Boston – Detroit 6:5 (po pr.) | New Jersey – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 0:3 (kon.)
Columbus – Vegas 4:1 (kon.) | Tampa – Florida 5:4 (po pr.) | Nashville – Dallas 2:0 (kon.)
Minnesota – Carolina 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 2:1 (po pr.) | Anaheim – Washington 4:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:2 (1:0, 4:0, 1:2)
Carolina Hurricanes
Středa 07.03.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Derek RYAN - 6:2
     
    58:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen využívají přesilovku! Jejich nápor přinesl své ovoce po střele Victora Raska z prostoru levého kruhu pro vhazování, kterou protečoval DEREK RYAN. Dubnyk na teč útočníka před brankovištěm neměl šanci zareagovat. Asistence: Victor Rask, Noah Hanifin.
    54:46 Matt CULLEN - 6:1
     
    54:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Gól, jak se říká, z ničeho! Už to vypadalo, že Carolina bez problémů vyveze puk ze svého pásma do bezpečí, ale Coyle zachytil jejich rozehrávku, a ač jeho přihrávka byla zablokována, puk se přeci jen dostal na střed na hokejku MATTA CULLENA, jenž se mohutně napřáhl a střelou pod víko nedal Darlingovi šanci. Asistence: Charlie Coyle.
    49:23 Phillip Di Giuseppe - 5:1
     
    49:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neprůstřelnost Devana Dubnyka je minulostí! PHILLIP DI GIUSEPPE dokázal před brankou efektivně tečovat střelu od modré van Riemsdyka a dostat puk za záda brankáře Minnesoty, který na změnu směru kotouče už nedokázal zareagovat. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Jeff Skinner.
    23:51 Eric STAAL - 5:0
     
    23:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Střídání brankářů tedy Carolině vůbec nepomohlo! Pouhých patnáct vteřin po trefě Winnika se za obranu dostal ERIC STAAL, který si položil Darlinga na led a obloučkem poslal přes něho puk do klece! Asistence: Ryan Suter, Mikael Granlund.
    23:36 Daniel WINNIK - 4:0
     
    23:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak tohle už zavání debaklem! DANIEL WINNIK dostal přihrávku skrz střední pásmo a příliš se netrápil se soubojem jeden na jednoho proti obránci Caroliny. Po přejetí útočné modré vystřelil a puk propadl za záda Warda. Asistence: Jonas Brodin, Matt Dumba.
    22:23 Zach PARISE - 3:0
     
    22:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí podruhé v utkání využívají přesilovku! Skvělou práci odvedl mezi kruhy ZACH PARISE, který si osamocen počkal na příležitost a dočkal se střílené přihrávky Koiva z pravé strany. Puk bez větších problémů dostal za záda brankáře Warda, který se nestihl přesunout. Asistence: Mikko Koivu, Jared Spurgeon.
    20:23 Nino NIEDERREITER - 2:0
     
    20:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek druhé třetiny, s jakým domácí snad ani nepočítali! Střelu Jareda Spurgeona šťastně tečoval svým telem NINO NIEDERREITER, po jehož zásahu kotouč přeletěl bezmocného Warda a zapadl do branky Caroliny. Asistence: Jared Spurgeon, Mikko Koivu.
    04:35 Eric STAAL - 1:0
     
    04:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! ERIC STAAL si sjel za pravý kruh pro vhazování a parádní střelou pod horní tyčku Wardovy branky otevírá skóre zápasu. Asistence: Ryan Suter, Jasom Zucker.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. E. Staal (Suter, Zucker), 21. Niederreiter (Spurgeon, M. Koivu), 23. Parise (M. Koivu, Spurgeon), 24. Winnik (Brodin, Dumba), 24. E. Staal (Suter, Mikael Granlund), 55. Cullen (Coyle) – 50. Di Giuseppe (T. van Riemsdyk, Skinner), 59. D. Ryan (V. Rask, Hanifin)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Prosser, Olofsson – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Coyle, M. Koivu, Parise – Ennis, J. Eriksson Ek, Niederreiter – M. Foligno, Cullen, Winnik.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (24. Darling) – Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, T. van Riemsdyk, H. Fleury – Williams, J. Staal, B. McGinn – T. Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Di Giuseppe, V. Rask, Skinner – Stempniak, D. Ryan, Wallmark.

    Rozhodčí: Watson, Brenk – Shewchyk, Gawryletz
    bahis siteleri