Mladá Boleslav – Havířov 0:1 (po pr.) | Jihlava – Slavia 6:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 08.03.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 27. kolo
Partner:
     
    56:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čtyři minuty před koncem dává Jihlava šestý gól. ADAM NAJMAN se rychle přesunul až před branku a vystřelil. Zakončení domácího forvarda vypadlo Málkovi z výstroje a puk následně doskotačil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    48:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na trestné lavici Slavie nikdo nebude, jelikož domácí využívají signalizovanou výhodu. Po pravé straně zavezl puk do pásma Smolko, který našel před brankou JAKUBA KRAJÍČKA a útočník Dukly doklepl kotouč pod betony Málka do branky. Asistence: Valentýn Smolko.
     
    39:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    25,1 sekundy před koncem druhé třetiny jde Dukla do trháku. MATOUŠ MENŠÍK z prakticky nulového úhlu z pravé strany dával střílenou přihrávku podél brankoviště, kterou si Málek pro svůj tým smolně srazil do sítě. Asistence: Jakub Filip.
     
    33:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle jméno si do budoucnosti dobře zapamatujte. MATOUŠ MENŠÍK má fazonu jako hrom. Zlatý medailista z olympiády dětí a mládeže 2018, který v prodloužení rozhodl finále, se dostal do rychlého úniku. Přejel modrou, nic nevymýšlel, z osy kluziště vypálil a kategorií mladší dorostenec propálil Málka. Jakub Filip, Jan Trávník.
     
    31:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí také ukázali, že umí rychlý protiútok. Menšík našel JAKUBA KRAJÍČKA, který si počkal, sjel si blížek k brance, připravil si puk a přesně zakončil. Asistence: Matouš Menšík.
     
    13:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když se na to dostane, umí VÍTĚZSLAV BROŽ tyhle situace proměňovat. Loňský snajpr mladšího dorostu dostal dobrý pas od Baráka a pálil z ideální pozice na pravém kruhu. Naprosto přesně na vzdálenější tyč, také Málek byl bez šance. Asistence: Martin Barák, Miroslav Juda.
     
    11:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté zakončují přečíslení, jak se sluší a patří. Jaroslav Brož vyslal kotouč na Kižlina, který přejel útočnou modrou, přihrál na levou stranu pro MAXIMA HAVRDU, ten si počkal a následně prostřelil Juřičku. Asistence: Dávid Kižlin, Jaroslav Brož.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. V. Brož (Barák, Juda), 32. Krajíček (Menšík), 34. Menšík (Filip, Trávník), 40. Menšík (Filip), 49. Krajíček (Smolko), 56. Najman – 12. Havrda (Kižlin, J. Brož)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Smolko, Veleba, Zvěřina, Piskač, Trnka, Trávník, Sapík – Pigl, Najman, Chlubna – Barák, Juda, V. Brož – Menšík, Krajíček, Filip. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Mareček, Štibingr, Antoš – J. Brož, Hradil, Kižlin – Klapka, Všetečka, Petrák – Havrda, Hasil, Křenek. Trenér: Josef Beránek

    Rozhodčí: Čuňočka – Musil, Tichý
    bahis siteleri