Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 02.02.2018, 17:20 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:44:02)
     
    Střely na branku: 25 – 29
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde do prodloužení, ale opak byl pravdou. Pouhých pět vteřin před koncem třetí třetiny prostřelil Konráda Jiří Ondráček a na stadionu Luďka Čajky tak propukla obrovská radost a nadšení. V přímém souboji o šestou příčku se tak právě na tuto pozici přesouvají hokejisté Zlína. Olomoučtí sahali minimálně po bodu, nakonec odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:55 Jiří ONDRÁČEK - 4:3
     
    59:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak prodloužení se konat nebude, to si troufám napsat. Pět vteřin před koncem třetí třetiny se natlačil před hostující branku JIŘÍ ONDRÁČEK a nadvakrát pak protlačil puk do odkryté části u pravé tyčky Branislava Konráda – 4:3. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    59:20
    Oba celky se už nikam neženou. Nikdo nechce udělat chybu a hrálo se tak převážně ve středu hřiště.
    58:10 Zbyněk IRGL - 3:3
     
    58:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Potřetí. ZBYNĚK IRGL po střele Hermana z pravého kruhu našel kotouč u pravé tyčky Kašíkovy branky a poté ho usměrnil za brankovou čáru – 3:3. Je tedy znovu vyrovnáno a dost možná se dočkáme nastavené hrací doby. Asistence: Jakub Herman a Jakub Galvas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:11
    Domácí takticky drží kotouč co nejdále od vlastní branky a zatím nepouštějí hosty do přečíslení. Olomouc má necelé tři minuty na to, aby si vynutila alespoň prodloužení.
     
    56:30
    Zlínští se opět natlačili do útočného pásma, kde se snažili o další střelu, ale úspěšní nebyli.
     
    55:51
    Vyrůbalík s Jaroměřským vyčistili prostor před vlastní brankou a poté založili další útočnou akci Olomouce. Ovšem nic z toho nebylo, hosté velmi brzy přišli o kotouč.
     
    55:24
    Další únik Robertse Bukartse před branku Olomouce, útočník Zlína ale tváří v tvář Konrádovi neuspěl.
     
    54:44
    Obrovská šance hostů. Jan Knotek před ním dorážel kotouč nahozený od modré čáry a Kašík pohotově lehl na kotouč a nechal přerušit hru. Další jeho zákrok, kterým svůj tým podržel.
     
    53:50
    Laš dorážel před domácí brankou nahození svého spoluhráče, ale mezi tři tyče se netrefil. Hosté ale udrželi útočné pásmo a vyslali na Kašíka další střelu, která ale byla hodně nepřesná.
     
    53:09
    Hosté na druhé straně byli v další dobré střelecké pozici, ovšem obránce Jakub Ferenc svou hrudí zastavil střelu Marka Laše.
     
    52:37
    Zlínští jsou nyní dost aktivní a snaží se o pojistku v utkání. Obrana hostů a brankář Konrád jsou zatím proti.
     
    52:23
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:23
    Roberts Bukarts útočil na hattrick. Z levého kruhu poslal směrem do hostujícího brankoviště prudkou střelu a nebýt Konrádova zákroku, zřejmě by byl na světě.
     
    51:04
    Z pravé strany kousek za modrou čárou střílel Lukáš Galvas, Libor Kašík byl ale znovu na svém místě a puk vyrazil do bezpečí.
     
    50:03
    Jakub Galvas čistil prostor před brankou Zlína, ale nakonec se ke střele nedostal. U puku jsou znovu domácí hráči a spěchají před branku Olomouce.
     
    49:28
    Zlínští znovu stále atakují před olomouckou brankou, ale obrana hostů je zatím hodně pozorná. Poté dokázali dostat kotouč do středního pásma a spěchají dopředu.
     
    48:50
    Tomáš Fořt se ocitl úplně sám před Branislavem Konrádem a jeho prudkou pohotovou střelu zachytil právě hostující brankář a notně tak podržel svůj tým!
     
    47:57
    Po chybě hostující obrany se k puku dostal Klhůfek, ale ten o něj rázem přišel, když o něj připravili hosté. Ti pak také zamířili znovu do útoku.
     
    47:15
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    47:10
    Jan Knotek těsně před Kašíkem ťukl do kotouče z bekhendu a orazítkoval levou tyčku jeho branky!
     
