Rusko – Česko 9:2 (kon.) | Švédsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Švédsko
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Česko
Pátek 16.02.2018, 21:30 • USA Hockey Arena, Plymouth • Reprezentace do 18 let
Partner:
    58:07 FAGEMO - 4:1
     
    58:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu ještě jednu branku v podání Švédů. SAMUEL FAGEMO se zmocnil kotouče v levém kruhu a dostal jej za Dostála. Není úplně jasné kudy, ale rozhodčí ukazuje, že jde o gól. Asistence: Jacob Olofsson.
    51:28 NÄSSÉN - 3:1
     
    51:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko využívá obrovské chyby v obraně. Jeden z beků si totiž špatně zpracoval kotouč a odskočil mu, takže West!fält jej vzal a přihrál mezi kruhy na LINUSE NÄSSÉNA, jenž už jen zamířil k tyči. Asistence: Marcus Westfält.
    26:15 LUNDKVIST - 2:1
     
    26:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Český tým inkasuje druhý gól zápasu a bude muset opět dotahovat. Autorem branky je NILS LUNDKVIST, jenž si počkal na kotouč vedle levé tyče a když si jej nikdo nevšímal, měl jednoduchou pozici doklepnout po zemi kotouč do sítě. Asistence: Nikola Pasic, Jonatan Berggren.
    08:21 KVASNICA - 1:1
     
    08:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým však po dvaceti sekundách okamžitě odpovídá! MICHAL KVASNICA nabral rychlost ve středním pásmu a z levé strany kluziště na úrovni kruhu přesně vystřelil zápěstím ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Gajarský, Karel Plášek.
    07:57 BERGGREN - 1:0
     
    07:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se ujímá vedení. JONATAN BERGGREN se silově natlačil před obranu národního týmu a ze strany pak najel na gólmana. Když už to vypadalo, že celou situaci přejel, nečekaně bekhendem poslal kotouč ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Ginning.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 8. Berggren (Ginning), 27. Lundkvist (Pasic, Berggren), 52. Nässén (Westfält), 59. Fagemo (Olofsson) – 9. Kvasnica (Gajarský, Plášek)


    Švédsko: Eliasson (Lindbom) – Ginning, Johansson, Boqvist, Lundkvist, Granberg, Andersson, Lundmark – Wernblom, Bäck, Hallander – Höglander, Olofsson, Fagemo – Pasic, Gustafsson, Berggren – Nässén, Westfält, Grewe – Jakobsson. Trenéři: Bendelin, Hävelid a Johansson.
    Česko: Dostál (Dvořák) – Klejna, Bernáth, Kowalczyk, Dluhoš, Adámek, Doktor – Lauko, Pekař, Blümel – Gajarský, Kvasnica, Plášek – Čajka, Kropáček, Teplý – Přikryl, Matiášek. Trenéři: Bruk, Martinec a Studnička.
    bahis siteleri