Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Letňany – Jihlava 2:7 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:5 (kon.)
K. Vary – Třemošná 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 1:2 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 9:4 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 4:6 (kon.) | Třinec – Vsetín 8:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Přerov 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 7:2 (kon.)
Poruba – Technika Brno 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
7:2 (3:0, 2:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 15.03.2018, 18:00 • DRFG Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    53:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Také na straně Pardubic se závažné chyby dopustil brankář. Kraus vyjel daleko ze své branky ve snaze odehrát nahozený kotouč, trefil však JAKUBA MASAŘE, jenž se k odraženému kotouč dostal a poslal jej do opuštěné branky, čímž zkompletoval hattrick. Bez asistence.
     
    51:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice snižují znovu ve hře 4 na 4. Domácí brankář Vystavěl šel pro kotouč za vlastní branku, ovšem nedokázal ideálně rozehrát a kotouč jej připravil Lichtag, jenž našel před brankou osamoceného ONDŘEJE ŠŤASTNÉHO a pro pardubického útočníka už nebyl problém poslat kotouč do prázdné branky Komety. Asistence: Jakub Lichtag.
     
    50:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny po konci přesilové hry se Kometa znovu prosazuje! Střelu Holemého nedokázal Kraus udržet ve své moci, kotouč mu vypadl a za brankovou čáru jej dorazil DOMINIK FURCH. Asistence: Jan Holemý, Jakub Brabenec.
     
    32:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět čtyřbrankový náskok! Brňané znovu dokázali rozebrat hostující obranu a Fajmon přihrávkou našel zcela volného JAKUBA MASAŘE, jenž dnes podruhé dokázal propasírovat kotouč za záda Krause. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    29:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice střílí první branku v dnešním utkání! Po vhazování se dostal kotouč na hůl Kubíčka, jenž okamžitě nabil na ránu z voleje ADAMU NEDELKOVI, jenž prostřelil Vystavěla. Asistence: Martin Kubíček, Daniel Herčík.
     
    26:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá druhou přesilovou hru v dnešním utkání! Rychlou kombinaci v podání Komety zakončil JAKUB KOS, když přijal přihrávku od Brabence a pohotově zavěsil do pardubické branky. Asistence: Jakub Brabenec.
     
    19:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí to ještě stihli a těsně před koncem první třetiny využívají přesilovou hru! Po vhazování vypálil na pardubickou branku Fajmon, Kraus poté vůbec netušil, kde se kotouč nachází a toho beze zbyttku využil SEBASTIAN BARTES, jenž potrestal dezorientovanou obranu hostů. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    09:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Podobně jako u první branky i tentokrát se domácí tým prosazuje okamžitě po vhazování. Kos znovu vyhrál na buly, puk se dostal k VIKTORU BĚHŮNKOVI a ten tentokrát dokázal prostřelit Krause. Asistence: Jakub Kos.
     
    00:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým bleskově otevírá skóre! Po vhazování v útočném pásmu se Kosovi povedlo dostat puk na JAKUBA MASAŘE, jenž neměl problém uklidit kotouč do odkryté branky. Asistence: Jakub Kos.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Masař (Kos), 10. Běhůnek (Kos), 20. Bartes (Fajmon), 27. Kos (Brabenec), 33. Masař (Fajmon), 51. Furch (Holemý, Brabenec), 54. Masař – 30. Nedelka (Kubíček, Herčík), 52. Šťastný (Lichtag)


    HC Kometa Brno: Vystavěl (Bizoň) – Holcman, Mikulec, Holemý, Běhůnek, Fajmon, Furch – Žák, Brabenec, Bartes, Kalčík, Holotík, Sedláček, Kos, Malý, Rašovsky, Harmim, Vyroubal, Masař.
    HC Dynamo Pardubice: Kraus – Vojtěch, Pavlík, Nedelka, Hrádek, Heligr, Červenka – Pulpán, Novotný, Hebek, Kubíček, Paleček, Herčík, Kloz, Lichtag, Šťastný.

    Rozhodčí: Ondráček – Kráľ, Vašíček
    bahis siteleri