NHL - Poslední přestupový den (kon.)
konec
NHL - Poslední přestupový den

Neděle 25.02.2018, 14:00Hokej
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.
     
    Do konce přestupního období zbývá zhruba 26 hodin a týmy rozjely přestupy naplno. Událo se hned několik zajímavých výměn.
     
    15:40
    Výměna: Boston – NY Rangers

    Kvalitní posilu získal Boston, který ulovil z NY Rangers Ricka Nashe.

    Opačným směrem zamířil Ryan Spooner, Matt Beleskey a mladý bek Ryan Lindgren. Rangers dostali i výběry v draftu. 1. kolo letošního roku a 7. kolo příští roku.

     
    18:10
    Výměna: Toronto – Montreal

    Výměny se dočkal i Tomáš Plekanec. Montreal už nemá šanci na play-off a tak poslal svého centra do Toronta společně s Kyle Baunem, který doplní sestavu farmy Leafs v AHL.

    Opačným směrem zamířili mladíci Kerby Rychel a Rinat Valiev + 2. kolo draftu 2018.

    Jedná se první výměnu mezi Leafs a Habs od roku 2008. Pro Plekance to také znamená to, že letos v NHL nestihne odehrát svůj 1000. zápas v základní části NHL. Pokud by nastoupil do všech utkání, bude mít na kontě 999. zápasů.

     
    19:30
    Výměna: Edmonton – Nashville – Columbus

    Edmonton letos zůstal hodně za očekáváním a play-off si nezahraje. Proto bude při uzávěrce přestupů prodávajícím týmem.

    Dnes se mu podařilo vyměnit útočníka Marka Letestua do Columbusu pomocí trejdu přes tři týmy. Nejprve zamířil Letestu do Nashvillu za čtyřiadvacetileté křídlo Pontuse Aberga. Následně ho pak Predators poslali do Columbusu za 4. kolo draftu letošního roku.
     
    19:38
    Podpis:

    Boston získal kromě Nashe ještě jednu posilu. Bruins možná trochu překvapivě podepsali smlouvu s kapitánem USA na olympijských hrách Brianem Giontou. Jedná se o jednocestnou smlouvu v hodnotě 700 tisíc dolarů do konce letošní sezony.

     
    19:44
    TOP hráči, kteří by mohli být ještě vyměněni:

    Erik Karlsson, Ryan McDonagh, Mike Green, Patrick Maroon, Evander Kane, Zach Smith, Thomas Vanek, Ian Cole, Bobby Ryan...
    Tomáši Plekancovi poděkoval za práci pro klub i samotný prezident Montrealu Canadiens.

     
    21:54
    Výměna: Nashville – San José

    Predators získali od Žraloků útočníka Brandona Bolliga a brankáře Troye Grosenicka. Opačným směrem míří 6. kolo draftu 2018.
     
    22:01
    Podpis:

    Kapitán Kanady na letošní olympiádě Chris Kelly podepsal smlouvu do konce sezóny s Anaheimem. Vydělá si jeden a čtvrt milionů dolarů plus bonusy. Klub by měl dohodu potvrdit v nejbližších minutách.

    Kelly v letošní sezóně nastupoval v AHL, předčasně ale skončil. Tento zkušený centr má na kontě více než 900 zápasů v NHL a přes 300 kanadských bodů.
     
    00:13
    Spekulace:

    St. Louis prohrálo šest utkání v řadě a tak by před uzávěrkou přestupů ještě něco rádo změnilo. K dispozici má být český útočník Vladimír Sobotka. Pro ostatní kluby to bude asi v případě protihodnoty příliš drahý trejd, ale k dispozici je.
     
    00:24
    Spekulace:

    Nashville by měl zítra oznámit podpis s veteránem Mike Fisherem. Jednalo by se o roční kontrakt v hodnotě jednoho miliónu dolarů. Sedmatřicetiletý útočník loni vedl Predators jako kapitán. V předchozích čtyřech letech zastával funkci alternativního kapitána.
     
