New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Edmonton Oilers
Pátek 16.02.2018, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:31 Leon DRAISAITL - 4:1
     
    52:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Michael Cammalleri dokázal na pravém křídle v blízkosti modré čáry vleže posunout puk na Oscara Klefboma, který krásnou přihrávkou z vrcholu levého kruhu přenesl hru doprava, kde LEON DRAISAITL po ledě z úhlu zamířil k přední pravé tyči! Čistého konta svědky nebudeme. Asistence: Oscar Klefbom a Michael Cammalleri.
    44:15 Erik HAULA - 4:0
     
    44:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    ERIK HAULA si najel před bránu na další zpětnou přihrávku od Jamese Neala, tentokrát z opačné strany než před pár okamžiky v přesilové hře, a puk se od jeho levé brusle odrazil mezi betony Cama Talbota! Oilers si vzali Coach Challenge kvůli kopnutí, jenže gól byl po pár okamžicích potvrzen. Spolupráce mezi Erikem Haulou a Jamesem Nealem zafungovala dokonale a Vegas vede 4:0! Asistence: James Neal a David Perron.
    32:48 William KARLSSON - 3:0
     
    32:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON si z pravého křídla sjel rychle před bránu a na bližší pravé tyči procedil puk přes Cama Talbota do sítě! Vegas využilo přesilovou hru krátce poté, co šanci Oilers v oslabení zneškodnil fantastický Marc-André Fleury. Asistence: David Perron a Brad Hunt.
    24:18 Jonathan MARCHESSAULT - 2:0
     
    24:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nate Schmidt od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval ve vzduchu JONATHAN MARCHESSAULT a kotouč zamířil do levého horního rohu brány! Vegas skórovalo podruhé v řadě a vede 2:0. Cam Talbot nic neviděl. Asistence: Nate Schmidt a Reilly Smith.
    13:04 Ryan CARPENTER - 1:0
     
    13:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nahození Tomáše Noska od modré čáry se v mezikruží od ramene Pierra-Édouarda Bellemarea odrazilo k Derykovi Engellandovi, který bekhendem Cama Talbota ještě nepřekonal, dorážející RYAN CARPENTER už ale ano! Ryan Carpenter se stejně jako proti Blackhawks prosadil z dorážky a Vegas vede 1:0! Asistence: Deryk Engelland a Pierre-Édouard Bellemare.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Carpenter (Engelland, Bellemare), 25. Marchessault (Schmidt, R. Smith), 33. W. Karlsson (Perron, Hunt), 45. Haula (Neal, Perron) – 53. Draisaitl (Klefbom, Cammalleri)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Hunt, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Perron, Haula, Neal (A) – O. Lindberg, Eakin, Tuch – Nosek, Bellemare (A), Carpenter. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Nurse, Russell (A), Auvitu, Benning, Klefbom, Davidson – Maroon (C), McDavid, R. Strome (A) – Lucic, Draisaitl, Cammalleri – Slepyšev, Khaira, Puljujärvi – Caggiula, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Dave Jackson. Čároví: Michel Cormier, Brandon Gawryletz

    Diváci: 18030
    bahis siteleri