    47:04
    Hosté se snažili hned najít odpověď, ale střela Hermana skončila jen vysoko nad domácí brankou. Následovala další akce Zlína, po ní se ale zaskvěl Konrád.
    44:26 Pavel KUBIŠ - 3:2
     
    44:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou podruhé v utkání do vedení. Nejprve nepronikli do pásma hostů, tam se ale záhy vrátili a na pravý kruh dostal přihrávku PAVEL KUBIŠ, který dokázal najít skulinku mezi Konrádovými betony a po své střele ho tak prostřelil – 3:2. Bez asistence.
     
    43:14
    A Libor Kašík byl znovu v permanenci. Hosté před ním dvakrát stříleli, ale ani jednou recept na zlínského brankáře nenašli.
     
    42:28
    Jakub Galvas střílel z bekhendu kousek před domácí brankou, ale Libor Kašík svým dalším pohotovým zákrokem podržel svůj tým.
     
    41:55
    V souboji o kotouč za brankou Olomouce byli úspěšní hosté a znovu se tak dokázali vymanit z menšího tlaku zlínského celku.
     
    40:58
    Šťastný se probíjel před branku hostů, ale Ondrušek mu sebral puk a poslal ho do středního pásma, kde si ho převzali jeho spoluhráči a už míří zpět před Kašíka.
     
    40:22
    Eberle operoval před brankou domácích, ale v pádu branku Kašíka trefit nedokázal. Hned na to je hra přerušena a bude se vhazovat po levici Libora Kašíka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 16 – 14
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní padlo shodně branek jako v první části hry a zase na každé straně jedna. Hosté šli ve třicáté minutě do vedení, když se těsně před Kašíkem prosadil Jan Eberle. Domácí ale našli odpověď o tři minuty později, když přesilovou hru stejně jako v první třetině využil Roberts Bukarts a začínalo se znovu od začátku. Také ve třetí části hry se bude začínat za nerozhodného stavu. Ta začne přibližně v 19:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Hosté se natlačili do útočného pásma, kde dlouho pobyli, ale jejich střely se neujaly. Ale Olomoučtí stále drží útočné pásmo.
     
    39:00
    Zlín je v plném počtu a zároveň je ohlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:44
    Řezníček napálil puk o mantinel a ten zamířil znovu před olomouckou branku. Domácí se tak znovu osvobodili a jejich oslabení je u konce.
     
    38:17
    Domácí se zatím velmi dobře brání a hosty prakticky k ničemu nepouštějí. Nyní mají kotouč znovu hosté a míří před domácí branku.
     
    37:00
    Domácí Kubiš inkasuje dvě minuty za sekání a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    35:39
    Hosté vykázali domácí hráče z jejich pásma a sami poté zamířili do útoku. Jenže ke střele před Liborem Kašíkem se nedostali a rázem se tak hra opět otáčí směrem k olomoucké brance.
     
    34:48
    U puku jsou zase domácí hráči a zavážejí ho do útočného pásma. Bukarts poté našel přihrávkou Noska, jehož střelu srazil do ochranné sítě Branislav Konrád. Hra je tak znovu přerušena.
     
    34:30
    Hra je opět přerušena. Došlo k další menší potyčce mezi hráči obou celků. Sudí podruhé za sebou uklidňuje aktéry a naznačuje, že příště by to už mohlo být za dvě minuty.
     
    33:55
    A ten si musel připravit další efektní semafor po střele z pravého kruhu z hole Jan Knotka. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    33:46
    Hra se nyní trochu uklidnila a na obou stranách byly k vidění nepřesnosti. Nyní už mají kotouč hosté a míří zase před Kašíka.
     
    33:14
    Nyní následuje další komerční přestávka.
    32:13 Roberts BUKARTS - 2:2
     
    32:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácí využívají svou druhou přesilovou hru a začíná se zase od začátku. Okál našel na levé straně volného ROBERTSE BUKARTSE, jenž střelou z úhlu dostal kotouč do olomoucké klece – 2:2. Je to jeho druhý gól v utkání. Asistence: Zdeněk Okál a Ralfs Freibergs.
     
    31:58
    Ferenc střílel z pravé strany, kotouč se ale odrazil od jednoho z obránců hostů mimo tři tyče. Domácí ale drží stále útočné pásmo.
     
    31:29
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (František Skladaný – 2 min., podražení).
     
    31:15
    Domácí mají signalizovanou výhodu a jsou v šesti. Pokud nevstřelí branku, budou po přerušení hry hrát přesilovou hru.
     