    00:48
    Pro dnešní den je to už všechno. Zítra opět budeme pokračovat. Hlavní vlna spekulací a výměn by měla přijít od 14:00 našeho času, kdy v Americe začínají celodenní TV studia, ve kterých se bude debatovat a řešit vše, co se bude před uzávěrkou přestupů dít.

    Pokračovat tak budeme opět od 14:00. Pokud dojde v noci k nějakému trejdu, ráno ho zde najdete.
     
    10:29
    Spekulace:

    San Jose Sharks se snaží získat hvězdného obránce Erika Karlssona z Ottawy. Součástí trejdu by mohl být i Bobby Ryan. Velkou výhodou pro Sharks je to, že si jako jedni z mála mohou takový trejd dovolit vzhledem k dostatečnému místu pod platovým stropem. Námluvy s Ottawou probíhají také ze strany Tampy a Vegas.
     
    11:20
    Spekulace:

    Kam zamíří Patrick Maroon?


    Edmonton hrál dnes v noci v Anaheimu a Patrick Maroon byl pouze zdravým náhradníkem. Očekává se, že bude před uzávěrkou přestupů vyměněn.
     
    14:00
    Pěkné pondělní odpoledne, vítáme Vás všechny při sledování posledního přestupového dne v NHL! V následujících sedmi hodinách Vám zde naservírujeme každý přestup či podpis smlouvy, který bude oficiálně oznámen.
    Podle trendu z posledních let se první trejdy posledního dne přestupů očekávají po třetí hodině středoevropského času

     
    14:25
    Spekulace

    Ottawa vypadá, že bude dnes na trhu velmi aktivní v prodeji hráčů. Winnipeg se totiž zajímá o služby Iana Colea.
     
    14:29
    Spekulace

    Blue Jackets se podle amerických novinářů zajímali o služby Artema Anisimova, ale nabídli pouze třetí kolo draftu, zatímco chtěli po Chicagu rozdělit si polovinu platu. Zatím bez domluvy, přestože samotný hráč upustil od svého práva nevyměnitelnosti.
     
    15:05
    Spekulace

    Ian Cole se nachází i v popředí zájmu Blue Jackets. Pravděpodobně se jej ale budou snažit získat jen v případě, pokud se zbaví Jacka Johnsona.
     
    15:44
    Výměna

    Máme tady první trejd dnešního dne. Ian Cole byl před pár dny vyměněn z Pittsburghu do Ottawy. Ta ho teď posílá do Columbusu za 3. kolo draftu 2020 a Nicka Moutreyho.
     
    15:51
    Spekulace

    Rangers se pustili do přestavby a tak je možné, že kromě McDonagha bude vyměněn i někdo další. Týmy projevily zájem o Zuccarella a JT Millera, ale nikdo se nedostal tak daleko, aby došlo k přestupu.
    Od roku 2015 jsme se nedočkali během posledního dne přestupů výměny 1. kola draftu.

     
    16:21
    Po prvním trejdu máme na trhu klid. Snad před bouří. Ve hře je plno očekávaných hráčů, kteří by měli být vyměněni.
     
    16:39
    Spekulace

    Ve hře o Erika Kralssona by měl být i Washington. Pokud se tak stane, museli by Caps vyměnit Johna Carlsona. Tomu po sezoně končí smlouva a Washington by neměl šanci ho udržet, když už by měl Karlssona, jehož smlouva končí až po příští sezoně. Součástí výměny by byli Vegas, Tampa Bay a San Jose. Pokud se však přesune Karlsson, bude vyměněn i Bobby Ryan. Tak si to Ottawa přeje. Toho by k sobě vzali právě Vegas.
     
    16:51
    TOP 10 hráčů podle TSN, kteří by mohli být vyměněni:

    1. Erik Karlsson
    2. Ryan McDonagh
    3. Mike Green
    4. Evander Kane
    5. Patrick Maroon
    6. Zack Smith
    7. Mats Zuccarello
    8. Mike Hoffman
    9. Jack Johnson
    10. Thomas Vanek
     
    17:02
    Podpis

    Máme tady první podpis dne. Veterán Mike Fisher se vrací k Predators. Bývalý kapitán klubu podepsal s Nashvillem smlouvu do konce sezony v hodnotě 1 miliónu dolarů.
     
