Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Liberec – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 02.03.2018, 17:20 • Home Credit Arena (7 500 míst) • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:58 Jan ORDOŠ - 4:0
     
    56:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Miroslav Svoboda na dnešní utkání nebude vzpomínat vůbec rád. Jakožto střídající gólman inkasuje už potřetí! Tomáš Filippi po získání útočného pásma prohodil puk mezi beky. Tam si najel mladý útočník JAN ORDOŠ a z pravého kruhu prostřelil maskovaného muže. Ten si na střelu sáhl, ale zastavit ji nedokázal. Asistence: Tomáš Filippi, Michal Bulíř.
     
    55:28
    Tak to je neskutečné! Liberec se prokombinoval před vyklizenou bránu indiánů a Jan Ordoš poměrně tvrdě pálil. Do střelu mu ovšem skočil David Sklenička a fantastickým zákrokem zabránil jasnému gólu!
     
    54:10
    Plzeň to zkouší bez gólmana a hraje v šesti proti čtyřem! Ladislav Šmíd už pálil na prázdnou svatyni a minul ji jen o píď.
     
    54:04
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Jašek – 2 min., vysoká hůl).
    53:17 Lukáš DERNER - 3:0
     
    53:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy dělají velký krok ke třem bodům! Adam Jánošík poslal kotouč na modrou čáru. Tam se do něj opřel z první LUKÁŠ DERNER a dělovka svátečního střelce prolétla přes clonící hráče zcela přesně pod břevno svatyně Miroslava Svobody! Parádní rána libereckého beka. Asistence: Adam Jánošík, Martin Bakoš.
    48:17 Tyler REDENBACH - 2:0
     
    48:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a odskakují na rozdíl dvou branek. Martin Ševc na modré čáře nabídl puk do strany TYLEROVI REDENBACHOVI. Kanadský útočník vypálil bez přípravy a rána zapadla nerozchytanému Miroslavu Svobodovi k bližší tyčce! To není pro náhradního gólmana ideální start. Asistence: Martin Ševc, Lukáš Krenželok.
     
    47:59
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matěj Chalupa – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:32
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Král, přichází Miroslav Svoboda.
     
    47:32
    Jan Ordoš se dal za obranu a už byl v úniku. Přidržel jej Ryan Hollweg, čímž domácímu forvardovi zamezil v zakončení. Tribuny bouří, protože sudí shledali situaci v souladu s pravidly. Ordoš se navíc srazil s vyjetým Tomášem Králem a gólman Škodovky se z ledové plochy zvedá jen ztěžka.
     
    45:03
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Patrik Maier – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:10
    Hosté už jsou v plném počtu, ale mohli inkasovat. Petr Jelínek si zpracoval puk za kruhy a ve velké šanci vyslal svižnou střelu. Tomáš Král si ji našel a lapačkou vyškrábl mimo prostor tří tyčí.
     
    42:41
    Martin Bakoš využil volného prostoru a z levého kruhu si vyjel až na osu hřiště. Následně hledal prostor u bližší tyčky, kterou minul o malý kus. Liberec pokračuje v náporu.
     
    42:02
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Sklenička – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:16
    Velká šance Plzně! Hned po pár sekundách hry to hosté udělali velmi pěkně a mezi kruhy zakončoval Michal Moravčík. Obránce Škodovky mířil pravděpodobně mezi Willovy nohy, ale nepropálil jej!
    38:01 Martin BAKOŠ - 1:0
     
    38:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři otevírají skóre tuhé bitvy a vedou! Tomáš Vracovský zbytečně chyboval a ve vlastním pásmu poslal přihrávku pouze do bočního oblouku branky. Puku se chopil Tyler Redenbach a poslal jej mezi kruhy Janu Ordošovi. Ten ještě vybídl MARTINA BAKOŠE, na kterého už zívala poloodkrytá klec a slovenský střelec ji trefil zcela neomylně. Asistence: Jan Ordoš, Tyler Redenbach.
     
    34:50
    Matyáš Kantner unikl při vlastním oslabení a k zakončení do prázdné klece chtěl vybídnout Matěje Chalupu. Tomu projel kotouč pod bruslemi, Liberec měl velké štěstí!
     
    34:10
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Schleiss – 2 min., hákování).
     
    33:11
    Neskutečné, Liberec spálil další stoprocentní loženku! Lukáš Krenželok se velmi chytře vytočil s pukem před branku a Tomáš Král už jen bezradně ležel na ledové ploše. Krenželok tak pálil do z části odkryté klece, leč trefil pouze ruku maskovaného muže!
     
    29:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:07
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Ševc – 2 min., sekání).
     
    18:12
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Lukáš Kaňák – 2 min., hákování).
     
    17:19
    Zajímavá akce obránců! David Sklenička se po pěkné narážečce dostal do předbrankového prostoru a posílal kotouč do ohně. Tam si sjížděl další bek Nick Jones, kterému chybělo k doklepnutí puku pár decimetrů.
     
    15:35
    Tyler Redenbach našel v mezikruží volného Lukáše Krenželoka, který zakončoval bekhendem a z předbrankového prostoru přestřelil klec! To byla zajímavá příležitost.
     
    14:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., držení).
     
    11:13
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Filippi – 2 min., podražení).
     
    03:50
    A další vyložená příležitost! Střílená přihrávka zamířila přesně na hůl Michala Bulíře, jenž ji z výborné pozice usměrnil jen mimo tři tyče.
     
    03:19
    Neskutečné! Jan Ordoš pláchl z trestné lavice a v přečíslení vybídl Tomáše Filippiho ke střele do prázdné branky. Filippi ovšem zblízka míjí! Ordoš se následně ještě snažil zasunout puk mezi tyče, ale zpoza klece jej nahrnul pouze do boční sítě.
     
    01:20
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jan Ordoš – 2 min., podražení).
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 39. Bakoš (Ordoš, Redenbach), 49. Redenbach (Ševc, L. Krenželok), 54. Derner (Jánošík, Bakoš), 57. Ordoš (Filippi, Bulíř)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Maier, Šmíd (A), Jánošík, Derner – Jašek, P. Jelínek (A), L. Krenželok – Bulíř, Redenbach, M. Kvapil – Bakoš, Filippi, Ordoš – J. Vlach, Bližňák, Lakatoš.
    HC Škoda Plzeň: Tomáš Král (48. M. Svoboda (C)) – P. Kadlec (C), Moravčík, Čerešňák, J. Kindl, Jones, D. Sklenička, L. Kaňák (A) – Indrák, Kratěna, D. Kindl – Schleiss (A), Mertl, Kantner – M. Chalupa, Kracík, Stach – Hollweg, Kodýtek, Vracovský.

    Rozhodčí: Lacina, Úlehla – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 5 353
    bahis siteleri