Bohemians – Panthers 10:7 (kon.) | Liberec – Vítkovice 0:16 (kon.) | Tatran – Ne 1:12 (kon.)
Chodov – Ostrava 7:5 (kon.) | Židenice – Olomouc 1:4 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
FBS Olomouc
Neděle 25.02.2018, 17:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • ČEZ Extraliga žen • 21. kolo
     
    46:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující družstvo vlétlo do brankoviště Židenic a nadělalo v něm až nečekaný zmatek. Krištofová se objevila úplně mimo střelecký úhel a do poloprázdné klece uklidila projektil KATEŘINA PETERKOVÁ. Asistence: Barbora Suchánková.
     
    43:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUCIE CHOLINSKÁ si počkala na přihrávku do strany a bez větší přípravy vyzkoušela své zakončení. Krištofové propadl míček někde kolem těla a skončil za brankovou čarou. Asistence: Barbora Pařízková.
     
    31:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vedení se poprvé v tomto utkání přiklání na stranu hostujícího týmu. Olomouc se vrhla do situace dvou hráček proti dvěma a chvilkového volného prostoru využila TEREZA REIMEROVÁ. Asistence: Alice Pavlíková.
     
    10:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dlouhotrvající snaha hanáckého celku se projevuje na průběžném skóre! Úprkem po levé straně hřiště se předvedla BARBORA SUCHÁNKOVÁ a nenápadnou střelou umístila míček kolem nohy Krištofové do sítě. Asistence: Martina Podroužková.
     
    03:31
    Židenice právě vstřelily branku!
    Důraz při souboji o míček se projevil pozitivně na straně Židenic. Olomouc donutila ke ztrátě Veronika Vývodová a příležitost nekompromisně uzavřela střelou z první EVA SMUTNÁ. Asistence: Veronika Vývodová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Smutná (Vývodová) – 11. Suchánková (Podroužková), 32. Reimerová (Pavlíková), 44. Cholinská (Pařízková), 47. Peterková (Suchánková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Drápalová, Valehrachová, Pospíšilová, Pravcová – Machů, Hyksová, Janečková – P. Grufíková, Smutná, Mošťková – Dundelová, Novotná, Léblová – Hřebíčková, Sejáková, Praxová – Vývodová, Indrová, Knapová.
    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Horáčková, Šablaturová, Reimerová – Cholinská.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 155
    bahis siteleri