Kunlun – Chabarovsk 2:4 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
Amur Chabarovsk
Sobota 27.01.2018, 10:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:42 Vjačeslav UŠENIN - 2:4
     
    49:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A krátce na to je to již o dvě branky. VJAČESLAV UŠENIN dostal od svého bratra přihrávku před brankoviště. Prvně zmiňovaný následně z bekhendu usměrnil puk za záda bezmocného gólmana. Asistence:
    48:05 Maxim KONDRATĚV - 2:3
     
    48:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak i tuto přesilovku nakonec hosté využívají. MAXIM KONDRATĚV napřáhl kousek od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí gólman měl zakrytý výhled a nestihl na střelu včas zareagovat.
    38:15 Maxim KONDRATĚV - 2:2
     
    38:15
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Opět tomu předcházel zmatek před bránou Skrynika. Puk se nějakým způsobem dostal k hokejce najíždějícího MAXIMA KONDRATĚVA, a ten dělovou ránou vymetl růžek hostující svatyně. Asistence:
    20:41 Jan KOLÁŘ - 2:1
     
    20:41
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    I hosté svou přesilovou hru využívají. Skrynik byl pod velkým tlakem, dokázal si poradit s jedním střeleckým pokusem, ale poté, co se kotouč dostal k JANU KOLÁŘOVI už na dorážku nedosáhl.
    15:54 Kyle CHIPCHURA - 2:0
     
    15:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Záhy přichází zasloužený druhý gól domácích. KYLE CHIPCHURA si sjel před brankoviště, kde následně zužitkoval přihrávku ranou nad hokejku Metsoly k pravé tyčce.
    11:36 Gilbert BRULÉ - 1:0
     
    11:36
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Krátce na to svou přesilovou hru domácí již využívají. GILBERT BRULE dostal kotouč k pravému kruhu a následně puk poslal do odkryté klece. Metsola se snažil přemístit, ale na střelu již nedosáhl.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 12. Brulé (Schaus, Beck), 16. Chipchura (Graborenko, A. Kulda) – 21. J. Kolář (Kondratěv, Byvalcev), 39. Kondratěv, 49. Kondratěv, 50. Vj. Ušenin


    Red Star Kunlun: Skrynik – Graborenko, Pereťagin, A. Kulda, Blacker, Schaus, N. Chlystov, Vorobej – Beck, Brulé, DeFazio – Yip, Kane, Lessio – Ponikarovskij, Rissanen, Chipchura – Squires, Lockhart, O'Donnell.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – J. Kolář, Kondratěv, Jordán, Turbin, Chabarov, Aťušov, Karmaškov – Potěchin, Byvalcev, O. Li – Picard, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Gorškov, Beljakov, Dědunov – Klopov, Rasskazov.
    thejrc.org