Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Liberec – Sparta 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Chomutov 5:4 (4:3 po s.n.)
Vítkovice – Jihlava 3:0 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 6:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:3 (0:1, 3:1, 3:1)
Berani Zlín
Neděle 04.02.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:15
    Roberts Bukarts vyslal další jedovku od levého hrazení, Rybár se musel se svým betonem řádně natáhnout, aby jeho pokus zastavil.
     
    55:39
    79 sekund přesilovky pět na tři pro Zlín! Pláněk před bránou nechtěně vysokou holí atakoval Ference, kterému se hned omlouval. Přesto obdržel 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    54:59
    Ještě jedna šance pro Ševce, jak dramatizovat tento duel. Michal Dragoun obdržel dvě minuty za hákování a Moravané si tak zahrají další přesilovku.
    54:22 Rudolf ČERVENÝ - 6:3
     
    54:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme nejspíš rozhodnuto! Pláněk projel po pravé straně a nahodil na Kašíka, který jeho pokus jen vykopl před sebe. První u puku byl však RUDOLF ČERVENÝ, který nadvakrát dostal kotouč za záda gólmana Beranů – 6:3! Asistence: Martin Pláněk.
     
    53:01
    Bukarts pálil z pravého kruhu, Rybár ale jeho pokus vyrazil a následně se rozplácl na ledě, aby zastavil i dorážku Honejska, famózní zákrok brankáře Hradce!
     
    51:25
    Zlín má šanci pořádně zamotat závěr dnešního střetnutí. Jaroslav Bednář inkasuje dvě trestné minuty za podražení.
     
    51:16
    Džerinš obdržel přihrávku do mezikruží a okamžitě pálil na bránu, Kašík jeho pokus vyrazil ramenem!
     
    49:01
    Graňák vystřelil od modré čáry, Koukal před bránou tečoval patkou hole, jenže Kašík se skvěle roztáhl a kotouč zastavil betonem!
     
    45:57
    Dnešnímu utkání v ČPP Aréně přihlíží 4922 diváků.
    45:26 Roberts BUKARTS - 5:3
     
    45:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak úplně rozhodnuto ještě není! ROBERTS BUKARTS dostal puk na pravou stranu a svou ránu z kruhu otřel o zadní tyč, snižuje tak na 3:5 z pohledu svého celku! Asistence: Jakub Ferenc, Dalibor Řezníček.
    44:19 Michal DRAGOUN - 5:2
     
    44:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede již o tři branky! MICHAL DRAGOUN se zbavil napadajícího beka, z pravé strany se procpal před bránu a prostrčil kotouč pod padajícím Kašíkem do brány – 5:2. Asistence: Blaž Gregorc.
     
    43:49
    Pláněk rozehrál zpoza brány na Koukala, který prodloužil na Červeného. Ten po chvíli vrátil druhému jmenovanému, jenž od pravého mantinelu řádně protáhl Kašíka v brance Zlína!
     
    42:55
    Fořt dostal pas do předbrankového prostoru a na vrcholu brankoviště tečoval prudkou přihrávku od pravého mantinelu, kotouč zamířil těsně vedle levé tyče svatyně Rybára!
     
    41:24
    Bedřich Köhler dostával přihrávku do předbrankového prostoru, hůl mu ale zablokoval Žižka, takže nemohl zakončit.
    40:26 Jaroslav BEDNÁŘ - 4:2
     
    40:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Omlouvám se, JAROSLAV BEDNÁŘ už má těch branek 302! Obdržel přihrávku na pravou stranu, prohnal se po ní jako vítr a nekompromisní ranou na přední tyč završuje svůj dnešní hattrick! Asistence: Lukáš Cingel, Petr Zámorský.
    39:57 Jaroslav BEDNÁŘ - 3:2
     
    39:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu gól do šatny! 3 sekundy před sirénou si Hradec bere vedení zpět! Koukal vypálil z pravé strany, před bránou dorážel Köhler, kotouč se od betonů Kašíků odrazil až na levou stranu, kde si u tyčky lišácky počíhal JAROSLAV BEDNÁŘ, který touto dorážkou načíná svou čtvrtou stovku gólů – 3:2! Asistence: Bedřich Köhler, Petr Koukal.
     
    39:11
    Následně se k Dragounovi přihnal zezadu Žižka a srazil ho k ledu. Dostává dvě trestné minuty za držení.
     
    39:11
    Graňák nyní vystřelil z pravé strany od modré čáry, Dragoun několikrát dorážel, ale Kašík všechny jeho pokusy zastavil betony!
    35:11 Antonín HONEJSEK - 2:2
     
    35:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín srovnává krok se svým soupeřem! ANTONÍN HONEJSEK dostal přesnou bekhendovou přihrávku od Fryšary z osy hřiště na pravý kruh a tvrdou ranou k zadní tyči pokořil Rybára – 2:2! Asistence: Štěpán Fryšara, Matouš Kratochvíl.
     
    31:53
    Moravané dostávají příležitost k tomu, aby srovnali krok. Zámorský inkasuje dvě minuty za držení a putuje na lavici hanby.
     
    29:33
    Východočeši jsou teď v tlaku, Látal dostal pas na vrchol pravého kruhu a vypálil, Kašík ale tentokrát stačil zasáhnout.
    29:04 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:1
     
    29:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! JAROSLAV BEDNÁŘ obdržel kotouč od Cingela na pravý kruh a nekompromisní ranou propálil Kašíka na zadní tyč svým 300. gólem v extralize! Lvi tak otáčejí dnešní duel! Asistence: Lukáš Cingel.
     