    17:06
    TOP 5 týmů, které mají největší prostor pod platovým stropem

    1. Arizona Coyotes 16 372 664 dolarů
    2. Carolina Hurricanes 15 634 347 dolarů
    3. Edmonton Oilers 8 435 258 dolarů
    4. Colorado Avalanche 8 103 426 dolarů
    5. Montreal Canadiens 7 713 605 dolarů
    Tomáš Plekanec už je s Maple Leafs. Sešel se s koučem Mike Babcockem a dnes se očekává jeho první zápas za Toronto. Stihl se také oholit, což od hráčů vyžaduje generální manažer Leafs Lou Lamoriello.

     
    17:23
    Insider TSN Bob McKenzie: Jsem si jistý, že Karlsson i Pacioretty by uvítali nový start v novém týmu. A jsem si také jistý, že generální manažeři Pierre Dorion a Marc Bergevin by uvítali nabídku, která by jim umožnila nový začátek.
     
    17:38
    Spekulace

    Nashville a Chicago pracují na výměně. Predators mají zájem o útočníka Ryana Hartmana.
     
    17:55
    Poslední a jediná výměna proběhla přes více než dvěma hodinami. Na trhu je zatím skutečně mrtvo. Výměny zřejmě blokují jména jako McDonagh, Karlsson, či Kane, o které by měl být velký zájem. Pokud je uchazečů o jejich služby více, soustředí se tyto týmy jen na tato jména a o ostatní hráče nejeví takový zájem. Až dojde k jejich výměně, začnou se nakupující týmy soustředit i na další hráče, kteří jsou k dispozici. Pak by měl ožít i celý trh.
     
    18:02
    Spekulace

    Útočník Hawks Ryan Hartman není na tréninku. Už dříve bylo řečeno, že Chicago jedná s Predators o jeho trejdu. Hawks ho jsou ochotni vyměnit, ale žádají za něj první kolo draftu a ještě něco navíc.
     
    18:07
    Výměna

    Výměna Ryana Hartaman do Nashvillu je potvrzena. Spolu s ním putuje k Predators i 5. kolo letošního draftu. Opačným směrem míří 1. a 4. kolo draftu 2018 + dvaadvacetiletý útočník Victor Ejdsell.
     
    18:09
    Volní hráči

    Beka Johnnyho Oduyu si z listiny volných hráčů vzala Philadelphia Flyers. Útočník Chris Stewart se zase pokusí uchytit v Calgary Flames. A konečně obránce Mark Alt putuje do Colorada Avalanche.

     
    18:19
    Výměna

    Máme tu další trejd! Tentokrát se týká dvou mužstev z Centrální divize. Ze St. Louis odchází do Winnipegu útočník Paul Stastny za 1. volbu v draftu 2018, 4. volbu v draftu 2020 a prospekta Erika Foleyho. Blues si zároveň ponechají 50% Stastnyho platu.
     
    18:24
    Výměna

    Las Vegas posílá útočníka Brendana Leipsica do Vancouveru. Opačným směrem putuje obránce Philip Holm.
    Přišli Jets o Enstroma? Na tréninku schytal ránu pukem do nohy. Led opustil za asistenci spoluhráčů a poté naštvaně třískl hokejkou do mantinelu.

     
    18:40
    Ottawa stále jedná o Eriku Karlssonovi. Zatím se ale jeho stav nemění. Je nepravděpodobné, že by Sens vyměnili Hoffmana, nebo Smitha. Nabídky za ně nejsou dostatečně dobré.
    Uvidíme po trade deadline spolupráci těchto dvou hvězdných beků? Podle zámořských zdrojů se stále jedná

     
    19:00
    Čas ubíhá a na trhu je stále plno zajímavých jmen. Manažeři už mají na výměny jen poslední dvě hodiny!
     
