Chodov – Liberec 12:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Znojmo 13:4 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 5:1 (kon.)
Česká Lípa – Sparta 4:11 (kon.) | Florbal Ústí – Bohemians 2:8 (kon.) | Střešovice – Ostrava 4:11 (kon.)
Pardubice – Otrokovice 0:6 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Bulldogs Brno
Neděle 04.03.2018, 17:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    59:22 Lukáš HRUBÝ - 5:1
     
    59:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě jeden gól domácích! Hosté to znovu zkoušeli v šesti a do prázdné brány tentokrát zamířil ze své půlky LUKÁŠ HRUBÝ. Asistence: Jiří Besta.
    58:23 Adam DELONG - 4:1
     
    58:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Do opuštěné brány se přes celé hřiště trefuje ADAM DELONG, jenž završuje hattrick v tomto duelu. Bez asistence.
     
    52:06
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté se přeci jen dočkali snížení a může z toho být ještě drama! V předbrankovém prostoru se dobře zorientoval LUDĚK ONDRÁČEK , jenž dostal míček za Součkova záda. Asistence: Jiří Juhaňák.
    41:17 Adam DELONG - 3:0
     
    41:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí se však prosazují potřetí dostávají ta větší klid na své hole! Martin Tokoš opět připravil palebnou pozici pro ADAMA DELONGA, jenž si od levého mantinelu seběhl před bránu, odkud prostřelil Mazánka. Asistence: Martin Tokoš.
    26:47 Josef RÝPAR - 2:0
     
    26:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už to však domácím vyšlo a ti tak odskakují do dvoubrankového vedení! Martin Tokoš svou druhou dnešní gólovou přihrávkou připravil pozici pro JOSEFA RÝPARA, který prostřeluje nádhernou ranou hostujícího brankáře. Asistence: Martin Tokoš.
     
    03:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají v úvodu zápasu do vedení! Tokoš svou přihrávkou vybídl ke skórování ADAMA DELONGA, jenž poprvé překonává hostující gólmana. Asistence: Martin Tokoš.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 4. Delong (Tokoš), 27. Rýpar (Tokoš), 42. Delong (Tokoš), 59. Delong, 60. Hrubý (Besta) – 53. Ondráček (Juhaňák)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Děček, Hubálek, Hrubý – Firda, Sladký, Jan Šebesta – Řezanina, Tokoš, Vilím – Rýpar, Gál, Hájek – Bräuer, Delong, Besta.
    Bulldogs Brno: Mazánek (Kuhn) – Galuszka, Surkoš, Sládeček, Bauer, Kladivo, Žižka, Nonn – Mráz, Juhaňák, Černoch – Voltner, Ondráček, Michálek.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil
    bahis siteleri