Trnava – Žilina 0:0 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Podbrezová – Michalovce 2:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
2:1 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 17.03.2018, 17:00 • ZELPO Aréna • Niké liga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme videli napokon ešte jeden gól, postaral sa oň v 76. minúte z penalty kapitán hostí Žofčák, čím zníži na 2:1, ale viacej gólov už nepadlo a tak domáci získavajú dôležité tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:55:49)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Daniel Magda.
     
    90+1
    Nadstavujú sa ešte 2 minúty!
     
    90
    Więzik mohol tento zápas definitívne rozhodnúť! Kostelný poslal presnú prihrávku pred bránu hostí, kde stál nikým nepokrytý Więzik a jeho pokus pätičkou končí tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Michal Breznaník.
     
    88
    Po Regáliho centri sa do zakončenia dostal Danko, jeho pokus dokázal Kuciak vytesniť na rohový kop a tak sa Podbrezová bude musieť opäť brániť. Rohový kop už stihli hostia aj rozohrať, lopta smerovala na zadnú tyč a tam ju našťastie pre domácich nedokázal nik z hostí usmerniť do brány.
     
    87
    To sa však hosťom nepodarilo, ale aj naďalej ostávajú pri lopte, avšak kombinujú len na svojej polovičke. Pomaličky sa už naplní riadny hrací čas, domáci vyhrávajú 2:1!
     
    86
    Aktívny Leško teraz posielal pred bránu hostí center z ľavej strany, ale lopta končí v rukaviciach brankára Kiru. Michalovce tak na nič nečakajú a skúšajú už preniknúť smerom dopredu.
     
    85
    Na druhej strane sa teraz do zakončenia dostal Leško, ktorý sa pekne zbavil obrancov hostí a skúšal to zaujímavou strelou z otočky, ale lopta smerovala iba do stredu brány a tam už stál pripravený brankár Kira.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Martin Regáli (MFK Zemplín Michalovce).
     
    83
    Žofčák zahrával rohový kop, ale jeho centrovaná lopta nenašla nikoho z jeho spoluhráčov. Michalovce však ešte ostávajú na útočnej polovičke, ale domáci okamžite vysoko napádajú.
     
    82
    Michalovce sa teraz usadili na útočnej polovičke, domáci sa tak musia brániť, zatiaľ to však zvládajú veľmi úspešne, ale tlak hostí stále narastá.
     
    81
    No a čas sa už pomaličky skracuje, domáci už vyhrávajú len o jeden gól. Hostia hrajú aj naďalej aktívne smerom dopredu a ešte je tak v nasledujúcich minútach všetko otvorené.
     
    80
    Domáci však stále hrozia nebezpečnými protiútokmi, po jednom z nich sa do zakončenia dostal Bernadina, ale jeho pokus pokryl brankár Kira, aj keď sa pri tomto zákroku musel poriadne zapotiť.
     
    78
    Tento útok hosťujúceho celku je zastavený postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. Kuciak si tak s rozohrávkou lopty dáva na čas, čo sa hosťom pochopiteľne nepáči.
     
    77
    Dopredu sa teraz dostali domáci futbalisti, strelu na bránu hostí vyslal Leško, ale jeho pokus bezpečne kryje brankár Kira. Hostia na nič nečakajú a okamžite vyrážajú smerom dopredu.
    76. Igor ŽOFČÁK - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    76
    Michalovce dali gól!

    Veľkú zodpovednosť na svoje plecia zobral kapitán IGOR ŽOFČÁK a ten poslal loptu do opačnej strany ako si vybral brankár Kuciak! Predbežný stav je tak znížený na 2:1 a ešte budeme svedkami drámy.
     
    75
    Bola nariadená penalta pre hosťujúci celok! Krivák fauloval v pokutovom území Regáliho a hlavný rozhodca Chmura ukazuje na biely bod! Veľká šanca pre Michalovce na kontaktný gól.
     
