Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Letňany – Jihlava 2:7 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:5 (kon.)
K. Vary – Třemošná 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 1:2 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 9:4 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 4:6 (kon.) | Třinec – Vsetín 8:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Přerov 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 7:2 (kon.)
Poruba – Technika Brno 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (1:4, 0:0, 1:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 15.03.2018, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    42:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští opět na vstřelenou branku domácích reagují velmi rychle! Holkův pokus Kadlec ještě vyrazil, na následnou dorážku STANISLAVA VRHELA už ale neměl nárok! Asistence: Tobiáš Holka.
     
    40:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme sníženo! Matouš Masopust vyvezl puk z obranné třetiny a před brankou zkusil střílet. Puk se z nepřehledné situace odrazil na hůl JANA JANOCHA, který prostřelil Šatného mezi betony. Asistence: Matouš Masopust.
     
    18:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    A vzápětí je tu další trefa, jež opět končí v českobudějovické svatyni. Vaňkovo nahození nakonec prošlo až k brance, kde se k puku dostává STANISLAV VRHEL a k jedné asistenci přidává také gólový zásah. Asistence: Marcel Štefančík, Dominik Vaněk.
     
    16:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dává třetí branku a celkově má již dvougólový náskok. Přesilovka Pirátů sice vypršela, hosté se prosazují jen pár sekund po jejím skončení. Po přihrávce Josefa Koláčka nezaváhal MICHAL GUT! Asistence: Josef Koláček, Jan Spudich
     
    03:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vypadalo to, že by Motor mohl začít toto klání velmi solidně, ale uplynulo čtyřicet sekund a máme tu druhou trefu v domácí síti. TOBIÁŠ HOLKA se se svým pokusem nezmýlil. Asistence: Marcel Štefančík, Stanislav Vrhel.
     
    03:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Necelé dvě minuty trvalo vedení Českobudějovických. Chomutov srovnává! Do střelecké listiny se jako druhý hráč v pořadí v tomto mači zapisuje MICHAEL PROKEŠ. Asistence: Štěpán Němec, Josef Koláček.
     
    01:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ale další velká šance na sebe nenechala dlouho čekat. A nyní je dokonce gólová! Přečíslení dva na jednoho řídil Dominik Brouček, který před brankou přihrál na najíždějícího RADKA DUBA, jenže poslal puk s odrazem o tyčku za brankovou čáru! Asistence: Dominik Brouček.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Dub (Brouček), 41. Janoch (Masopust) – 4. Prokeš (Němec, Koláček), 4. Holka (Štefančík, Vrhel), 17. Gut (Koláček, Spudich), 18. Vrhel (Štefančík, Vaněk), 43. Vrhel (Holka)


    HC Motor České Budějovice: Kadlec (Lidák) – Jasečko, Pojar, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Klimeš, Michal, Kantor, Dub, Hanák, Anderle, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Janoch, Pouzar, Masopust
    Piráti Chomutov: Šatný (Stuchlík) – Němec, Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Iljuk, Kulich, Svoboda, Prokeš, Koláček, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel

    Rozhodčí: Kraval – Kreuzer, Brůha
    bahis siteleri