Slovensko – Španělsko 1:7 (kon.)
konec
Slovensko
1:7 (1:4)
Španělsko
sk Středa 07.03.2018, 17:00Reprezentace U19
     
    Ani dnes nám výsledok neprial. Prehrali sme s vicemajstrami Európy vysoko 1:7. Kvalita súpera bola evidentná a prehrali sme zaslúžene. Treba však našich hráčov aj pochváliť, keďže nepredviedli odovzdaný výkon. V našej hre bolo veľa pozitív. Ďakujem vám za pozornosť. Dovidenia. (18:27:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:09
    Španielsko načalo poslednú minútu rýchlou akciou s prihrávkou pred prázdnu bránu. Tam sa stačili vrátiť naši hráči a odvrátiť nebezpečenstvo.
     
    38:36
    Naši hráči sa akoby pretekajú, kto kopne loptu vyššie. Už im na to veľa času nezostáva, keďže o minútu končí zápas.
     
    37:55
    Antonio Perez sa dostal k lopte a bolo viedieť, že pôjde individuálne. Naši hráči ho vytlačili k čiare, odkiaľ strieľal nepresne.
     
    37:06
    Opäť to bol Koricina, kto strieľal po prihrávke z rohu. Lopta mu síce sadla, ale strela presná nebola. Lopta sa vzniesla vysoko nad bránu.
     
    36:29
    Koricina získal loptu v strede palubovky. Dokázal obísť súpera, ale strelu mal na dlhú nohu. Amar si tak pripísal jednoduchý zákrok.
     
    35:41
    Matúš Ševčík strieľal z ľavej strany špicom a nebol ďaleko od presného zásahu. Lopta bola ešte tečovaná a skončila vedľa brány. Nasledovať bude roh.
     
    35:19
    Španieli poľavili v obrane a mohli sme to potrestať. Prišiel však včasný návrat a my sme museli zastaviť akciu.
     
    34:48
    Tento fakt si zrejme uvedomovali rozhodcovia, pretože teraz proti nám neodpískali jednoznačný faul.
     
    34:18
    Domáci sa dopustili už piateho faulu. To znamená, že pri ďalšom bude nasledovať kop z 10 metrov.
     
    33:47
    Prišiel tvrdší zákrok, ktorý ale nebol potrestaný. Domáca lavička si pýtala faul. Bol z toho len aut pre Španielsko.
     
    33:00
    Španielsko práve strelilo gól!
    Hostia išli dvaja na nášho brankára. Tomu obrana vôbec nepomohla. Pri tejto situácií nemal čo robiť. BERNAT POVILL zakončil do prázdnej brány.
     
    32:41
    Druhý polčas už nie je tak o šanciach. Oba celky sa zameravajú skôr na taktickú stránku.
     
    31:58
    Amar predviedol v bráne Španielska parádny zákrok nohou. Náš hráč mu to posielal na vzdialenjšiu tyč. Lopta do siete neprešla.
     
    31:09
    Brankár nepôsobí najistejším dojmom. Často mu musia spoluhráči vypomáhať na bránkovej čiare. Občas to vyzerá až komicky.
     
    30:03
    Španielsko sa dostalo pred našu bránu, kde si opäť jednoducho prihrávalo. Prišlo zakončenie do opustenej brány. Tam sa ocitol Lörinczi, ktorý vykopol loptu z bránkovej čiary.
     
    29:17
    Ignacio Gómez je jedným z najlepších hráčov svojho tímu, lenže teraz mu akcia po ľavej strane nevyšla. Loptu stratil a navyše sa dopustil faulu.
     
    28:13
    Strelec posledného gólu sa dostal do ďalšej šance, keď išiel sám na bránu. Nevyriešil to však idálne, pretože napálil len nášho brankára.
     
    27:21
    Španielsko práve strelilo gól!
    MARCOS FORGA pridáva ďalší gól svojho tímu, a to výstavný. Dostal sa pred bránou k lopte a delovou strelou zakončil k tyči.
     
    26:19
    Strelec nášho jediného gólu zachytil rozohrávku súpera, ale lopta už utiekla za postrannú čiaru. Španielsko hrá veľmi pasívne.
     
    25:25
    Máme dobrý úsek hry. Lopta patrí nám, lenže nič z toho nedokážeme vyťažiť. Španielsko si akoby vybralo oddychový čas.
     
    24:41
    Španielsko hrá v defenzíve veľmi suverénne. Len s ťažkosťami sa dostávame pred bránu. Keď sa tam dostaneme, tak sme aj tak v zložitej situácií.
     
    23:57
    Jorge Plana sa postavil s našim brankárom do súboja, a ten sa ocitol na palubovke. Samozrejme rozhodcovia prisúdili faul pre Slovensko.
     
    23:22
    Hostia sa dostávajú zadarmo k lopte. Naši chlapci si nedokázali lepšie prihrať pred vlastnou bránou a Španielsko bude kopať aut.
     
    22:47
    V krátkom slede sme videli fauly na oboch stranách. Na našom konte sú od začiatku polčasu už tri fauly.
     
