Tottenham – Southampton 5:2 (kon.) | Bournemouth – West Ham 3:3 (kon.) | Chelsea – Brighton 2:0 (kon.)
Huddersfield Town – Stoke 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 2:2 (kon.) | Watford – Leicester 2:1 (kon.)
West Brom – Everton 0:0 (kon.) | Liverpool – Swansea 5:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
5:2 (2:0)
Southampton FC
Úterý 26.12.2017, 13:30 • Wembley Stadium, London • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:24:29)
     
    Je konec! Domácí Tottenham zvládl utkání se Southamptonem a vítězí 5:2! Do první šance se už v 7. minutě dostal Kane, jenže ve skluzu minul branku! Ve 22. minutě si však Harry Kane naskočil na Eriksenův centr a hlavou otevřel skóre! Touto brankou navíc střelec Tottenhamu překonal rekord v počtu vstřelených branek za jeden kalendářní rok. To však nebylo vše! Ve 39. minutě sehrál Tottenham parádní akci, kterou zakončil Harry Kane! Po přestávce mohli hosté snížit, jenže Redmondovu technickou střelu zastavilo břevno. Tottenham následně znovu udeřil. Po rychlé akci přidal třetí branku Dele Alli a v 51. minutě zvyšoval na 4:0 Son! V 64. minutě se konečně dočkal také Southampton. Krásnou střelou na přední tyč se trefil Sofiane Boufal! Tottenham však nástup soupeře zachytil a Harry Kane v 67. dovršil hattrick! Gólovou tečku za dnešním soubojem napsal v 82. minutě Dušan Tadić, který snižoval na konečných 5:2.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Pierre-Emile Höjbjerg bojoval o míč ve středu hrací plochy. Hostující fotbalista se ale provinil proti pravidlům. Sudí jeho přestupek trestá pouze napomenutím.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rozehrávky přímého kopu se ujal právě faulovaný Tadić. Hostující záložník poslal přízemní centr na přední tyč, kde zasáhl obránce Tottenhamu.
     
    89
    Dušan Tadić sprintoval za přihrávkou na pravou stranu, kde si obhodil Sissoka a následně se nechal faulovat. V závěru utkání budou hosté zahrávat ještě jeden přímý kop.
     
    88
    Centr z následného přímého kopu poslal Boufal na značku pokutového kopu, kam si naběhl Maja Jošida, ale z hlavičkového souboje s Aurierem si odnese jen bolestivý šrám.
     
    87
    Eriksen si středem hrací plochy navedl míč na hranici pokutového území a chystal se ke střele. Pod nohy se mu položil jeden z obránců a Eriksen přišel o míč.
     
    86
    Southampton tentokrát zahrával rohový kop. Centr se snesl na malé vápno, kam z branky vyrazil Hugo Lloris, jež schoval míč do rukavic.
     
    85
    Aurier zapojil do rozehrávky domácího celku Llorise. Brankář Tottenhamu si poradil s dotírajícím Longem a přenesl hru na levé křídlo.
     
    84
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Harry Winks.
     
    82
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Southampton snižuje! Lloris centr od rohového praporku vyboxoval na hranici pokutového území, kde si míč zpracoval DUŠAN TADIĆ a krásnou střelou přehodil domácího brankáře!
     
    82
    Hugo Lloris musel vytáhnout parádní zákrok! Pierre-Emile Höjbjerg se z dobré pozice opřel do odraženého míče a jeho ránu do horního rohu vytáhl domácí brankář na roh!
     
    81
    Do kombinace Tottenhamu se nyní zapojil také Hugo Lloris. Domácí brankář přenesl hru na pravou stranu, kde byl Jan Vertonghen. Tottenham už nikam nespěchá.
     
    80
    Dele Alli táhl po nepovedeném přímém kopu soupeře akci domácího celku. Autor třetí branky Tottenhamu chtěl zkusit štěstí individuálním průnikem, ale na hranici šestnáctky přišel o míč.
     
    79
    Jan Vertonghen dnes hraje opravdu pozorně. Domácí stoper přečetl další přihrávku do pokutového území a stačil míč odkopnout do zámezí.
     
    78
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Matt Targett, přichází Sam McQueen.
     
    77
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son, přichází Érik Lamela.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. Kane (Eriksen), 39. Kane (Son), 49. Alli (Son), 51. Son (Alli), 67. Kane (Alli) – 64. Boufal, 82. Tadić

    Karty:   21. P.-E. Höjbjerg (SOT), 58. S. Long (SOT)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:15.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Rose – Dier, M. Dembélé (54. Moussa Sissoko) – Eriksen, Alli (84. Winks), Son (77. Lamela) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Trippier, Lamela, Moussa Sissoko, F. Llorente, Winks, Davies.

    Southampton FC: Forster – Stephens, Jošida (C), Hoedt, Targett (78. McQueen) – Romeu, Lemina (64. Gabbiadini) – Boufal, P.-E. Höjbjerg, Redmond (64. Tadić) – S. Long.
    Náhradníci: A. McCarthy – Tadić, Ward-Prowse, Gabbiadini, S. Davis, Pied, McQueen.

    Rozhodčí: Scott – Kirkup, Hatzidakis
    bahis siteleri