    74
    Pomaly však narastá tlak Michaloviec, čo je určite logické, keďže sa čas hosťom už kráti a stále prehrávajú o dva góly. Uvidíme teda, či budeme ešte svedkami drámy.
     
    72
    A túto útočnú snahu teraz prerušuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd hosťujúcich futbalistov. Podbrezová tak rozohráva loptu na svojej polovici.
     
    71
    Michalovce sa vak znova dostávajú k lopte, ale nedarí sa im presadiť v útoku. Podbrezová dnes predvádza úspešnú prácu v obrane a z minima vyťažila maximum.
     
    70
    Menší tlak si teraz dokázali vytvoriť Michalovce, ale domáci sa úspešne ubránili a svojho súpera k ničomu nepustili. Hosťom sa čas začne postupne krátiť, potrebujú streliť dva góly, ak pomýšľajú na bodový zápis z tohto stretnutia.
     
    69
    Hra sa teraz znova prelieva zo strany na stranu, dlhšie sme nič zaujímavé nevideli. Domáci aj naďalej vyhrávajú 2:0 a určite sa nemusia nikam ponáhľať.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Miroslav Viazanko (FK Železiarne Podbrezová).
     
    67
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Cubasa Niši, prichádza Tin Matić.
     
    66
    Więzik zachytil nepresnú prihrávku hosťujúceho celku a tak išli domáci dopredu. Následne bol domáci futbalista faulovaní a tak Podbrezová získava priamy kop na útočnej polovičke.
     
    65
    Podbrezová zahrávala dva rohové kopy za sebou, ale ani jeden nič zaujímavého neponúkol. Domáci sú však aj naďalej v útoku.
     
    64
    Dnešné stretnutie sleduje 658 divákov.
     
    63
    Podbrezová však znova zaútočila, následne spoza 16-tky pálil na bránu hostí Leško, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a letel nad bránu Michaloviec.
     
    62
    Domáci sa rýchlo presunuli na útočnú polovicu, následne prišiel center pred bránu hostí, ale lopta končí v rukaviciach brankára Kiru. Michalovce sa pokúšajú o útočný výpad.
     
    61
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Iľja Tereščenko, prichádza Viktor Mojžiš.
     
    59
    Rohový kop však už nič zaujímavé neponúkol a k lopte sa dostávajú domáci futbalisti. Podbrezová tak zatiaľ kombinuje len na svojej polovičke.
    58. Výborný zákrok domáceho brankára Kuciaka.
    Zdroj: www.huste.tv
     
    58
    Veľa nechýbalo a stav zápasu mohol byť znížený! Biličovi nevyšiel odkop a k lopte sa tak dostal Koscelník, ktorý vyslal veľmi nebezpečnú strelu spoza 16-tky a Kuciak mal čo robiť, aby loptu vyrazil na rohový kop!
     
    57
    K lopte sa dostali domáci futbalisti, Więzik poslal loptu do pokutového územia hostí, do zakončenia sa dostával Tereščenko, ale ten sa previnil iba útočným faulom.
     
    56
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jozef-Šimon Turik, prichádza Stanislav Danko.
     
    55
    Momentálne však oba tímy bojujú o loptu v strede poľa, nič zaujímavého sa na ihrisku v Podbrezovej nedeje. Pri lavičke hosťujúceho celku sa pripravuje druhé striedanie.
     
    54
    Rohový kop však žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, domáci futbalisti preberajú loptu na svoje kopačky a postupne sa presúvajú smerom dopredu.
     
    53
    Až teraz sa hosťujúci celok dostal na dostrel domácej brány a po zblokovanej strele získavajú hostia rohový kop. Podbrezová sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    52
    Postupne sa však už hra prelieva zo strany na stranu, čo určite viacej vyhovuje domácim futbalistom, ktorí vyhrávajú o dva góly. Druhý polčas Michalovciam zatiaľ vôbec nevychádza.
     