    30:42
    Domácí se snažili strhnout vedení na svou stranu po další střele, ale Libor Kašík byl svým přesným zákrokem proti. Domácí tak míří znovu na opačnou stranu.
    29:26 Jan EBERLE - 1:2
     
    29:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení, poprvé v tomto utkání. Laš předložil přihfávku pro JANA EBERLEHO, který poté v těsné blízkosti zlínské branky dotlačil kotouč za jeho záda – 1:2. Asistence: Marek Laš a Jakub Galvas.
     
    28:21
    Miroslav Holec se dostal ke slibné střele před Kašíkem, ale Freibergs do jeho rány vložil svoji hůl a zastavil tak slibnou akci olomouckého celku.
     
    27:16
    Burian přesprintoval Ference. Poté poslal kotouč Jaroměřskému. Ten poté poslal zpětnou přihrávku zpět Burianovi, střela druhého jmenovaného pak skončila jen vysoko nad zlínskou brankou.
     
    26:30
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:16
    Freibergs získal kotouč a spěchal s ním před branku Olomouce. Ale domácí opět puk ztratili a do rychlé akce tak šli Olomoučtí. Střela Knotka v těsné blízkosti Kašíka skončila i za pomoci zlínského brankáře nad jeho brankou.
     
    25:57
    Pro hru vysokou holí je hra přerušena a vhazovat se bude po pravé straně Libora Kašíka.
     
    25:01
    Skladaný poslal přihrávku na modrou čáru Janu Jaroměřskému, střela druhého jmenovaného ale skončila jen vedle pravé tyče Kašíkovy branky. Obrana Zlína už má puk ve své moci a míří do útočného pásma.
     
    24:42
    Je to tak, Olomouc je už v plném počtu.
     
    24:19
    Honejskovi utekl kotouč a díky tomu se Olomouc opět dokázala osvobodit. Vypadá to, že i hosté se v oslabení ubrání a neinkasují.
     
    23:50
    Také hosté hrají své oslabení dobře. Domácí hráči se nedostali ještě ke střele a Olomoučtí tak vyhazují puky do bezpečí.
     
    22:42
    Domácí jsou kompletní.
     
    22:42
    Strapáč dostává dvě minuty za vysokou hůl. Ale hned na to naskočí na led Honejsek a domácí čeká přesilová hra.
     
    22:11
    A další osvobození Zlína, který své oslabení zatím zvládá na jedničku. Hostům tak z přesilové hry už příliš času nezbývá.
     
    21:31
    Olomoučtí se zatím ke střele, která by mohla vést k zakončení nedostali a domácí hráči tak mohli vyhodit puk do bezpečí až přd Konráda.
     
    20:42
    A nyní se Honejsek dopustil faulu, když za podražení putuje na dvě minuty na trestnou lavici. Nabízí tak hostům přesilovou hru.
     
    20:22
    Antonín Honejsek se dostal do těsné blízkosti Konráda, když přebruslil hostující obranu. Dostal se i do zakončení, ale parádním reflexivním zákrokem ho zlikvidoval Branislav Konrád!
     
    20:06
    Hned v úvodu druhé třetiny se zakázaného uvolnění dopustili hosté a hra se tak stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po pravici Branislava Konráda.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 2
     
    První třetina je za námi. V ní se jako první prosadili domácí hráči, když po pěkné kombinaci před hostující brankou využili přesilovou hru. V jedenácté minutě dostal přihrávku před odkrytou branku hostů Roberts Bukarts a Berani šli do vedení. O tři minut později ovšem bylo vyrovnáno. František Skladaný těsně před brankou ťukl do kotouče, který si do vlastní branky srazil zlínský hráč. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Ještě v závěru třetiny střílel Jan Jaroměřský, ale Klhůfek dobrým obranným zákrokem zastavil poslední hostující střelu. V této části hry se tak už nic nestane.
     
    19:33
    Strapáč nahodil puk před branku, snažil se ho ještě tečovat jeho spoluhráč, ale znovu se hostům vedoucí branku vsítit nepodařilo.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:36
    Od modré čáry pálil Martin Vyrůbalík a Kašík pak svou holí kotouč posunul mezi své spoluhráče. Nicméně ti o puk zase přišli a hosté tak drží útočné pásmo.
     
    17:09
    Prudkou střelu Radoslava Illa, který střílel z levé strany, chytil pohotovým zákrokem Konrád do své lapačky a hned poslal puk svým spoluhráčům. Nechal tak hru plynout dále.
     
    16:25
    Zlínští jeli dva na jednoho, ale Popelka zpomalil hru, když mu kotouč na chvíli utekl. Mezitím se stačila zpět vrátit obrana Olomouce, která znovu zastavila další zlínskou akci.
     
