Chodov – Tatran 7:0 (kon.) | Jičín – Liberec 6:7 (1:2 po s.n.) | Královské Vinohrady – Ne 4:10 (kon.)
Ostrava – Židenice 7:2 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:10 (1:3, 0:4, 3:3)
Ne
Sobota 20.01.2018, 19:00ČEZ Extraliga žen • 17. kolo
     
    58:59
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí v samotném závěru ještě snižují! O nejspíše poslední trefu v tomto utkání se postarala kapitánka MICHAELA LINGOVÁ! Asistence: Kristýna Vejvodová.
     
    55:34
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Třetí branka během posledních 68 vteřin, nakonec to přeci jen bude desítka! Janušková předložila TEREZE HANZLÍKOVÉ, která se nemýlila! Asistence: Ester Janušková.
     
    55:02
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Dobrý výhoz domácí brankářky, která nakonec bere asistenci! ALENA ŽIŽKOVÁ dokázala vyzrát proti Červové a snížit! Asistence: Jana Vyrobíková.
     
    54:26
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Devátý gól pro Jižní Město je na světě! LUCIA KOŠTURIÁKOVÁ těžila z přihrávky Hermannové, hostující hráčky vedou o sedm branek! Asistence: Nikola Hermannová.
     
    49:52
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Jižní Město odpovídá tím nejlepším možným způsobem! ESTER JANUŠKOVÁ se prosazuje z předbrankového prostoru, už je to zase o šest branek! Asistence: Lucia Košturiáková.
     
    47:43
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí hráčky zaslouženě snižují, ANETA TVRZNÍKOVÁ to vzala na sebe, přízemní střelou dokázala překonat Červovou a snížit na rozdíl pěti branek!
     
    35:02
    Další velká šance pro Jižní Město! Jedna z hostujících florbalistek teď nedokázala balónek poslat do prázdné branky!
     
    32:39
    Za Vyrobíkovou teď zvonilo břevno! Domácí gólmanka byla překonána, ovšem pomohla ji branková konstrukce!
     
    30:57
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Přesně o tom jsem psal. Domácí hráčky měly několik šancí, které neproměnily. Na druhé straně přichází jedna povedená akce po delší době, na jejímž konci byla přesně zakončující VENDULA BERÁNKOVÁ!. Asistence: Lucia Košturiáková.
     
    27:59
    Vejvodová se teď dostala do dvou obrovských šancí! Pokaždé však ztroskotala na hostující gólmance Červové!
     
    23:27
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Neuběhly ještě ani čtyři minuty, přichází třetí branka pro Jižní Město! Na konce celé akce byla TEREZA HANZLÍKOVÁ, která se taktéž zapisuje do střelecké listiny! Asistence: Lucia Košturiáková.
     
    21:35
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Vstup do druhé třetiny vychází hostujícím hráčkám na jedničku. ADÉLA POLÍVKOVÁ trefila přesně do šibenice, to byla krásná branka! Asistence: Alena Machačová.
     
    20:50
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    VENDULA BERÁNKOVÁ si míček našla před brankou, připravila na forhend, následně trefila odkrytou část! Asistence: Tereza Hanzlíková.
     
    14:34
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí hráčky se přeci jen prosazují! TEREZA TRUNEČKOVÁ se jako první z domácího týmu dnes zapisuje do střelecké listiny! Asistence: Alena Žižková.
     
    14:21
    Domácí hráčky se dostaly do přečíslení dvou proti jedné. Lingová to vzala na sebe, její střela skončila těsně vedle branky!
     
    12:00
    Lingová trefila tyčku! Vinohrady zatím prokazují, že směrem dopředu umí zahrozit, na první branku však stále čekají.
     
    10:40
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Třetí branka je na světě, NIKOLA HERMANNOVÁ využila přihrávky zpoza branky, následně se trefila do prázdné svatyně domácích! Asistence: Ester Janušková.
     
    08:58
    Domácí florbalistky mohly snížit, Kylarová dostala dobrou přihrávku, ovšem poté minula hostující svatyni!
     
    04:40
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    DOMINIKA KUBIŠOVÁ se ocitla úplně sama před domácí brankou. Dokázala překonat brankářku a navýšila hostující náskok! Asistence: Adéla Polívková.
     
    02:25
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Obrovský favorit se ve třetí minutě dostává do vedení! MICHAELA ŠULANOVÁ byla poslední hráčkou na konci celé akce, která skončila úvodní brankou! Asistence: Martina Čapková.

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Trunečková (Žižková), 48. Tvrzníková, 56. Žižková (Vyrobíková), 59. Lingová (Vejvodová) – 3. Šulanová (Čapková), 5. Kubišová (Polívková), 11. Hermannová (Janušková), 21. V. Beránková (Hanzlíková), 22. Polívková (Machačová), 24. Hanzlíková (Košturiáková), 31. V. Beránková (Košturiáková), 50. Janušková (Košturiáková), 55. Košturiáková (Hermannová), 56. Hanzlíková (Janušková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová – Kalistová, Tvrzníková, Žižková – Honzová, Lingová, Bursová – Bartošová, A. Kutnarová, Zelníčková – Kylarová, Šádková, Dobisíková.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermannová, Bobotová, V. Beránková, Šulanová, Machková, Kleinová – L. Pilíková, Hyršlová, Kubišová – Košturiáková, Čapková, Polívková – Hanzlíková, Machačová, Janušková.

    Rozhodčí: Mik, Szilvási

    Diváci: 43
    bahis siteleri