    51
    Hostia sa však na útočnej polovici dopustili iba útočného faulu a tak sa lopta vráti späť na kopačky domácich futbalistov. Podbrezová sa teraz snaží kombinovať na svojej polovičke.
     
    50
    Tlak domácich je však zrejme zažehnaný, k lopte sa už dostávajú hostia a snažia sa preniknúť pred bránu Podbrezovej. Hosťom nič iné ani neostáva, prehrávajú o dva góly.
     
    49
    No a domáci futbalisti sú teraz veľmi aktívny a držia loptu na svojich kopačkách. Hostia sa teraz musia brániť na svojej polovici a to im teda vôbec nevyhovuje.
     
    48
    Boli sme svedkami podobného gólu ako tomu bolo aj pri prvom presnom zásahu domácich a teda prišlo veľké zaváhanie hosťujúcej obrany. Michalovce majú tak pred sebou náročnú úlohu.
    47. Endy Opoku Bernadina - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    47
    Podbrezová dala gól!

    Famózny vstup domácich futbalistov do druhého polčasu! Podbrezová sa po výkope presunula na útočnú polovičku, pred bránu hostí prišiel presný center ktorý sa dostal k úplne voľnému ENDYMU OPOKOVI BERNADINOVI a ten dáva druhý gól Podbrezovej – 2:0!
     
    47
    Druhý polčas je už teda v plnom prúde, svojim výkopom ho odštartovali domáci futbalisti, ktorý vyhrávajú 1:0 a sú tak zatiaľ v lepšej pozícii.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Vladislav Bragin, prichádza Sadam Sulley.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    V Podbrezovej sa už teda skončil prvý polčas, ktorí nám ponúkol jeden presný zásah. V 4. minúte ho už dosiahli domáci futbalisti zásluhou Tereščenka, ktorý využil veľké zaváhanie obrany hostí. Hra sa však potom vyrovnala, ale nebezpečnejšie boli Michalovce. Hostia mali v závere prvého polčasu dve dobré príležitosti na vyrovnanie, ale našťastie pre domácich gólom neskončili.

    Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne o 18:02!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Ďalšia veľká šanca hostí! Regáli skvelo prenikol do pokutového územia domácich, jeho center následne našiel Nišiho, ale jeho hlavička v páde minula priestor troch žrdí domácej brány.
     
    44
    Sme ešte zvedaví, či hlavný rozhodca tohto zápasu Pavol Chmura ešte niečo nadstaví, alebo čo chvíľa už ukončí prvé dejstvo za stavu 1:0!
     
    43
    Teraz však mali domáci aj kus šťastia! Pred ich bránu smeroval úspešný center na kapitána hostí Žofčáka, ale ten v dobrej pozícii bránu domácich prestrelil.
     
    42
    Vyzerá to, že záver prvého polčasu bude patriť Michalovciam. Hosťom sa však stále nedarí prejsť na útočnú polovicu, domáci sú však v hlbokej defenzíve.
     
    41
    Michalovce sú momentálne pri lopte a snažia sa útočiť, ale nedarí sa im prekonať pozornú defenzívu svojho súpera. Dostávame sa už do samotného záveru prvého polčasu.
     
    40
    Domáci sa presunuli pred hosťujúcu bránu, ale tam sa následne dopustili iba útočného faulu. Loptu tak strácajú a ešte majú priestor niečo vymyslieť hostia.
     
    39
    No a k lopte sa teraz dostáva práve domáci celok, ktorý sa nemá kam ponáhľať. Aj napriek tomu sa pokúša Podbrezová vyraziť smerom dopredu a tak sa hostia musia mať na pozore.
     
    38
    Hostia sa postupne posúvajú na dostrel domácej brány, ale majú problém prejsť cez prepracovanú obranu svojho súpera. Podbrezová sa tak snaží udržať si svoje vedenie až do konca prvého polčasu.
     
