Växjö – JYP 0:2 (kon.)
konec
Växjö Lakers
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
JYP Jyväskylä
Úterý 06.02.2018, 18:45 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Janne KOLEHMAINEN - 0:2
     
    59:40
    JYP právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. JANNE KOLEHMAINEN sebral nahozený kotouč domácími a z vlastní obranné třetiny napálil kotouč tak, že se zastavil až v domácí opuštěné brance – 0:2. Hosté tak potvrzují své vítězství nejen v tomto utkání, ale také v letošním ročníku hokejové Ligy mistrů. Bez asistence.
    34:36 Joonas NÄTTINEN - 0:1
     
    34:36
    JYP právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen svoji přesilovou hru využívají, když se dostali do rychlého brejku. Ke kotouči nad vrcholem mezikruží se pak dostal JOONAS NÄTTINEN, jenž takovou lehkou střelou nakonec překonal Viktora Fastha, jenž tak jako první loví puk ze své sítě – 0:1. Asistence: Mikko Kalteva.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Nättinen (Kalteva), 60. Kolehmainen


    Växjö Lakers: Fasth (Andren) – Martinsson, Lundberg A., Persson (TS), Rahimi, Högberg, Welch, Bohm – Calof, Rosén, Kiiskinen (A) – Pesonen, Pettersson, Shinnimin – Netterberg, Fröberg, Reddox (C) – Brodecki, Josefsson (A), Lundberg M. – Røndbjerg
    JYP Jyväskylä: Olkinuora (Laurikainen) – Vainio, Kalteva, Mäenpää, Kuukka, Jokinen, Ikonen, Yonkman, Honka – Nättinen, Immonen (TS), Tuppurainen (A) – Louhivaarra (A), Hytönen, Rooba – Puustinen, Suomela, Turkulainen – Stråka, Kanninen, Kolehmainen, Hytönen (C)

    Rozhodčí: Lemelin, Piechaczek – Kohlmüller, Seewald

    Diváci: 5 750
    bahis siteleri