Toronto – Florida 1:0 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (po pr.) | New Jersey – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Tampa 2:4 (kon.) | Detroit – Nashville 2:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:3 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:4 (kon.) | Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:5 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Nashville Predators
Středa 21.02.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:54 Tomáš TATAR - 2:3
     
    47:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se po velkém náporu v brankovišti dočkali snížení. Saros ležel ve svém území a snažil se skrýt puk. Ten ovšem domácí hokejisté vyšťourali a TOMÁŠ TATAR jej následně dorazil za brankovou čáru. Hosté ještě zkusili challenge pro případné nedovolené bránění brankáři, rozhodčí ale po chvilce gól uznali. Asistence: Andreas Athanasiou, Justin Abdelkader.
    44:50 Viktor ARVIDSSON - 1:3
     
    44:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou o dvě branky. Ve středním pásmu propadl puk přes Ericssona a rázem byl VIKTOR ARVIDSSON v sólu. To zakončil přesnou střelou do horní části branky a je to 1:3. Asistence: P. K. Subban, Ryan Ellis.
    30:12 Andreas ATHANASIOU - 1:2
     
    30:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je sníženo a to po docela divoké akci. Nejprve se do sóla dostali hosté, to však nebylo proměněno a vzápětí do rozhozené obrany Nashvillu poslal dlouhý pas Larkin. Adresátem byl ANDREAS ATHANASIOU a ten svůj forhendový pokus procedil za Sarose. Puk prošel mezi tyčkou a bruslí hostujícího gólmana – 1:2. Asistence: Dylan Larkin.
    09:35 Kyle TURRIS - 0:2
     
    09:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky. Na modré čáře dostal Josi od domácí obrany až příliš mnoho prostoru pro nahození, které se poté odrazilo před brankoviště. Tam číhal KYLE TURRIS, který si si jej stáhl a podél natahujícího se Howarda zasunul za brankovou čáru. Asistence: Roman Josi, Craig Smith.
    04:18 Scott HARTNELL - 0:1
     
    04:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Na modré čáře se k puku dostal Josi a jeho třepotající nahození tečoval před brankovištěm SCOTT HARTNELL. Puk zaplul za Howarda a domácím poté nepomohla ani reklamace u videa pro nedovolené bránění gólmanovi. Asistence: Roman Josi, Ryan Ellis.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 31. Athanasiou (D. Larkin), 48. Tatar (Athanasiou, Abdelkader) – 5. Hartnell (Josi, Ellis), 10. Turris (Josi, C. Smith), 45. Arvidsson (P. K. Subban, Ellis)


    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Jensen, DeKeyser, Daley, Ericsson, Kronwall (A), Witkowski – Nyquist, Zetterberg, Mantha – Athanasiou (C), D. Larkin, Tatar – Abdelkader, Nielsen, Helm (A) – Frk, Glendening, Bertuzzi.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – P. K. Subban, Ekholm, Ellis (A), Josi (C), Y. Weber, Jemelin – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg (A) – C. Smith, Turris, Fiala – Järnkrok, Bonino, Hartnell – Watson, Sissons, Salomäki.

    Rozhodčí: Charron, O'Halloran – Amell, Kovachik

    Diváci: 19 515
    thejrc.org