    21:50
    Španielsko práve strelilo gól!
    Nádherný gól od kapitána Španielska. Ten dostal loptu na pravej strane a špicom ju zavesil presne pod brvno. ALEJANDRO CERÚN si teda pripisuje jeden z krajších gólov.
     
    21:32
    Španielsko cez polčas vystriedalo brankára, takže v bráne sa momentálne nachádza Said Amar.
     
    20:55
    Hostia začali, ako inak, s loptou na nohách. Naši hráči sa nevedia chytiť. Španielsko si vytvorilo peknú akciu, lenže nebola zakončená.
     
    20:01
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas nepriniesol nič, čo by sme neočakávali. Španielsko pokračuje v aktívnej hre z prvého zápasu. My sme sa trochu viac osmelili, len škoda že za stavu 4:0. Náš súper má veľa kvalitných hráčov, ktorí vedia dať gól aj z ničoho. Nám chýba rýchlejšia práca s loptou. Hráči sa až moc snažia hrať na seba.
     
    20:00
    Prvý polčas sa skončil.
     
    19:42
    Slovensko dalo gól!
    Napokon sme ešte do konca polčasu dokázali znížiť stav stretnutia, keď sa k lopte pred bránou dostal MÁRIO LÖRINCZI. Ten nevymýšľal a napálil to smerom na bránu. Garcia sa síce lopty dotkol, ale vyraziť ju nedokázal.
     
    19:15
    Náš súper si často mení svoje pozície pri zakladaní útoku, čo nám robí veľké problémy. Teraz sme však z toho vyšli dobre, keď sme zastavili akciu hneď v zárodku.
     
    18:24
    Ostatná minúta priniesla len nepresnosti na oboch stranách. Prekvapuje to skôr u Španielov, ktorí prestali s krátkymi prihrávkami.
     
    17:46
    Španielsko práve strelilo gól!
    Úsmevné momenty na našej strane vystriedali tie horšie. Španieli po dlhej dobe ukázali svoje umenie a ešte pred bránkovou čiarou tečoval loptu do siete JUAN LUIS.
     
    17:24
    Slovensko si berie necelé tri minúty do konca prvého polčasu oddychový čas.
     
    16:54
    Patrik Kulich zostáva na palubovke po jednom z predchádzajúcich súbojov a hra musí byť prerušená. Vyzerá to len na jemné narazenie.
     
    16:24
    Adam Fedor sa ocitol v ďalšej šanci, keď kapitán hostí chyboval v rozohrávke. Našiel len nášho hráča, ktorý loptu neumiestnil ideálne.
     
    15:36
    Jednoduchá strata v našich radoch. Samozrejme aj takéto momenty prináša hra. Šlehofer si nedokázal zastaviť loptu.
     
    14:49
    Bernat Povill mohol streliť svoj druhý gól. Jeho prvé zakončenie brankár vychytal a následne mohol strieľať do odkrytej brány. Bol však v páde a loptu usmernil tesne vedľa.
     
    14:23
    Španielsko nás v týchto chvíľach zovrelo na vlastnej polovici. Hostia vyčkávajú na vhodný moment pre finálnu prihrávku.
     
    13:30
    Matúš Šlehofer sa na pravej strane dostal k lopte a veľmi nepríjemne strieľal krížnym projektilom. Lopta len tesne minula tyč.
     
    12:58
    Hanakovič dlho avizoval prihrávku cez celú palubovku. Obranca Španielska tento úmysel vystihol a loptu poslal do autu.
     
    12:10
    Španielsko vystriedalo svoju elitnú formáciu. Nedá sa však presne určiť, ktorá je najlepšia, keďže nám robia problémy všetci hráči nášho súpera.
     
    11:15
    Matúš Šlehofer zbytočne pokazil rozohrávku. Boli sme už v dobrej pozícií pred bránou, ale on hľadal na opačnej strane v uličke spoluhráča. Ten jeho úmysel nepochopil.
     
    10:38
    Koricina získal loptu na ľavej strane a išiel sám na bránu. Bol z ťažkej pozície, ale aj napriek tomu zakončil veľmi dobre. Brankár jeho strelu rukou tečoval a lopta skončila na tyčke.
     
    10:11
    Nepresnosť v našich radoch. Zbytočne sme sa rútili do prehusteného priestoru. Nepomohli ani individuálne zručnosti nášho hráča.
     
    09:19
    Hráč Španielska sa z ničoho nič rútil sám na bránu. Dlho otáľal so zakončením. Napokon len trafil dobre postaveného brankára.
     
    08:39
    Patrik Kulich mohol znížiť náskok súpera. Bol v dobrej pozícií, lenže jeho zakončenie skončilo na bránkovej konštrukcií.
     
    07:49
    Španielsko práve strelilo gól!
    Tak toto bola skutočná futbalová lahôdka. BERNAT POVILL dostal loptu po čiare a okamžite naňho vystúpil náš brankár. Ten sa už len v páde prizeral, ako mu lopta ponad nohu letí do siete.
     
