Skalica – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Dubnica – Spišská N. Ves 7:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
konec
HC Topoľčany
12:2 (4:0, 4:1, 4:1)
HC Nové Zámky B
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • ZŠ Topoľčany • 1. liga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:30
    Nové Zámky B dávajú gól! Trávniček bol dôrazný a vypichol domácim puk, keď rozohrávali, od mantinelu ho poslal pred bránu Ryšavému, ktorý ho dostal ešte na voľného GERMANA MURASHOVA a ten skóroval ponad Halov pravý betón.

    Asistencie: Roman Ryšavý, Peter Trávniček.
     
    48:18
    Topoľčany dali gól!
    Neuveriteľné, brankár Juraj Halo zaznamenáva svoju tretiu asistenciuu v dnešnom zápase. Videl, že hostia odišli striedať, tak rozohral na útočnú modrú čiaru na FILIPA HUDECA a ten z pravého kruhu prestrelil Nagya, namieril do protiľahlého horného rohu brány.

    Asistencia: Juraj Halo.
     
    46:46
    Topoľčany dali gól!
    LUKÁŠ TÁBI vybojoval puk v strednom pásme, prešmykol sa pomedzi dvojicu brániacich hráčov a Nagya oklamal bekhendovým blafákom. Skóre je už poriadne hrozivé – 11:1.

    Bez asistencie.
     
    44:14
    Topoľčany dali gól!
    Pred bránou Nových Zámkov vznikol riadny zmätok a poriadna tlačenica. Z hokejok sa puk odrazil o čosi ďalej, kde na puk čakal voľný FILIP HUDEC a poľahky skóroval do odkrytej brány, Nagy bol bezmocný.

    Asistencie: Martin Uhnák, Filip Nemček.
     
    42:43
    Topoľčany dali gól!
    Novákovu strelu vo vzduchu tečoval Minárik, Nagy strelu vyrazil, no z dorážky puk za bránkovú čiaru upratal LUKÁŠ TÁBI.

    Asistencie: David Minárik, Blahoslav Novák.
     
    35:49
    Topoľčany dali gól!
    KRISTIÁN GRMAN bol síce z veľkého uhla, ale podišiel bližšie k bráne a prekvapil Nagya strelou, aj keď mohol prihrávať. Nagy sa len bezmocne obzerá za pukom, ktorý minul jeho lapačku.

    Asistencia: Lukáš Tábi.
     
    35:07
    Topoľčany dali gól!
    Pekarčík od mantinelu vystrelil na bránu. jeho strelu brankár ešte vyrazil, no obrana nedostatočne pokryla BLAHOSLAVA NOVÁKA a ten z dorážky skóruje.

    Asistencie: Filip Pekarčík, Michal Šiška.
     
    34:35
    Topoľčany dali gól!
    Filip Hudec naviazal na seba viacerých hráčov a potom zadovkou našiel pred bránou osamoteného JOZEFA HUDECA, ktorý mal ešte možnosť prihrávať spoluhráčovi, no zvolil priamu strelu, ktorá skončila v sieti!

    Asistencia: Filip Hudec.
     
    27:05
    Topoľčany dali gól!
    Hostia si nedali pozor na hráča vracajúceho sa z trestnej lavice. Nemček vybojoval puk vo vlastnej tretine a krásne ho naservíroval naskakujúcemu DAVIDOVI MINÁRIKOVI, ktorý zoči-voči Nagyovi nezaváhal a prestrelil ho strelou švihom do hornej časti brány. Asistencie na gól si pripisuje aj brankár Halo, – už druhú v dnešnom zápase.

    Asistencie: Filip Nemček, Juraj Halo.
     
    21:17
    Nové Zámky B dávajú gól! Nedáš-dostaneš, stará hokejová pravda platí aj teraz. Šimek našiel ideálnou prihrávkou ADAMA KUDRNU, ktorý si poradil s brániacimi hráčmi a Hala prekonal strelou medzi betóny!

    Asistencia: Denis Šimek.
     
    16:40
    Topoľčany dali gól!
    Pekný moment sekundu pred naskočením Uhnáka z trestnej lavice. Brankár Halo vyhodil puk, aby pomohol svojim spoluhráčom oslobodiť sa, puk sa prikotúľal k Pekarčíkovi, ktorý ihneď prihrával na druhú stranu DENISOVI PÄTOPRSTÉMU, ten si položil brankára Nagya, bekhendovým blafákom ho oklamal a po ľade zasunul puk za jeho chrbát!

    Asistencie: Filip Pekarčík, Juraj Halo.
     
    11:47
    Topoľčany dali gól!
    Nemček bol s pukom za bránkou, naviazal na seba brániacich hráčov a spoza brány našiel v medzikruží voľného MARTINA UHNÁKA, ktorý z prvej zavesil.

    Asistencie: Filip Nemček, Denis Pätoprstý.
     
    09:15
    Topoľčany dali gól!
    Šiškova strela sa odrazila od zadného mantinelu, Pekarčík puk zadovkou predĺžil pred bránu na BLAHOSLAVA NOVÁKA, ktorý vyhral súboj s obrancom a dôrazne puk dotlačil do siete.

    Asistencie: Filip Pekarčík, Michal Šiška.
     
    01:32
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčany začali hneď od úvodu aktívne a jeden z ich prvých útokov sa končí gólom. Strelu DAVIDA MINÁRIKA Nagy vyrazil pred seba, no na jeho dorážku bol už prikrátky.

    Bez asistencie.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 2. Minárik, 10. Novák (Pekarčík, Šiška), 12. Uhnák (Nemček, Pätoprstý), 17. Pätoprstý (Pekarčík, Halo), 28. Minárik (Nemček, Halo), 35. Hudec J. (Hudec F.), 36. Novák (Pekarčík, Šiška), 36. Grman (Tábi), 43. Tábi (Minárik, Novák), 45. Hudec F. (Uhnák, Nemček), 47. Tábi, 49. Hudec F. (Halo) – 22. Kudrna (Šimek), 53. Murashov (Ryšavý, Trávniček)


    HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Bystričan, Šiška, Grman, Kohút, Španko – Nemček, Uhnák, Pätoprstý – Minárik, Novák, Pekarčík – König, Klenko, Tábi – Hudec J., Laššo, Hudec F.
    HC Nové Zámky B: Nagy – Trávniček, Šimek, Matejovie, Židulják, Štefánik, Kudrna – Novák, Matejov, Murashov – Maroš, Vörös, Ryšavý – Kucsera, Bórik

    Rozhodčí: Mĺkvy – Frimmel, Valo
    bahis siteleri