    28:56
    Do solidní příležitosti se probil Antonín Honejsek, který z pravého kruhu neprostřelil Rybára, jenž jeho pokus vyrazil před sebe.
    26:38 Bedřich KÖHLER - 1:1
     
    26:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vyrovnává v početní výhodě, nutno však říct, že to bylo v podstatě v přesilovce pět na tři, jelikož Veselý ležel zraněný na ledě. Bednář pálil zleva, kotouč se odrazil na pravou stranu, odkud střílel Koukal, Kašík vyrazil jen před sebe, kde byl připraven na svém stanovišti na brankovišti BEDŘICH KÖHLER – 1:1. Asistence: Petr Koukal, Jaroslav Bednář.
     
    26:05
    Východočeši parádně zakombinovali. Na konci akce byla rána Bednáře, který z levé strany trefil nejspíš tyč.
     
    25:27
    Druhá přesilovka pro Hradec v tomto duelu. Řezníček inkasuje zasloužené dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    24:12
    Graňák přihrál pěkně na Dragouna, který z osy hřiště posunul doleva, odkud střílel Šimánek, jeho ránu vytěsnil Kašík ramenem nad!
     
    22:48
    O chvíli později měl Hradec dvě podstatně větší šance. Koukal zakončoval rychlou akci po pravé straně, Kašík ale jeho pokus na vzdálenější tyč zlikvidoval vyrážečkou a následně chytil i Zámorského ránu z levé strany od modré čáry.
     
    20:41
    Šťastný vystřelil tvrdě z levé strany od modré čáry, jeho pokus se odrazil od brusle Pláňka doprava, kde prázdnou klec minul Okál.
     
    19:37
    Štastný vystřelil od pravého hrazení, Rybár vyrazil puk nad sebe, následně si ho chtěl rukou na zem stáhnout Filip Pavlík, který jej však dle sudích sevřel rukou, za což inkasuje dvě trestné minuty. ČPP Aréna pochopitelně bouří zlostí.
     
    19:01
    Graňák dostal od Bednáře přihrávku na pravý kruh a vypálil na přední tyč, Kašík ale předvedl svou hbitou lapačku!
     
    17:03
    Gregorc znovu rozehrává, tentokrát ve spolupráci s Filipem Pavlíkem, jeho přihrávka však nebyla dobrá. Bukarts z protiútoku zakončoval od levého mantinelu, mířil jen těsně vedle!
     
    14:01
    Okál drží puk u pravého hrazení, vyměnil si ho s Freibergsem a následně přihrál na druhou stranu. Touš se mu dvakrát vrátil a forvard Zlína vyslal dvě rány, první mířila mimo, druhá vyrazila Rybárovi vyrážečku z ruky!
     
    13:42
    Následně Hradečtí nepřekročili útočnou modrou, jejich ofenzíva byla zastavena faulem Šimánka, který inkasuje dvě minuty za vysokou hůl. Na řadě je komerční brejk.
     
    10:06
    Rosandič nastřelil puk po hrazení do třetiny Moravanů, na druhé straně ho u mantinelu neudržel Pláněk. Ze situace o chvíli později vytěžil Valenta, který pálil z osy hřiště od modré čáry, jenže Rybár vytáhl parádní zákrok lapačkou. Následuje komerční pauza.
     
    07:14
    Bednář dostal nabito na levou stranu k modré čáře od Gregorce a vypálil, Kašík však jeho pokus viděl a skryl v náruči.
     
    05:19
    Přesilovku si vyzkouší také hráči Mountfieldu, Klhůfek je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    04:14
    Rozhodčí už vyjel z boxu a rozpažil, stav se tedy nemění, Berani i nadále vedou 1:0.
     
    04:14
    Roberts Bukarts vypálil z levého kruhu, kotouč trefil břevno a poté tyč, následně se odrazil ven, sudí se přesto jedou raději podívat, zda puk nepřešel brankovou čáru, v tom případě by Zlín vedl již o dvě branky!
     
    02:42
    Následně se lotyšský útočník v službách Mountfieldu dostal do konfliktu s jedním z beků Ševců a inkasuje dvě minuty za hrubost.
    00:54 Roberts BUKARTS - 0:1
     
    00:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín rychle otevírá skóre duelu! Štastný získal touš po vhazování na pravém kruhu, posunul puk na osu a ROBERTS BUKARTS z mezikruží překonal Rybára přesnou bekhendovou ranou na zadní horní růžek! Asistence: David Šťastný, Antonín Honejsek.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. Köhler (Koukal, Jaroslav Bednář), 30. Jaroslav Bednář (Cingel), 40. Jaroslav Bednář (Köhler, Koukal), 41. Jaroslav Bednář (Cingel, Zámorský), 45. Dragoun (Gregorc), 55. Červený (Pláněk) – 1. Roberts Bukarts (Šťastný, Honejsek), 36. Honejsek (Fryšara, M. Kratochvíl), 46. Roberts Bukarts (Ferenc, Řezníček)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Zámorský, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Rosandić – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Cingel – Látal, Koukal (A), Červený – Köhler (A), Dragoun, Šimánek – Vopelka, Kukumberg, Berger – R. Pavlík.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek (A), Valenta, Žižka (A), Řezníček, Matějíček – Okál, Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – J. Ondráček, Popelka, Klhůfek – M. Kratochvíl, Fryšara, Illo.

    Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Pešek, Klouček

    Diváci: 4922
    bahis siteleri