New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Anaheim Ducks
Pátek 16.02.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:34 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    48:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí výsledek zápasu! Do zakončení se před brankou Forsberga dostal ADAM HENRIQUE, jehož střela zaplula pod břevno branky domácích! A třetí kanadský bod v utkání si připisuje i Ondřej Kaše za gólovou nahrávku. Asistence: Ondřej Kaše a Nick Ritchie.
    32:18 Ondřej KAŠE - 2:2
     
    32:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! ONDŘEJ KAŠE dostal dlouhý pas za obranu, poté ujížděl sám na Forsberga a bleskovým blafákem přelstil domácího gólmana! Ducks rychle vyrovnávají! Asistence: Adam Henrique.
    29:53 Nick RITCHIE - 2:1
     
    29:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři velmi rychle snižují! Ondřej Kaše vydoloval kotouč a nakonec se do úniku dostal NICK RITCHIE, který zakončením přesně do růžku branky překonává Forsberga, který tak poprvé v utkání kapituluje! Asistence: Ondřej Kaše.
    29:12 Brandon SAAD - 2:0
     
    29:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají z rychlého kontru druhý gól! BRANDON SAAD přejel s pukem do útočného pásma, vyměnil si s Hinostrozou přihrávku a nakonec zakončuje do prázdné branky! Asistence: Vinnie Hinostroza.
    21:45 Duncan KEITH - 1:0
     
    21:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A domácí tým využívá přesilovou hru! DUNCAN KEITH vypálil od modré čáry a jeho bomba prosvištěla až do branky, kam zapadla v prostoru pod horní tyčí Gibsonovy klece! Asistence: Jonathan Toews a Alex DeBrincat.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 22. Keith (J. Toews, DeBrincat), 30. Saad (Hinostroza) – 30. N. Ritchie (O. Kaše), 33. O. Kaše (Henrique), 49. Henrique (O. Kaše, N. Ritchie)


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (J. Glass) – Keith (A), Oesterle, Kempný, Seabrook (A), Dahlström, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), Wingels – Bouma, Schmaltz, P. Kane – Hinostroza, Anisimov, Duclair – Sharp, Hartman, DeBrincat.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Fowler, Beauchemin, Montour, M. Pettersson – Rakell (C), Getzlaf (A), Perry – Cogliano (A), Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Wagner, D. Grant, Vermette.

    Rozhodčí: Joanette, McCauely – Wheler, MacPherson

    Diváci: 21415
    bahis siteleri