Boston – Detroit 6:5 (po pr.) | New Jersey – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 0:3 (kon.)
Columbus – Vegas 4:1 (kon.) | Tampa – Florida 5:4 (po pr.) | Nashville – Dallas 2:0 (kon.)
Minnesota – Carolina 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 2:1 (po pr.) | Anaheim – Washington 4:0 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
Středa 07.03.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:09 Jonathan TOEWS - 2:1
     
    60:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane na pravém křídle od hrazení nahodil puk krásnou žabičkou na vzdálenější levou tyč, kde JONATHAN TOEWS v jízdě vymetl bližší levý horní roh brány a po pouhých 9 sekundách rozhodl v prodloužení o výhře Chicaga! Asistence: Patrick Kane a Duncan Keith.
     
    59:10
    Gabriel Landeskog po přihrávce z pravého křídla mohl rozhodnout, když z mezikruží mířil do pravého horního rohu brány, jenže Jean-François Bérubé jeho střelu z blízkosti fantasticky vyrazil!
     
    57:01
    Tyson Barrie napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem a Jean-François Bérubé puk mířící k levé tyči vyrazil pravým betonem! Vzápětí si poradil i s dorážkou!
     
    55:45
    David Kämpf se v útočném pásmu snažil zastavit protiútok Avalanche a dostal dvě minuty za podržení. Colorado bude mít po komerční přestávce šanci rozhodnout zápas.
     
    54:24
    Alexander Kerfoot na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho střela mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Jean-François Bérubé ale fantasticky puk vyrazil levým betonem a dorážka J. T. Comphera těsně minula bránu!
     
    51:39
    Carl Söderberg dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Chicago si po krátké reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru. První využít nedokázalo.
     
    45:17
    Patrick Kane měl velkou šanci, když v blízkosti pravé tyče mířil střelou zápěstím do bližšího horního rohu brány, jenže Semjon Varlamov se vytasil s úžasným semaforem!
    41:52 Vinnie Hinostroza z blízkosti nepřekonal Varlamova!
     
    41:52
    Patrick Kane na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a na vrcholu kruhu pro vhazování udělal krásnou otočku, po které bekhendem poslal puk před bránu. Na vzdálenější pravé tyči se poté snažil prosadit z blízkosti Vinnie Hinostroza, jenže ztroskotal na levém betonu Semjona Varlamova!
     
    38:59
    Nathan MacKinnon mohl v blízkosti levé tyče v rychlosti otočit skóre, Jean-François Bérubé ale jeho pokus mířící do bližšího horního rohu brány pravým ramenem vyrazil!
    38:43 Krásná patička Brandona Saada by platila jen ve fotbale
     
    38:43
    Chicago právě vstřelilo branku, která nabyla uznána kvůli kicking motion! Brandon Saad využil obrovského závaru před bránou Semjona Varlamova a u levé tyče puk krásnou patičkou poslal do sítě, uznána by byla ale jen ve fotbale.
     
    37:49
    Hned vzápětí mohl v mezikruží udeřit Arťom Anisimov, jenže stejně jako před pár okamžiky Matthew Highmore zamířil pouze do hrudi připraveného Semjona Varlamova!
    36:18 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    36:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON si po krásném přesení hry a přihrávce Tysona Barriho napříč útočným pásmem z pravého kruhu doleva zpracoval puk na bodu pro vhazování a parádní střelou zápěstím nad vyrážečkou Jeana-Françoise Bérubého zamířil do bližšího horního rohu brány! Colorado využilo přesilovou hru – 1:1! Asistence: Tyson Barrie a Gabriel Landeskog.
     
    35:32
    Colorado si zahraje druhou přesilovou hru v řadě poté, co byl Connor Murphy vyloučen za držení.
     
    33:05
    Gabriel Landeskog se ocitl před bránou v obrovské šanci a střelou zápěstím mířil nad ledem k levé tyči, jenže Jean-François Bérubé ho dokázal vychytat a puk vyrazil!
     
    29:51
    Nathan MacKinnon se na vzdálenější pravé tyči po nahození z levého křídla ocitl ve velké šanci, jenže z blízkosti bekhendem orazítkoval levý beton Jeana-Françoise Bérubého!
     
    29:14
    Alexander Kerfoot na pravém křídle vystřelil od hrazení z nulového úhlu a málem o levé rameno Jeana-Françoise Bérubého poslal puk pod horní tyč! Brankář Chicaga ho ale vyrazil.
     