    07:19
    Na hru Španielska sa pozerá s radosťou. Naši si nevedia dobre pokryť súperov a pramenia z toho zaujímavé akcie pred našou bránou. Tentokrát zlyhal v koncovke Aitor Albizu.
     
    06:18
    Slovensko si po zrazenej strele vyskúša rohový kop. Po tomto kope prišla strela, ktorá dopadla veľmi podobne.
     
    05:57
    Teraz si však náš súper v útoku nerozumel a prihrávka po pravej čiare skončila za tou bránkovou.
     
    05:15
    Španielsko práve strelilo gól!
    Totožná akcia s prvým gólom. Španielsko si robí srandu z našej obrany. Do prázdnej brány sa presadil JORGE PLANA.
     
    04:40
    Španielsko práve strelilo gól!
    Naši futsalisti opäť nezachytili pohyb súpera. Ten si spravil pred bránou dobrú akciu, ktorú zakončil do prázdnej brány JUAN LUIS.
     
    03:55
    Nádherná akcia nášho súpera. Lopta letela cez celú palubovku až na voľného Gómeza. Ten bol v ťažkej pozícií, ale aj napriek tomu mieril veľmi dobre. Teraz sa vyšvihol náš brankár dobrým zákrokom.
     
    03:15
    Perez sa po rýchlej kombinácií a dobrej kľučke dostal k strele, ktorá skončila na našej tyčke.
     
    02:24
    Fedor bol na nášho súpera až príliš pomalý. Dostal sa k lopte a dlho rozmýšľal čo s ňou. Napokon sa uchýlil k nepresnej prihrávke.
     
    01:44
    Antonio Perez strieľal okamžite po rozohrávke rohu. Myslel to dobre, avšak jeho zakončenie bolo nepresné.
     
    01:16
    Adam Fedor sa po chybe v radoch hostí dostal do dobrej streleckej pozície, lenže slabšou strelou len rozchytal brankára.
     
    00:43
    Španielsko nám prvýkrát zavarilo, keď opäť zohralo výbornú rýchlu akciu. Zakončenie však bolo slabšieho rázu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Hanakovič (Kušnír) – Moravec, Pisko, Koricina, Šlehofer, Fedor, Ševčík, Kulich, Telúch, Lörinczi, Babják, Malík, Marton.

    Španielsko: Garcia (Amar) – Povill, Valle, Forga, Torres, Cerún, Perez, Luis, Plana, Gómez, Cebrian, Miras, Albizu..
     
    V prvom meraní síl, ktoré sa odohralo v utorok, sme podľahli favoritovi jasne 8:2. Španielsko ukázalo svoju silu na lopte a aj dobre zahrané štandardky. Po signáloch sme dostali asi 3 góly. Vždy po prvom inkasovanom góle prišiel hneď na to ďalší zlepený. Hráči sa akoby nevedeli spamätať, a tak vždy prišla ešte jedna facka. Dnes to môžeme všetko napraviť, avšak po včerajšku máme veľmi malé šance.
     
    Vitajte pri sledovaní medzištátneho stretnutia. Naša futsalová reprezentácia do 19 rokov si v dvojzápase zmeria sily so Španielskom. Oba zápasy sa odohrajú v Piešťanoch, v hale, ktorá je domovským stánkom Piešťanských Čajok.

    Španielsko bude pre našich mladíkov silným súperom, ale je to ideálna previerka pred kvalifikáciou na majstrovstvá Európy. Naši futsalisti mali zraz v Piešťanoch naplánovaný na pondelok, kedy absolvovali dve tréningové jednotky. V utorok ich pred zápasom čaká ešte jeden tréning o desiatej hodine.

    Nominovaní hráči:
    Brankári
    Marek Kušnír (Wild Boys´02 Bratislava)
    Ivan Hanakovič (MFsK Nitra)
    Hráči
    Simon Pisko (FK Ekoprim Prešov)
    Jakub Filip (FK Ekoprim Prešov)
    Pavol Telúch (MIBA Banská Bystrica)
    Oto Malík (MIBA Banská Bystrica)
    Jakub Kofčák (GRIZZLY Slovakia Košice)
    Adam Fedor (GRIZZLY Slovakia Košice)
    Matúš Šlehofer (GRIZZLY Slovakia Košice)
    Jozef Koricina (FC Bíli Andeli-futsal Trnava)
    Michal Babják (FC Bíli Andeli-futsal Trnava)
    Mário Lörinci (Canaria Malacky)
    Patrik Kulich (Mimel Lučenec)
    Matúš Ševčík (MŠK Žilina futsal)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Patrik Žažo

    Branky: 20. Lörinczi – 5. Luis, 6. Plana, 8. Povill, 18. Luis, 22. Cerún, 28. Forga, 33. Povill


    Slovensko: Hanakovič (Kušnír) – Moravec, Pisko, Koricina, Šlehofer, Fedor, Ševčík, Kulich, Telúch, Lörinczi, Babják, Malík, Marton.
    Španělsko: Garcia (Amar) – Povill, Valle, Forga, Torres, Cerún, Perez, Luis, Plana, Gómez, Cebrian, Miras, Albizu.
    bahis siteleri