    19:10
    Spekulace

    O kapitána Montrealu Canadiens Maxe Paciorettyho se údajně zajímají dva kluby. Jednat by se mělo o Anaheim Ducks a Floridu Panthers. Bude se opravdu Pacioretty stěhovat? To se dozvíme během následujících dvou hodin.
     
    19:27
    Spekulace

    Florida má údajně zájem o Maxe Paciorettyho a Ryana McDonagha. Cena za oba z nich bude pro Panthers asi příliš vysoká, ale právě Florida je klubem, který má dostatek místa pod platovým stropem, aby mohla tyto hráče přijmout.
    Dnešní deadline je zatím hodně klidný. Zatím byly provedeny pouze čtyři trejdy, kterých se zúčastnilo 8 hráčů, co je oproti předchozím sezónám výrazně méně

     
    19:45
    Spekulace

    Dle experta televizní stanice Sportsnet Nicka Kypreose se Pittsburgh Penguins zajímá o kapitána New Yorku Rangers Ryana McDonagha.
     
    19:56
    Výměna

    Columbus získal Ryana Kujawinskiho z Arizony výměnou za centra Jordana Maletta. Jde spíše o trejd na úrovni farem obou organizací.
     
    20:00
    Hodina do konce přestupového období!
     
    20:13
    Výměna

    Útočník Evander Kane míří z Buffala Sabres do San Jose Sharks! Sabres získávají podmíněnou 1. volbu v draftu 2019, podmíněnou 4. volbu v draftu 2020 a mladého útočníka Daniela O'Regana.
    Pokud Sharks podepíší Kanea, bude to 1. volba. Pokud ale Kane půjde na trh volných hráčů, bude to 2. volba v roce 2019.
     
    20:13
    Výměna

    NY Islanders a Anaheim si vyměnili útočníky. Chris Wagner putuje do New Yorku. Do Kalifornie míří Jason Chimera.
     
    20:30
    Půl hodinka do konce trade deadline!
     
    20:32
    Spekulace

    Zdá se, že generální manažeři čekají na dohodu ohledně výměny Erika Karlssona. Jakmile bude jasné, jak Karlsson dopadne, vyplavou na povrch další trejdy.
     
    20:38
    Spekulace

    Pět týmů z Východní konference podalo dobré nabídky na výměnu Ryana McDonagha z NY Rangers.
     
    20:46
    Spekulace

    Bouchne na závěr bomba jménem Erik Karlsson. Washington údajně vyvíjí velké snažení, aby švédského beka získal. Času už ale moc nemá.
     
    20:47
    Výměna

    Rakouský útočník Thomas Vanek míří z Vancouveru Canucks do Columbusu Blue Jackets! Canucks získají útočníky Jussiho Jokinena, Tylera Mottea.
     
    20:52
    Spekulace

    Penguins se zajímají o služby Jordieho Benna. Uvidíme, zda se stihnou domluvit!
     
    20:58
    Spekulace

    Stále se jedná o výměně Erika Karlssona! Dočkáme se po uzávěrce?
     
    21:00
    Je tu KONEC!

    Přestupové období skončilo, ale stále ještě se můžeme dočkat trejdů, který se před uzávěrkou udály a dosud nebyly zveřejněny.
     
    21:03
    Washington Capitals a Dallas Stars před uzávěrkou přestupů nikoho neměnili.
     
    21:06
    Golden Knights byli v poslední hodině nejaktivnějším týmem ohledně získání Erika Karlssona, ale s Ottawou se nedohodli.
     
    21:05
    Spekulace

    Útočník Tommy Wingels by se mohl stěhovat z Chicaga Blackhawks do Bostonu Bruins. Dozvíme se během několika následujících minut.
     
    21:07
    Erik Karlsson zůstává v Ottawě. Přestože se o jeho výměně vyjednávalo velmi vážně se třemi týmy, k dohodě nakonec nedošlo.
     
    21:08
    Výměna

    Pittsburgh před play-off ještě posílil. Útočník Josh Jooris z Caroliny míří k Tučňákům. Do Caroliny míří zase útočník Greg McKegg.
     
