Přerov – Havířov 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 5:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Technika Brno – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:3 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Třinec – Poruba 3:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 6:4 (kon.)
HC Litvínov – Liberec 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 27.01.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    55:11
    Žďár právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem hosté přidávají čtvrtý gól a mají tak výhru na dosah! JAKUB KONEČNÝ využil přihrávky Roberta Bača a jeho zásluhou Žďár odskakuje do dvoubrankového vedení. Asistence: Robert Bačo.
     
    50:14
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jsou blíže k vítězství v dnešním duelu! DAVID PUTZ byl úspěšný se svým pokusem a potřetí pokořil soupeřova brankáře. Asistence: Jakub Konečný a Robert Bačo.
     
    30:55
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se ovšem vracejí na nerozhodný stav a začínáme znovu od začátku! David Mihulka přihrával ONDŘEJI MATASOVI, jenž se po dvou vyloučeních zapisuje do statistik zápasu také jako střelec druhého gólu Žďaru. Asistence: David Mihulka.
     
    25:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava početní výhodu využívá a otačí skóre zápasu! DAVID MORAVEC je druhým hráčem Dukly, který mířil přesně mezi tři tyče. Asistence: Jonáš Jungwitrh a David Polodna.
     
    12:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku už ovšem Jihlava trestá! Petr Brož připravil pozici pro skórování MARKU CHVÁTALOVI, jenž vyrovnává na 1:1. Asistence: Petr Brož a David Polodna.
     
    03:53
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vstup do utkání se povedl lépe hostujícímu celku, který se ujímá vedení! JAKUB KONEČNÝ dokázal po asistencích Bača a Adámka rozvlnit síť za Filipem Krečjím v bráně Jihlavy. Asistence: Robert Bačo a Miroslav Adámek.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 13. Chvátal (Brož, Polodna), 26. Moravec (Jungwitrh, Polodna) – 4. Konečný (Bačo, Adámek), 31. Matas (Mihulka), 51. Putz (Konečný, Bačo), 56. Konečný (Bačo)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Mikeš, Kratochvíl, Chvátal, Moravec, Winkler – Jungwirth, Chlubna, Zdarsa, Augusta, Kravec, Machovský, Kochrda, Polodna, Pavelec
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Macek, FIlip, Cibuzar, Adámek, Grauer – Pelikán, Putz, Konečný, Kouba, Štola, Doležal, Matas, Malenovský, Picka, Bačo, Mihulka, Bednář

    Rozhodčí: Suchý – Kotrba, Roupec

    Diváci: 56
    thejrc.org