Ústí n/L – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:2 (kon.) | K. Vary – Kadaň 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Slavia 2:5 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Přerov – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třebíč – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 24.02.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA, Třebíč • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je hotovo, ohromná radost vsetínských hráčů a fanoušků. Zbrojovka postoupila totiž hned v první sezoně do play-off a nutno říci, že dnes asi zaslouženě. Nebyla o tolik lepší, ale proměňovala šance a to bylo hlavní gró dnešního utkání. Ač domácí ve třetí třetině snížili v 45. minutě z hole Nedbala, Vsetín výhru pečetil dvěma góly v poslední dvouminutovce. Na domácí straně panuje logické zklamání, pro ně sezona končí právě dnes, 24. února, fanoušci přesto děkují týmu za průběh celé sezony. Na hostující straně se slaví a bude se slavit ještě hodně dloúho. Z mé strany je to dnes vše, přijměte prosím ještě jednou omluvu za technické potíže, které provázely úvodní část první třetiny. Od onlajnu se loučí a s přáním příjemného zbytku víkendu se loučí Tomáš Kalas. (19:51:47)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Atmosféra je plně v režii hostujících fanoušků, kteří si krátí čekání na konec zpěvem klasických valašských písní. Na ledě opravdu o nic nejde a hraje se opravdu jenom z povinnosti.
     
    58:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté kompletují „bůra“! Protasenja se motal s pukem okolo levého kruhu, nakonec i bekhendem prověřil Dostála. Ten kotouč neudržel mezi betony a do branky touš doklepl RADIM KUCHARCZYK. Asistence: Anatolij Protasenja.
     
    57:51
    Utkání se už víceméně jenom dohrává, je vidět, že už je rozhodnuto.
     
    57:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už je to úplně jasné a Vsetín se může radovat z postupu do play-off a soupeře z Karlových Varů! Do prázdné branky se vysokým obloukem trefil FILIP DUNDÁČEK a nepomohl tomu ani pokus o zachránění gólu Vágnerem. Bez asistence.
     
    56:52
    Vsetín však vyhodil ze svého pásma ven a povedlo se mu to i podruhé.
     
    56:45
    Oddechový čas pro domácí. Zřejmě poslední šance, jak zdramatizovat zápas. Třebíč navíc hraje bez gólmana!
     
    56:30
    Slavia se snaží hrát dopředu, ale nedaří se to nějak zásadně. Změnit to chtěl Kratochvíl, probíjel se dopředu, v poslední fázi si kotouč píchl daleko od sebe a Pavelka přerušuje hru.
     
    56:03
    Vsetín vyhazuje kotouč šikovně, aby se nejednalo o icing. V hostujícím sektoru začínají propukat lehké oslavy, zatímco na ledě si připsal Dostál další zákrok a je komerční přestávka.
     
    55:06
    Kotouč skončil v ochranné síti nad ledem po střele jednoho z hostí.
     
    54:58
    Domácí v plném počtu.
     
    53:33
    Otázkou je, co tyto přesilovky přináší pro oba. Vsetínu je to fakticky jedno, potřebuje šetřit čas, Třebíč spěchá, ale je v oslabení. I proto druhá přesilovka hostí v pořadí vypadá tak, jak vypadá.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Luboš Horký – 2 min., podražení).
     
    52:19
    Až poslední sekundy přesilovky ukázaly nějakou sílu Valachů v přesilovkách, jinak se domácí bez potíží ubránili.
     
    52:14
    Domácí v plném počtu.
     
    51:39
    Další vyhození, tuto přesilovku hraje Vsetín bídně, naopak Třebíč oslabení skvěle.
     
    50:59
    Erat šetří čas a vyváží puk z pásma. Hosté jsou ale opět na puku a nevypadá to na nějaké drama v zápase.
     
    50:09
    Hraje se opravdu od podlahy, o tom žádná. Kopta dostal od Nedbala dvakrát naloženo. Poprvé ne úplně doslova, byl podražen, druhé dohrání u mantinelu už ale tvrdé, a hlavně bolestivé, bylo. Trestá se však jenom podražení.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 44. Nedbal (R. Erat) – 24. Karafiát (Kajaba, Ostrčil), 35. Podešva, 38. Protasenja (Kucharczyk), 58. Dundáček, 59. Kucharczyk (Protasenja)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Kaláb, Čejka, D. Mikyska, Půža, Hort – R. Erat, Dolníček, P. Kratochvíl – Malec, Kusko, L. Horký – T. Havránek, Jan Wasserbauer, Gajarský – Ferda, Süss, Kristl.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Teper, Dundáček, Slováček, Janáček, Holomek, Frolo, Ostrčil – Vávra, Podešva, Šilhavý – Březina, Kucharczyk, Protasenja – P. Beránek, Kopta, Markovič – Kajaba, Karafiát, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Přikryl – Lukš, Komínek

    Diváci: 3 072
    ocianews.com