    21:08
    Výměna

    Slovenský útočník Tomáš Tatar opouští Detroit Red Wings a míří do Vegas Golden Knights! Detroit získává 1. volbu v draftu 2018, 2. volbu v draftu 2019 a 3. volbu v draftu 2021.
     
    21:08
    Výměna

    Obránce Ryan McDonagh posílí lídra Východní konference Tampu Bay Lightning!
     
    21:09
    Jack Johnson z Columbusu také patří mezi hráče, o kterých se hodně mluvilo, ale vyměněni dnes nebyli a nebudou.
     
    21:15
    Výměna

    Útočník Nick Shore opouští Ottawu Senators a stává se nejnovější členem organizace Calgary Flames. Senators získávají 7. volbu v draftu 2019.
     
    21:15
    Výměna

    Winnipeg získal obránce Joe Morrowa z Montrealu. Opačným směrem putuje 4. kolo draftu 2018.
     
    21:17
    Výměna

    New Jersey Devils získává z Edmontonu Oilers útočníka Patricka Maroona. Opačným směrem putuje dvaadvacetiletý útočník J. D. Dudek a 3. kolo draftu 2019.
     
    21:17
    Obránce Mike Green z Detroitu se výměny nedočkal. Víc už toho neudělali ani Red Wings.
     
    21:18
    Benoit Pouliot nakonec nebyl vyměněn a zůstává v Buffalu.
     
    21:21
    Výměna

    Montreal získal z Minnesoty obránce Mikea Reillyho. K Wild putuje na oplátku 5. kolo draftu 2019, které původně patřilo Capitals.
     
    21:24
    Max Pacioretty dle všeho zůstává v Montrealu. Canadiens by neměli být součástí dalších trejdů.
     
    21:33
    Výměna

    Máme podrobnosti k výměně Tampa Bay Lightning – New York Rangers! Společně s Ryanem McDonaghem míří k Bolts i útočník J.T. Miller. Rangers získávají českého beka Libora Hájka, útočníky Bretta Howdena, Vladislava Naměstnikova, 1. volbu v draftu 2018 a podmíněnou 2. volbu v draftu.
     
    22:25
    Nějaký trejd ještě může vyplavat na povrch, ale už to nebude nic velkého. Zatím jsme na těchto číslech za tento den:

    - 15 výměn
    - 30 hráčů bylo součástí obchodu
    - 17 voleb v draftu bylo vyměněno
    - 30,6 miliónů dolarů bylo vyměněno napříč platovými stropy týmů NHL
     
    22:29
    Spekulace

    Pittsburgh je blízko k prodloužení smlouvy s útočníkem Patrickem Hornqvistem. Mělo by se jednat o šestiletou smlouvu a švédský útočník by si ročně v průměru přišel na 5,3 miliónů dolarů.
     
    22:35
    Výměna

    Boston získal z Chicaga útočníka Tommyho Wingelse. K Hawks zase míří podmíněné 5. kolo draftu 2019.
    Vladislav Naměstnikov poděkoval Stevu Yzermanovi za to, že jej draftoval a věřil v jeho schopnosti. Poděkoval také spoluhráčům a fanouškům v Tampě. Nyní se již těší na novou kapitolu u New Yorku Rangers

     
    23:08
    Patrick Maroon, nová posila New Jersey Devils, sdělil, že se 1. července možná vrátí zpět do Edmontonu. Alespoň tento fakt sdělil na svém twitterovém účtu Elliotte Friedman, expert televizní stanice Hockey Night In Canada.
     
    23:55
    Jarome Iginla dnes s žádným klubem nepodepsal. Na jeho budoucí plány si tak budeme muset počkat.
     
