New Jersey – Buffalo 3:4 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | Tampa – Philadelphia 3:5 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:2 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:2 (kon.) | Colorado – Toronto 4:3 (po pr.)
Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.) | Anaheim – Calgary 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
St. Louis Blues
Sobota 30.12.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Alexandr RADULOV - 4:2
     
    58:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! Dan Hamhuis nadějně zkoušel trefit prázdnou branku přes celé hřiště. Radost diváků byla nejprve předčasná, protože klouzající puk se zastavil o tyč. Mezitím dopředu ale chytře vystartoval ALEXANDR RADULOV a bekhendovou dorážkou jednoduše přidal svůj druhý gól za necelou minutu. Asistence: Dan Hamhuis, Jamie Benn.
    57:39 Alexandr RADULOV - 3:2
     
    57:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a chvíli před koncem třetí části se výrazně přibližují vítězství! Bennovo úspěšné vhazování nastartovalo kolotoč přihrávek. Tu poslední dal Klingberg ALEXANDRU RADULOVOVI, který se prosadil dobře načasovanou střelou z vrcholku pravého kruhu. Asistence: John Klingberg, Esa Lindell.
    55:10 Jamie BENN - 2:2
     
    55:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Necelých pět minut před koncem třetí třetiny začínáme znovu od začátku! JAMIE BENN zabojoval o puk a vystihl Allenovu přihrávku do rohu k Edmundsonovi. Domácí kapitán poté obkroužil branku a bekhendem zakončil za pozdě se vracejícího brankáře. Bez asistence.
    44:31 Tage THOMPSON - 1:2
     
    44:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues zčistajasna vyrovnali a teď dokonce překlopili vedení na svou stranu! Benn přišel o puk u středového kruhu, přes Steena a Pietrangela se pak dostal k TAGE THOMPSONOVI, který vystřelil z delší vzdálenosti z osy hřiště. Kotouč prošel skrz nohy Pateryna a zastavit ho nedokázal ani Bishop, který tak kapituluje podruhé během pětašedesáti vteřin. Asistence: Alex Pietrangelo, Alexander Steen.
    43:26 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    43:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ve čtvrté minutě třetí třetiny slaví hostující střídačka vyrovnání! Bishop vyjel proti Schennovi hodně daleko ze své branky, ale puk do bezpečí nedostal. VLADIMIR TARASENKO ho s trochou štěstí zpracoval pro sebe a nesmírně rychlou střelou z levého kruhu zrušil doteď platící čisté konto domácího gólmana. Bez asistence.
    23:49 Mattias JANMARK - 1:0
     
    23:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    American Airlines Center bouří! Stars přečkali několik nepříjemných chvil v obranném pásmu a nyní se radují z vedení! Spezza dojel puk v rohu útočného pásma a zprava odcentroval na najíždějícího MATTIASE JANMARKA, který překvapil obranu Blues a zblízka doťukl puk za přesunujícího se Allena. Asistence: Jason Spezza, Julius Honka.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Janmark (Spezza, Honka), 56. Ja. Benn, 58. Radulov (J. Klingberg, Lindell), 59. Radulov (Hamhuis, Ja. Benn) – 44. Tarasenko, 45. T. Thompson (Pietrangelo, Steen)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – D. Shore, Seguin, Ja. Benn (C) – Radulov (A), Spezza (A), Janmark – Pitlick, Faksa, Roussel – B. Ritchie, G. Smith, Elie.
    St. Louis Blues: Allen (42. – 51. C. Hutton) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Barbašev – T. Thompson, Stastny, Steen (A) – Jaškin, Berglund, Sobotka – Thorburn, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Rooney, Nicholson – Daisy, Knorr

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri