Letňany – Pardubice 6:7 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 1:6 (kon.)
HK MD Šumperk – Technika Brno 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 1:8 (kon.)
Warriors Brno – Třinec 0:5 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 1:2 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 2:4 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:4 (1:0 po s.n.) | Třemošná – Kladno 3:8 (kon.)
Zlín – Přerov 2:3 (po pr.) | Poruba – Vsetín 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:13 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 22.02.2018, 17:30 • Malá hala, Praha 7 – Bubeneč • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    V Bubeneči je dohráno, Plzeň si nakonec zvládla jednobrankový náskok pohlídat až do závěrečné sirény a odváží si tak z Prahy tři body! To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. Na počtenou! (19:37:16)
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Domácí brankoviště zeje prázdnotou, Pražané už nemají co ztratit a zkusí své stěstí při power-play!
     
    58:37
    Přihrávka jednoho z domácích minula původního adresáta a dojela až za Prchlíkovu branku – icing. Hra se tak vrátí před sparťanskou klec.
     
    57:52
    Do konce třetí části zbývá něco málo přes dvě minuty, Sparta si bere oddechový čas. Po něm se bude vhazovat před svatyní Josefa Sluky.
     
    57:17
    Vitouch byl zneškodněn u modré čáry, i přes to se ale sparťanům nakonec podařilo protlačit dopředu. Moc dlouho se ale v útočné třetině neohřáli.
     
    56:23
    Brůna už je zpět na ledě, domácí ze i přes menší komplikace zvládli ubránit a stále mají vyrovnání na dosah. Přes výbornou plzeňskou defenzívu se jim ale nedaří pravidelně ostřelovat Prchlíkovu klec.
     
    54:19
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Patrik Brůna – 2 min., držení).
     
    53:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují náskok Plzně na jedinou branku! Střelcem první branky Sparty v dnešním zápase je OTO THEIMER.
    Asistence: Maxim Kubánek.
     
    53:14
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Maxmilián de Sousa – 2 min., sekání).
     
    52:39
    Kaiserův únik končí skvělým zákrokem drobného gólmana Sparty. Původem litoměřický brankář dnes podává skvělý výkon.
     
    50:52
    Hosté se už do útoku nějak zvlášť nehrnou, zřejmě se v druhé půli třetí části zaměří hlavně na obranu svého dvougólového náskoku. To se jim může ještě hodně vymstít.
     
    49:24
    Deset a půl minuty do konce, za malou chvíli se bude vhazovat před Prchlíkovou brankou. Uvidíme, zda-li se domácím povede plzeňské hokejisty nějak zaskočit.
     
    48:02
    Spartě se nedaří proniknout za modrou čáru, defenzíva indiánů je všude o sekundu dříve. Vše zatím nasvědčuje tomu, že si hosté dnes z Malé haly odvezou tři body...
     
    Dnešní utkání sleduje 73 diváků.
     
    46:26
    Hra se odehrává převážně v domácí třetině. Sluka musí být konstantně ve střehu, příliš střel ale směrem na jeho branku díky dobrému výkonu domácí obrany neletí.
     
    45:31
    Václav Adamec si najel za branku a zvládl obehrát jednoho ze sparťanů, na souboj s dalším protihráčem mu už ovšem síly nestačily. Atak Plzně je u konce.
     
    44:43
    Své útočné schopnosti teď po nějaké době opět předvedli zase hosté, ani jim se však nepodařilo strážce soupeřovy svatyně nějak překvapit.
     
    43:41
    Domácí jsou jasně aktivnějším celkem, jenže se jim stále nedaří Prchlíka nějak vážněji ohrozit. Brošovu střelu z mezikruží teď zastavil jeden z bránících hráčů.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 54. Theimer (Kubánek) – 16. Hollar (Soukup), 27. Kuchárik (Adamec V., Soukup)


    HC Sparta Praha: Sluka (Krbeček) – Zemchenkov, Hamara, Brůna, Ducháč, Guryevskiy, Adam – Kubánek, Adamec A., Krupička, Jaroš, Broš, Slavíček, Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina, Höll.
    HC Plzeň 1929: Prchlík (Čech) – Páník, Hamšík, Pánek, Jiříček, Kremláček, de Sousa, Vajner, Malák – Kaiser, Slanina, Soukup, Hollar, Václavík, Marcel, Adamec V., Steinbrücker, Malát, Kuchárik, Kvasnička.

    Rozhodčí: Müller – Karda, Kubíček

    Diváci: 73
    ocianews.com