Crystal Palace – Arsenal 2:3 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
2:3 (0:1)
Arsenal FC
Čtvrtek 28.12.2017, 21:00 • Selhurst Park (Londýn) • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 9:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:7. (22:52:58)
     
    Je tu konec! Dnešní utkání nakonec končí dle předpokladů vítězstvím Arsenalu. Londýnský celek si dokázal poradit se svým protivníkem poměrem 3:2, což znamená, že v posledních pěti ligových zápasech ani jednou nepocítil hořkost porážky. Naopak Crystal Palace zůstane na šestnácté příčce, nicméně od první sestupové pozice ho dělí pouze jeden bod.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Velmi zkušeně to před malým momentem udělal Wilshere, jenž si doslova vymodlil faul. Tentokráte se provinil kapitán Dann, jeho kolegové se tak budou muset znovu bránit.
     
    90+2
    Gunnes ale neponechávají nic náhodě a s míčem operují u rohového praporku. Domácí se marně pokoušejí dostat ke kulatému nesmyslu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
    89. James TOMKINS - 2:3
     
    89
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak pozor, že by ještě drama?
    Na rohový kop si naskočil JAMES TOMKINS, který svojí hlavičku poslal přesně k tyči. Čech byl i v tomto případě naprosto bez šance.
     
    87
    Aby toho nebylo málo, tak se k zakončení dostal také střídající Sako. Ten mohl využít nepozornosti obrany soupeře, svojí střelu ale namířil nad břevno.
     
    86
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Granit Xhaka, přichází Ainsley Maitland-Niles.
     
    86
    Zaha opět v akci! Po jeho střílené přihrávce musel jeden z hostujících obránců vykopávat balón z malého vápna, posléze se neujala ani další prudká nabídka.
     
    85
    Jemný faul v podání Koscielnyho nakonec byl posouzený jako nedovolený. Domácí okamžitě rozehráli nabízenou standardku a v tuto chvíli je balón u levé autové čáry.
    84. Zaha selhal v šanci.
     
    84
    Obrovská šance na korekci skóre! Bellerín nepohlídal na zadní tyči náběh Zahy, který ale ve velké šanci vůbec netrefil branku. Čech si nyní musel pořádně oddechnout.
     
    83
    Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky. Crystal Palace i nadále marně tápe při svých útočných výpadech, naopak je v tuto chvíli nebezpečnější Arsenal.
     
    82
    Další velmi pohotová kolmice směřovala tentokráte na Bellerína, který to překvapivě zkoušel přímo na bránu. Speroni se ale zaskočit nenechal a dělovku stačil vyrazit.
     
    81
    Po Zahově zablokvoaném zakončení zahrával jeho celek rohový kop. Tomu se hosté dokázali v poklidu ubránit a i nyní se hosté nedostali do žádné vážnější šance.
     
    80
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Martin Kelly, přichází Timothy Fosu-Mensah.
     
    79
    Další nepřesnost v podání Arsenalu měl na svědomí Xhaka, jenž svojí přihrávku poslal mimo Bellerínův dosah. Speroni se tak ujme odkopu od své branky.

    David Suchý

    Branky: 50. Townsend (Zaha), 89. Tomkins (Townsend) – 25. Mustafi, 63. Alexis Sánchez (A. Lacazette), 66. Alexis Sánchez (Wilshere)

    Karty:   45+2. Zaha (CRP) – 29. Chambers (ARS)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 9:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:7.
    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly (80. Fosu-Mensah), Tomkins, Dann (C), Schlupp – Townsend, Cabaye (53. McArthur), Milivojević, Loftus-Cheek (70. Sako) – Zaha, Ch. Benteke.
    Náhradníci: Hennessey – van Aanholt, Sako, Puncheon, Riedewald, McArthur, Fosu-Mensah.

    Arsenal FC: Čech – Chambers, Koscielny (C), Mustafi – Bellerín, Xhaka (86. Maitland-Niles), Wilshere, Kolašinac – Özil, Alexis Sánchez – A. Lacazette (75. Coquelin).
    Náhradníci: Ospina – Coquelin, Holding, Iwobi, Maitland-Niles, Walcott, Welbeck.

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Cook
    bahis siteleri