    00:25
    Od nás je to již vše. Děkujeme Vám za pozornost a sledujte i nadále NHL zde na onlajnech! (00:25:27)

    Michal Sedláček

    Jakub Prchal

    Jiří Sameš

    Přehled trejdů
    (od 25. 02. 2018)

    Tyler Gaudet (C), John Ramage (O) z Arizony Coyotes do Nashvillu Predators za Trevora Murphyho (O) a Pierre-Cedrica Labrieho (LK)

    Chris Bigras (O) z Colorada Avalanche do New Yorku Rangers za Ryana Gravese

    Tommy Wingels (PK) z Chicaga Blackhawks do Bostonu Bruins za podmíněnou 5. volbu v draftu 2019

    Patrick Maroon z Edmontonu Oilers do New Jersey Devils za J. D. Dudeka a 3. volbu v draftu 2019

    Josh Jooris z Caroliny Hurricanes do Pittsburghu Penguins za Grega McKegga

    Mike Reilly (O) z Minnesoty Wild do Montrealu Canadiens za 5. volbu v draftu 2019

    Nick Shore (C) z Ottawy Senators do Calgary Flames za 7. volbu v draftu 2019

    Ryan McDonagh (O) a J. T. Miller (C) z New Yorku Rangers do Tampy Bay Lightning za Vladislava Naměstnikova (C), Libora Hájka (O), Bretta Howdena (C), 1. volbu v draftu 2018 a podmíněnou 1. volbu v draftu 2019

    Tomáš Tatar (LK) z Detroitu Red Wings do Vegas Golden Knights za 1. volbu v draftu 2018, 2. volbu v draftu 2019 a 3. volbu v draftu 2021

    Joe Morrow (O) z Montrealu Canadiens do Winnipegu Jets za 4. volbu v draftu 2018

    Thomas Vanek (LK) z Vancouveru Canucks do Columbusu Blue Jackets za Jussiho Jokinena (LK) a Tylera Mottea (C)

    Evander Kane (LK) z Buffala Sabres do San Jose Sharks za podmíněnou 1. volbu v draftu 2019, podmíněnou 4. volbu v draftu 2020 a Daniela O'Regana (C)

    Jason Chimera (LK) z New Yorku Islanders do Anaheimu Ducks za Chrise Wagnera (C)

    Ryan Kujawinski (C) z Arizony Coyotes do Columbusu Blue Jackets za Jordana Maletta (C)

    Brendan Leipsic (LK) z Vegas Golden Knights do Vancouveru Canucks za Philipa Holma (O)

    Paul Stastny (C) ze St. Louis Blues do Winnipegu Jets za 1. volbu v draftu 2018, 4. volbu v draftu 2020 a Erika Foleyho (LK)

    Ryan Hartman a 5. kolo draftu 2018 z Chicaga Blackhawks do Nashvillu Predators za Victora Ejdsella a 1. a 4. kolo v draftu 2018

    Ian Cole (O) z Ottawy Senators do Columbusu Blue Jackets za Nicka Moutreyho (C) a 3. volbu v draftu 2020

    Brandon Bollig (LK) a Troy Grosenick (B) ze San Jose Sharks do Nashvillu Predators za 6. volbu v draftu 2018

    Mark Letestu (C) z Nashvillu Predators do Columbusu Blue Jackets za 4. volbu v draftu 2018

    Mark Letestu (C) z Edmontonu Oilers do Nashvillu Predators za Pontuse Åberga (LK)

    Tomáš Plekanec (C), Kyle Baun (PK) z Montrealu Canadiens do Toronta Maple Leafs za Kerbyho Rychela (LK), Rinata Valjeva (O) a 2. volbu v draftu 2018

    Rick Nash (PK) z New Yorku Rangers do Bostonu Bruins za Ryana Spoonera (C), Matta Beleskeyho (LK), Ryana Lindgrena (O), 1. volbu v draftu 2018 a 7. volbu v draftu 2019
    Podpisy
    (od 25. 02. 2018)

    Mike Fischer (C) - Nashville Predators

    Chris Kelly (C) - Anaheim Ducks

    Brian Gionta (PK) - Boston Bruins
    Z listiny volných hráčů
    (od 26. 02. 2018)

    Johnny Oduya (O) - do Philadelphie Flyers

    Chris Stewart (PK) - do Calgary Flames

    Mark Alt (O) - do Colorada Avalanche
    bahis siteleri