Pittsburgh – Calgary 4:3 (po pr.) | Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 2:3 (po pr.)
Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 4:3 (po pr.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:3 (3:1, 0:0, 0:2 - 1:0)
Arizona Coyotes
Úterý 06.03.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:50 Oscar KLEFBOM - 4:3
     
    60:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí tým nakonec vítězí! Oilers rychle přenesli hru do útočného pásma a po přihrávce McDavida se ve výborné střelecké pozici nemýlil OSCAR KLEFBOM, který nekompromisně poslal puk za záda bezmocného Kuempera. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    55:21 Niklas HJALMARSSON - 3:3
     
    55:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrováno! Domácí se dostali pod obrovský tlak, když Richardson svou akcí zcela rozhodil defenzívu Oilers! Z toho sice ještě gólově nezapršelo, ale ke střele z kruhů se dostal NIKLAS HJALMARSSON a zadák Coyotes trefil přesně pod břevno. Bez asistence.
    51:31 Christian DVORAK - 3:2
     
    51:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili hosté. Špatná rozehrávka za brankou, byl to nejspíš Matt Benning, jestli jsem dobře viděl, poskytla kotouč Richardu Pánikovi, který předal puk před branku. Tam byl CHRISTIAN DVORAK, který šťastně prostřelil Cama Talbota. Asistence: Richard Pánik.
    17:04 Jesse PULJUJÄRVI - 3:1
     
    17:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A Edmonton po trefě v oslabení přidává v zápase i gól v přesilovce! JESSE PULJUJÄRVI dostal namazáno na vrchol kruhů a pak přesnou ránou nahoru k tyčce překonal Kuempera. Vymetená šibenice branky Coyotes a domácí otáčejí stav z 0:1 na 3:1 ještě během úvodní třetiny. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    13:21 Milan LUCIC - 2:1
     
    13:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A tak když to nejde po souvislé kombinaci v útočném pásmu, tak to půjde jinak. MILAN LUCIC dostal přihrávku od Draisaitla, přejel modrou čáru a pak nechytatelnou bombou překonal bezmocného Kuempera v brance Coyotes! Nádherná trefa Milana Lucice. Asistence: Leon Draisaitl a Matt Benning.
    08:01 Jujhar KHAIRA - 1:1
     
    08:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Ve vlastním oslabení se, po chybě Connautona na modré čáře, dostali do brejku JUJHAR KHAIRA a Ryan Strome! Byl to Strome, kdo vypálil, kotouč propadl výstrojí Kuempera a Khaira včas dorazil puk do branky! Je vyrovnáno! Asistence: Ryan Strome.
    03:29 Jason DEMERS - 0:1
     
    03:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ale teď se již skóre mění! JASON DEMERS vypálil od modré a kotouč, ačkoliv mířil mimo tyče, se od bruslí bránícího hráče odrazil za záda bezmocného Talbota! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Derek Stepan.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 9. Khaira (R. Strome), 14. Lucic (Draisaitl, Benning), 18. Puljujärvi (Nugent-Hopkins), 61. Klefbom (McDavid, Draisaitl) – 4. Demers (Ekman-Larsson, Stepan), 52. Dvorak (Pánik), 56. Hjalmarsson


    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Nurse, Russell, Klefbom, Benning, Sekera, Bear – Lucic (A), McDavid (C), Draisaitl – Cammalleri, Nugent-Hopkins (A), Åberg – Puljujärvi, R. Strome, Slepyšev – Pakarinen, Khaira, Caggiula.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson (A), Demers, Chychrun, Hjalmarsson (A), Connauton, L. Schenn – Perlini (A), Stepan, Keller – Domi, Dvorak, Fischer – Pánik, F. Hamilton, Archibald – Martinook, Richardson, Cousins.

    Rozhodčí: South, Kowal – Wheler, Tobias

    Diváci: 18347
    bahis siteleri