    27:52
    J. T. Compher se snažil prosadit na levém křídle střelou zápěstím, která z kruhu pro vhazování mířila ke vzdálenější pravé tyči, zároveň ale také lapačky Jeana-Françoise Bérubého! J. T. Compher má dnes v hledišti rodinu, která se zatím nemohla radovat z gólu.
     
    25:45
    Chicago vyrazilo na levé straně do přečíslení dva na jednoho a po parádním přenesení hry vystřelil na vrcholu pravého kruhu zápěstím Patrick Kane, jenže domácí útočník zamířil pouze doprostřed brány a hrudi Semjona Varlamova!
     
    25:31
    Samuel Girard vystřelil zápěstím na vrcholu pravého kruhu a Jean-François Bérubé na přední tyči ukryl puk v lapačce! Krásný semafor, po kterém Chicago stále vede.
    25:01 Nich Schmaltz se parádně uvolnil a poté vystřelil
     
    25:01
    Nick Schmaltz na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a po nádherné stahovačce v kruhu pro vhazování střelou zápěstím zamířil do hrudi Semjona Varlamova, který kotouč vyrazil!
     
    20:16
    Brandon Saad zamíchal s pukem v pravém kruhu a nádhernou bekhendovou přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči Jonathana Toewse, po jehož teči puk mířil po ledě do brány, po pravém betonu Semjona Varlamova se ale svezl do bližší tyče a poté se od ní odrazil za bránu!
     
    19:45
    Blackhawks se ocitli před bránou ve velké šanci, jenže Semjon Varlamov puk vyrazil a poté mu pomohli spoluhráči!
     
    18:46
    Carl Söderberg se u levé tyče snažil puk zasunout mezi betony brankáře Chicaga, Jean-François Bérubé byl ale pozorný a včas je sevřel, aby kotouč vyrazil.
     
    16:58
    Nathan MacKinnon podél střídaček zavážel puk do útočného pásma a Jonathan Toews ho zezadu tak dlouho fauloval, až si nakonec vykoledoval dvě minuty za hákování.
     
    14:35
    Duncan Siemens dostal dvě minuty za držení a Chicago si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru utkání.
     
    14:11
    Alex DeBrincat u levé tyče vystřelil z ostrého úhlu a puk se od brankové konstrukce odrazil do ochranného skla!
    05:08 Erik GUSTAFSSON - 1:0
     
    05:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ERIK GUSTAFSSON na levém křídle od hrazení dlouhou žabičkou nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde se kotouč od levé brusle Patrika Nemetha odrazil do pravého horního rohu brány! Chicago vede nad Coloradem 1:0. Asistence: Jonathan Toews a Brandon Saad.
     
    03:41
    Avlanche napřáhli na vrcholu levého kruhu k prudké ráně bez přípravy, která mířila do předního horního rohu brány, jenže Jean-François Bérubé puk vyrážečkou skvěle vyrazil!
     
    02:08
    Alex DeBrincat nádhernou přihrávkou zpoza brány našel Nicka Schmaltze, kterému střela z blízkosti nesedla a bez přípravy minul levou tyč brány Semjona Varlamova!
    00:38 Semjon Varlamov si málem srazil puk do vlastní brány!
     
    00:38
    Connor Murphy z pravého křídla a ostrého úhlu nahodil puk po ledě před bránu, kde hledal Jonathana Toewse. Semjon Varlamov dobře zasáhl betony, jenže na kolenou si poté málem u levé tyče zavezl puk do vlastní brány! Nakonec ale kotouč sevřel mezi betony a dobře to pro Colorado dopadlo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. E. Gustafsson (J. Toews, Saad), 61. J. Toews (P. Kane, Keith) – 37. MacKinnon (Barrie, Landeskog)


    Chicago Blackhawks: Bérubé (A. Forsberg) – Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Seabrook (A), Dahlström, Oesterle – Saad, J. Toews (C), P. Kane – DeBrincat, Schmaltz, Hinostroza – Jurčo, Anisimov, Highmore – Sharp, Kämpf, Duclair. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, A. Lindholm – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, Jakupov – Comeau (A), Söderberg, Nieto – Compher, Toninato, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Dave Jackson, TJ Luxmore. Čároví: Derek Amell, Kory Nagy

    Diváci: 21508
    bahis siteleri