    15:57
    Okál se snažil o střelu, ale Jan Jaroměřský mu puk sebral a chtěl ho vyhodit pryč z pásma. To se mu nepovedlo, ale nakonec ho zaskočil spoluhráč a hosté směřují na opačnou stranu.
    13:46 František SKLADANÝ - 1:1
     
    13:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Po vhazování v útočném pásmu hostů se k puku dostali Kohouti. Těsně před Kašíkem operoval FRANTIŠEK SKLADANÝ, jenž nahodil puk před Kašíka, kde ho do vlastní branky nohou tečoval jeden ze zlínských hráčů – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Jan Jaroměřský.
     
    13:26
    Před dotírajícími útočníky Olomouce raději Libor Kašík ukryl kotouč pod svojí lapačkou a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    13:22
    Po střele domácích, po které zaletěl kotouč do ochranné sítě, je hra přerušena a vhazovat se bude před Konrádem. To ale až po další komerční přestávce, která je nyní na řadě.
     
    12:25
    Jan Eberle dostal dobrou přihrávku, jeho střela ale mezi tři tyče nezamířila. Domácí tak své vedení ubránili a nyní spěchají znovu směrem dopředu.
     
    11:55
    Zlínští hokejisté pronikali znovu do útočného pásma, ale opět je zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje do středního pásma.
     
    11:23
    Hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko. Nyní ale znovu přišli o kotouč a do útočného pásma, kde by mohli ohrozit domácí branku, se nakonec vůbec nedostali.
    10:01 Roberts BUKARTS - 1:0
     
    10:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná přesilovková akce domácích a je z toho úvodní branka utkání. Ferenc si nabruslil ke středu od modré čáry a naznačil střelu. Místo toho ale poslal na pravý kruh kotouč Okálovi, jenž ještě celou akci vyšperkoval přesným pasem pro ROBERTSE BUKARTSE, pro kterého už nebyl na levé straně problém uklidit puk do odkryté klece – 1:0. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Ferenc.
     
    09:49
    Další trest pro hosty. Ti hráli v šesti hráčích a dostávají tak trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten odpyká Miroslav Holec, který už usedá na lavici hanby.
     
    08:57
    Na ledě jsou čerstvé pětky a u puku jsou Zlínští, kteří už operují před Konrádovou klecí. Nakonec si ale domácí v rozehrávce neporozuměli a ztrácejí tak znovu kotouč.
     
    08:19
    Michal Popelka potáhl kotouč podél pravého mantinelu, do útočné třetiny se ale nedostal, neboť ho o puk připravil Jan Jaroměřský a znovu se tak otáčí hra směrem k domácí brance, kterou hájí Libor Kašík.
     
    07:31
    Po vhazování v útočném pásmu Zlína sebrali puk hosté a hned s ním zamířili před Libora Kašíka. Zbyněk Irgl poté dostal přihrávku, ale svou střelu poslal jen vedle Kašíkovy brány.
     
    07:29
    To vše ale až po první komerční přestávce, která právě následuje.
     
    07:29
    Další slibně se rozvíjející akce Zlína je u konce. Jakub Ferenc byl v postavení mimo hru a ta se tak stěhuje do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    06:44
    Dlouho se hraje bez přerušení. Kašík jen nahodil kotouč Okálovi a hokejisté Zlína tak mohou postupně projít do další útočné akce před brankou Branislava Konráda.
     
    05:55
    Jenže znovu se jim útok nepovedl. Kotouč zajistil jeden z domácích obránců a okamžitě ho vyvezl na druhou stranu. Útočit tak budou znovu žlutomodří.
     
    05:18
    Hosté své dvojnásobné oslabení zvládli bez úhony a nyní jsou už v plném počtu. Hned se zapojují do hry a míří před zlínskou branku.
     
    05:01
    Z vrcholu levého kruhu střílel David Nosek, ale brankář Konrád v olomouckém brankovišti zasáhl a následně pak raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    04:28
    Škůrek je už na ledě a Kohouti hrají ve čtyřech.
     
    04:10
    Bukarts střílel z levého kruhu, jeho rána ale skončila pouze na obraně Olomouce. Hosté už budou za chvilku ve čtyřech.
     
    03:45
    Po pobytu v útočném pásmu Zlína zasáhli hosté a hned puk vyhodili daleko od vlastní branky a osvobozují se.
     
    03:18
    Další vyloučení hostů. Laš dostává dvě minuty za nedovolené bránění a Zlín bude hrát pět na tři.
     
