Philadelphia – Tampa 1:5 (kon.) | New Jersey – Nashville 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 6:3 (kon.)
Montreal – Carolina 5:6 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 1:5 (kon.)
Ottawa – Boston 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Columbus 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – NY Islanders 1:2 (kon.) | Vancouver – Buffalo 0:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:6 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 26.01.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:38 Auston MATTHEWS - 1:4
     
    42:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté domácím znovu odskakují na tři branky. Pateryn se prezentoval špatnou rozehrávkou, načež do útočného pásma zamířil William Nylander. Švédský mladík oslovil AUSTONA MATTHEWSE, který na nic nečekal a tvrdou střelou z pravé strany propálil přesunujícího se Bishopa. Asistence: William Nylander, Jake Gardiner.
    37:43 Tyler SEGUIN - 1:3
     
    37:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Okamžitě po buly v útočném pásmu se Radulov vydal napadat a dokázal obrat váhajícího Gardinera. Ten už následně pouze sledoval přihrávku na volného TYLERA SEGUINA, jenž z mezikruží zakončil pod břevno McElhinneyovy brány. Asistence: Alexandr Radulov.
    29:29 Nazem KADRI - 0:3
     
    29:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně smolná branka pro domácí. NAZEM KADRI z vrcholu levého kruhu přihrával k protějšímu mantinelu, avšak puk se odrazil od domácího Mattiase Janmarka a zamířil přesně mezi Bishopovy betony. Zaskočený gólman nedokázal reagovat. Asistence: Tyler Bozak, Jake Gardiner.
    21:55 Zach HYMAN - 0:2
     
    21:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to 0:2! Hned po návratu z trestné lavice se Nylander ujal kotouč a po rychlém přechodu do útočného pásma vypálil na rameno Bena Bishopa. Domácí gólman sice zasáhl, ale dojíždějící ZACH HYMAN tělem posunul kotouč do odkryté brány. Asistence: William Nylander.
    15:50 Nazem KADRI - 0:1
     
    15:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu. Celou akci rozjel Marleau, nicméně byl to Gardiner, kdo nakonec dojel situaci a dával přihrávku pod sebe na Mitchella Marnera. Hostující útočník se neukvapil, předložil kotouč NAZEMU KADRIMU a ten v pohodě zakončil do odkryté brány. Asistence: Mitchell Marner, Jake Gardiner.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 38. Seguin (Radulov) – 16. Kadri (Marner, Gardiner), 22. Hyman (W. Nylander), 30. Kadri (Bozak, Gardiner), 43. Matthews (W. Nylander, Gardiner)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg (A), Hamhuis, Pateryn, Heatherington, Johns – Ja. Benn (C), Seguin (A), Radulov – D. Shore, Spezza, Janmark – Roussel, Faksa, Pitlick – Elie, Dickinson, B. Ritchie.
    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Andersen) – Gardiner, Hainsey, Dermott, C. Carrick, Borgman, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau (A), Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), D. Moore, Kapanen.

    Rozhodčí: Dwyer, Rank – Nagy, Gibbs

    Diváci: 18 225
    bahis siteleri