Vegas – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:2 (kon.) | Columbus – Tampa 0:5 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 0:5 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Colorado – NY Islanders 6:1 (kon.)
Dallas – San Jose 6:0 (kon.) | Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.)
konec
Edmonton Oilers
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 01.01.2018, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:26 Mathieu PERREAULT - 0:5
     
    47:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je definitivně po zápase! Little zavezl kotouč do pásma, našel nalevo si najíždějícího Armiu, jehož první ránu sice dokázal Talbot vyrazit před sebe, proti dorážce MATHIEU PERREAULTA už ale neměl šanci zasáhnout! Asistence: Joeal Armia a Bryan Little
    39:58 Bryan LITTLE - 0:4
     
    39:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hodně studená sprcha pro Oilers! Ehlers se nevzdal při napadání a i přesto, že mu byl dvakrát odebrán kotouč, dokázal rozhodit domácí beky natolik, že jej odevzdali Morrisseyovi, jenž z první našel přesně BRYANA LITTLEA – osamocený Kanaďan bez výraznějších potíží uklidil puk za bezmocného Talbota – 0:4! Asistence: Josh Morrissey.
    31:17 Kyle CONNOR - 0:3
     
    31:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se domácí v prvním oslabení ubrání, v jeho samotném závěru ale inkasují! Laine dostal puk na modrou čáru, příliš se však nerozpakoval a okamžitě nahodil prudký kotouč na Talbota. Ten by měl snadnou práci, to by ale mezi kruhy nesměl stát KYLE CONNOR, který perfektní tečí změnil dráhu letu a posílá tak Jets už do tříbrankového vedení! Asistence: Patrik Laine a Adam Lowry.
    13:16 Blake WHEELER - 0:2
     
    13:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A to Jets trestají! Mizernou rozehrávku vystihl Connor, který i s obráncem na zádech našel před brankoviště najíždějícího BLAKEA WHEELERA, který krásně objel Talbota a zvyšuje tak už na 0:2! Asistence: Kyle Connor.
    02:34 Marko DAŇO - 0:1
     
    02:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si špatně pokryli najíždějící trojici Jets a poprvé inkasují! Daňo chytrou zadovkou našel Hendrickse, který už mohl pálit, místo toho ale krásně našel právě MARKA DAŇA, který uklidil kotouč do prázdné brány! Asistence: Matt Hendricks a Ben Chiarot.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 3. Daňo (Hendricks, Chiarot), 14. Wheeler (Connor), 32. Connor (Laine, Lowry), 40. Little (Morrissey), 48. Perreault (Armia, Little)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Russell, Nurse, A. Larsson (C), Klefbom, Benning (A), Sekera – Puljujärvi, McDavid (A), Lucic – Caggiula, Nugent-Hopkins, Maroon – R. Strome, Draisaitl, Khaira – Kassian, Letestu, Slepyšev.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Trouba, Morrissey, T. Myers (C), D. Kulikov, Poolman (A), Chiarot – Laine, Wheeler (A), Connor – Perreault, Little, Ehlers – Armia, Lowry, Copp – Daňo, Hendricks, Matthias.

    Rozhodčí: McIsaac, Joannette – Berg, Nansen

    Diváci: 18347
    bahis siteleri