    02:52
    Hosté se hned dokázali osvobodit a poslali puk až před Libora Kašíka. První přesilovkovou akci tak budou muset Zlínští rozehrát z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    02:28
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí. Škůrek inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici. Jeho tým se tak bude muset bránit v oslabení.
     
    01:52
    Jenže ke střele před Konrádem nedošlo. Obrana Olomouce si tak převzala puk a hned s ním zamířila zase na opačnou stranu, tedy před branku Libora Kašíka.
     
    01:18
    Strapáč nechal puk Irglovi, ten si hledal lepší pozici ke střele, ale nakonec hosté o kotouč přišli a do útočného pásma tak zamířili znovu hráči Zlína.
     
    00:59
    Olomoučtí bojovali ze zlínskými hokejisty v rohu kluziště v pásmu Zlína o kotouč, ale nakonec ho získali hosté a udrželi útočné pásmo. A to i pro tyto chvíle. Domácí totiž zahráli na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje zpět před Kašíka.
     
    00:10
    Knotek zlomil při vhazování hůl a domácí hráči se tak hned dostali do útočné akce. Ale před Konrádem nic nevymysleli a hra se tak vrací na druhou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    K utkání je vše připraveno a pomalu tak budeme moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Aukro Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Žižka (A), Řezníček, Matějíček – Okál, Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Kubiš (A), Popelka, J. Ondráček – Illo, Fryšara, Klhůfek.

    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, Jaroměřský, J. Galvas – Laš, J. Knotek (A), Eberle – J. Káňa, Strapáč, Irgl – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Gebauer, Lederer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Co se vzájemných utkání týče, je na tom v právě probíhající sezóně lépe Olomouc. Zlínští hned v prvním vzájemném měření sil vyhráli 4:3 po prodloužení na olomouckém ledě. Jenže zbývající duely vyzněly lépe právě pro Olomouc. Ta nejprve ve Zlíně vyhrála 3:1 a poté doma těsným výsledkem 1:0 zvítězila znovu. Ve třech vzájemných duelech tak Olomoučtí získali sedm bodů. Berani tak svému soupeři mají v posledním společném utkání co vracet.
     
    HC Olomouc

    Olomoučtí hokejisté hráli v úterý na ledě královéhradeckého Mountfieldu, kde padli 0:3. Stále tak drží šestou pozici, ale vzhledem k tomu, že mají stejně bodů jako Zlín, tedy pětašedesát, nemají vyhráno. Berani prahnou se mezi šestici týmů, které chtějí mít zajištěné místo v play-off, také probojovat a hosty tak na stadionu Luďka Čajky nečeká nic lehkého. Čeká nás tak velice zajímavý zápas mezi dvěma vyrovnanými týmy a jak to dopadne, se musíme nechat překvapit. Nenechte si tento důležitý duel mezi oběma celky ujít.
     
    Aukro Berani Zlín

    Zlínští Berani udělali v posledním kole další důležitý krok k vytoužené elitní šestce. Na ledě Litvínova totiž urvali dva body v prodloužení. Nebyli však daleko od zisku plného počtu. Ještě v samotném závěru totiž vedli na ledě v Litvínově 3:2. Jenže osm vteřin před koncem Verva srovnala na 3:3 a vynutila si tak prodloužení. V něm poté rozhodl o bonusovém bodu pro Berany Jiří Ondráček a Litvínovu tak zařídil už dvanáctou prohru v řadě. V tabulce jsou Zlínští na sedmém místě se ziskem pětašedesáti bodů a s Olomoucí se tak dnes utkají v přímém souboji o šestou pozici, která zaručuje přímý postup do vyřazovacích bojů.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Základní část extraligy finišuje a dnes je na programu už šestačtyřicáté kolo. To znamená, že do konce zbývá odehrát už jen šest utkání. My se prostřednictvím tohoto online přenosu zaměříme na duel mezi týmy Aukro Berani Zlín a HC Olomouc. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Roberts Bukarts (Okál, Ferenc), 33. Roberts Bukarts (Okál, Freibergs), 45. Kubiš, 60. J. Ondráček (Kubiš) – 14. Skladaný (Jaroměřský), 30. Eberle (Laš, J. Galvas), 59. Irgl (Herman, J. Galvas)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Žižka (A), Řezníček, Matějíček – Okál, Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Kubiš (A), Popelka, J. Ondráček – Illo, Fryšara, Klhůfek.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, Jaroměřský, J. Galvas – Laš, J. Knotek (A), Eberle – J. Káňa, Strapáč, Irgl – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3 829
    thejrc.org