Pardubice – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 7:2 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 5:1 (kon.)
Jihlava – HC Litvínov 8:7 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:4 (1:2, 1:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 01.02.2018, 17:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Partner:
     
    47:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krofta příliš dlouho čisté konto neudržel, střelou z velké vzdálenosti ho překonal ONDŘEJ MATÝS, který otáčí vývoj zápasu. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    46:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Koffer poslal puk zadovkou z rohu na DOMINIKA KUBIŠTU, jehož první pokus Špirek vyrazil a na dorážku už nestačil. Asistence: Filip Koffer a Michal Pochobradský.
     
    41:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dotahují na rozdíl jediné trefy, když se z dorážky prosadil před brankou aktivní VOJTĚCH VEVERKA. Asistence: Martin Bučko a Václav Zídek.
     
    29:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH VEVERKA byl oceněn za svou urputnou snahu, nedařilo se mu dostat ke střele, pokračoval však v napadání u branky hostí, kterým nadělal problémy a nakonec se dostal zpět k puku, který i přes faul krkolomným způsobem dostal za Špirka. Bez asistence.
     
    23:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jelínek chyboval v rozehrávce a domácí přišli o puk, toho se ujal JAN DVOŘÁK, jenž svou pumelicí nedal Jánskému žádnou šanci, když puk skončil přesně v pravém horním rohu branky. Asistence: Matěj Krejčík.
     
    21:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jelínek nestačil bruslit s Najmanem, který nahrál do druhé vlny mezi kruhy si najíždějícímu OSCARU FLYNNOVI, který z první poslal kotouč za bezmocného Jánského. Asistence: Ondřej Najman a Petr Maršoun.
     
    11:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rozhodčí se chystal vylučovat, na to ale nedojde. Jelikož po nahození z pravé strany se dostal před brankou k odraženému kotouči MATĚJ TÓTH a dorazil ho za brankáře. Asistence: Patrik Straka a Petr Foerster.
     
    09:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se ještě udrželi v pásmu, po střele Krejčíka z levé strany propadl Jánskému puk mezi betony, chvíli za ním ležel, než se k němu přes obránce prodral DOMINIK PAWLICZEK a dorazil ho do brány. Asistence: Matěj Krejčík a Jan Dvořák.
     
    01:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nevypadalo to na příliš vážnou šanci, Veverka spíše než střílel nahrával, puk ale musel Špirek vyrážet betonem, jako první se k němu dostal před brankou DOMINIK KUBIŠTA, jenž pohotově dorážel do odkryté branky. Asistence: Vojtěch Veverka a Petr Antoníček.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 2. Kubišta (Veverka, Antoníček), 30. Veverka, 42. Veverka (Bučko, Zídek), 47. Kubišta (Koffer, Pochobradský), 48. Matýs (Pochobradský) – 10. Pawliczek (Krejčík, Dvořák), 12. Tóth (Straka, Foerster), 22. Flynn (Najman, Maršoun), 24. Dvořák (Krejčík)


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (24. Vlk) – Jelínek, Pražák, Faltys, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Koffer, Hoskovec, Antoníček, Pochobradský, Machač, Dušek, Veverka, Kubišta, Matýs, Zídek, Černý.
    BK Mladá Boleslav: Špirek (47. Krofta) – Linhart, Mašek, Uřidil, Jirásek, Hrdinka, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Dvořák, Straka, Tóth, Najman, Krejčík, Flynn, Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun.

    Rozhodčí: Battěk – Klouček, Laczko
    bahis siteleri