Tirreno Adriatico - 1. etapa 1. BMC Racing (kon.)
konec
Tirreno Adriatico - 1. etapa

1. BMC Racing

(2. Mitchelton-Scott, 3. Team Sky)

sk Středa 07.03.2018, 14:00Cyklistika
     
    Cieľ
    Team Sunweb prišiel do cieľa s časom 22:44, čo činí stratu na najlepších až 25 sekúnd. Víťazom 1. etapy Tirreno-Adriatico 2018 sa tak stalo zoskupenie BMC RACING!
     
    Cieľ
    Bora-hansgrohe je v cieli. Peter Sagan so svojimi spolujazdcami dosiahol čas 22:49, na konkurentov z BMC Racing stratili presne pol minúty, čo ich radí na priebežnú šiestu priečku. Keďže na trati zostávajú už len cyklisti Teamu Sunweb, znamená to, že Sagan a spol. dnes obsadia prinajhoršom 7. miesto.
     
    Cieľ
    Dočkali sme sa. Na trať sa v tejto chvíli vydáva aj zoskupenie Bora-hansgrohe vo svojom strede s Petrom Saganom. Slovenskému Tourminatrovoi budú na týchto pretekoch robiť spoločnosť napríklad Maciej Bodnar, Rafal Majka či Leopold König. Tak držme tímu okolo trojnásobného majstra sveta palce.
     
    Cieľ
    Skvelý výkon tímu BMC Racing! Toto zoskupenie síce na trati "stratilo" niekoľko svojich jazdcov, napriek tomu sa dostáva do priebežného vedenia, keď doterajší najlepší čas Mitcheltonu Scott výkonom 22:19 minút prekonalo o štyri sekundy!
     
    Cieľ
    No tak pozor! Máme nového priebežného lídra. Vynikajúci výkon predviedli pretekári Mitchelton-Scott, ktorý časom 22:23 minút prekonali o päť sekúnd výkon Teamu Sky!

    Jakub Kocourek

    bahis siteleri