Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Žilina – Zvolen 5:0 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 7:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 04.03.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine sme už nevideli veľmi pútavý hokej, tak ako v predchádzajúcich tretinách. Popradčania viacmenej bránili výsledok a napokon sa im to aj podarilo, a tak získavajú všetky tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:15:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme, od modrej čiary vypálil Kurali, no trafil iba priamo do Kováčovej lapačky.
     
    59:47
    König získal puk pred bránkou a poslal ho von z tretiny, lenže mieril mimo bránky. Následne je z toho icing a domáci tréner Ozimák si berie oddychový čas.
     
    59:14
    Brankár Košarišťan práve odkorčuľoval na striedačku.
     
    59:12
    Uhríkovu prihrávku na Matúša Sukeľa do stredného pásma vytečoval Fabian smerom na tribúnu. Teraz si oddychový čas berie hlavný tréner hostí Marek Uram.
     
    58:42
    Hostia sa stále snažia o vyrovnanie, zatiaľ sa im ale nedarí na dlhší čas udržať útočné pásmo.
     
    58:00
    McDowellovi to teraz teda vôbec nevyšlo. Prevzal si puk od Buca na pravom kruhu, potom si to namieril pred bránku, no chcel prihrávať ešte Svitanovi, lenže zamotal sa medzi hosťujúcich obrancov.
     
    57:03
    Bondra smeroval do zakončenia po pravom krídle. Vystrelil z kruhu, Košarišťan strelu vyrazil, následná Dindova dorážka letela mimo bránky.
     
    56:11
    Martin Grundling tvrdo príklepom vypálil od mdorej čiary a brankár Kováč musel okamžite použiť svoj betón. Zákrok zvládol.
     
    55:19
    Popradská presilovka sa však rýchlo končí. Patrik Svitana dostáva dve minúty za seknutie.
     
    55:10
    Dindovo nahodenie od modrej čiary bolo viacmenej neškodné. Košarišťan ho okamžite prikryl a Svitana už dorážať nestihol.
     
    54:47
    Paločko vypichol prihrávku Matúšovi Sukeľovi, ktorý si však následne pomohol nedovoleným zákrokom. Dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    53:42
    Jakub Sukeľ vybojoval puk v rohu klziska a pretlačil sa s ním pred bránku, no gólman Kováč ho dokázal vychytať. Následne bola aj posunutá bránka a hra je prerušená.
     
    52:52
    Paločko posunul puk Abdulovi, ktorý ho prihral ešte na ľavý kruh Bondrovi. Jeho následnú strelu švihom Košarišťan vyrazil pravým betónom na ochrannú sieť.
     
    52:07
    Michal Uhrík vypálil spoza ľavého kruhu. Kováč strelu dokázal pokryť, no puk mu spoza vyrážačka vypadol do bránkoviska a okamžite ho museli domáci hráči upratať mimo nebezpečenstva.
     
    51:42
    Königovi ušiel puk počas rozohrávky z obranného pásma, a tak ho musel pred Langhammerom prikrývať gólman Kováč.
     
    50:41
    Jindřich Abdul to skúsil individuálnou akciou. Šikovne sa vyhol Nádašdimu, následne strieľal spoza obrancu, no trafil iba do jeho chráničov.
     
    49:57
    Matúš Sukeľ od zadného mantinelu našiel v stopercentnej šanci pred bránkoviskom Michala Uhríka, no jeho strelu z prvej Kováč výborne vychytal.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Buc (Vartovník, Petran), 22. Abdul (Paločko ml.), 32. Abdul (Paločko ml.) – 26. Vybíral (Nádašdi, Moravčík), 37. Huna (Langhammer, M. Sukeľ)


    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Bdžoch – Štrauch, M. Nagy, Svitana (A) – Vartovník, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Koky, Ježek, Hvila
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Gründling, Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Bača, Kurali – Vybíral, M. Sukeľ, Laco – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Žiak

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Gajan, Gavalier

    Diváci: 964
    thejrc.org