    37
    Kavka je napokon v poriadku a tak hra už plynie ďalej. Pri lopte sú Michalovce, ale teraz kombinujú len v blízkosti svojej brány. Domáci sa ihneď snažia o vysoké napádanie.
     
    36
    Na ihrisku ostáva ležať hosťujúci Kavka, hra je tak prerušená a zrejme budeme svedkami ošetrenia. Oba celky tak majú teraz čas na chvíľu si vydýchnuť.
     
    35
    Oba celky sa však snažia útočiť, ale ich nepresnosť im v tom zabraňuje. Uvidíme teda, čo nám ešte ponúkne záver prvého polčasu, do konca tohto dejstva ostáva 10 minút.
     
    34
    Momentálne sa však ani jednému tímu nedarí zakladať útočné akcie, domácim to však určite vadiť nemusí, keďže stále vyhráva najtesnejším rozdielom 1:0!
     
    33
    Do pokutového územia domácich posielal loptu Regáli, ale našťastie pre domácich nenašla nikoho z jeho spoluhráčov. Podbrezová tak má šancu ísť smerom dopredu.
     
    32
    Oba tímy teraz chybujú vo svojich prihrávkach, pri lopte sú momentálne hostia, ale kombinujú pred svojou bránou. Dlhšiu dobu sme tak nič zaujímavého nevideli.
     
    31
    Zo strany Michaloviec však teraz prišiel nedovolený zákrok a tak domáci pred svojím pokutovým územím získavajú loptu. Brankár Kuciak sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    30
    Po rýchlom brejku sa do zakončenia na bránu domácich dostal Bednár, ale jeho pokus bol nepresný a domácich nijak nevystrašil. Dlho však netrvalo a hosťujúci celok si vybojoval loptu späť na svoje kopačky.
     
    29
    Podbrezová sa následne presunula na útočnú polovicu, kde sa snažia svojou kombináciou niečo vymyslieť, ale po chybnej prihrávke sa už dopredu dostávajú hostia.
     
    28
    Aj naďalej sa teda útočné výpady striedajú na oboch stranách, niektoré útočné akcie sú však dosť urýchlené a zbytočne potom prichádzajú chyby. Tréner domácich Marek Fabuľa terz ukazuje svojim hráčom, aby hru upokojili.
     
    27
    Domáci sa napokon dostali až pred bránu hostí a strelou sa prezentoval Viazanko. Kira zasahovať nemusel, pretože pokus domáceho futbalistu skončil len na bočnej sieti.
     
    26
    Napokon sme boli svedkami priamej strely na bránu v podaní Koscelníka, ale Kuciak bol pripravený a jeho pokus vyráža do bezpečia. Následne ide Podbrezová do rýchleho brejku.
     
    25
    Michalovce sa usadili na útočnej polovičke a po faule získavajú priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Domáci sa tak teraz budú musieť brániť, Kuciak stavia početný múr.
     
    24
    Domácim sa podarilo aj preniknúť na útočnú polovicu, ale už sa im nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť. Dopredu tak idú opäť hostia, ktorí sú už čoraz viac nebezpečnejší.
     
    23
    Koscelník teraz prenikol do pokutového územia domácich, ale nepodarilo sa mu už loptu dostať na svojich spoluhráčov. K lopte sa tak dostáva Podbrezová, ktorá sa snaží upokojiť hru.
     
    22
    Zakrátko sa hostia opäť dostávajú k lopte, snažia sa tak čo najrýchlejšie vyrovnať. Úvod zápasu Michalovce zaspali, ale teraz sa zdajú byť nebezpečnejší.
     
    21
    Hostia zahrávali priamy kop, loptu pred bránu domácich dostal Žofčák, do hlavičkového zakončenia išiel Bragin, ale jeho pokus skončil len na Krivákovi a následne domáci loptu upratali do bezpečia.
     
    20
    Dlhšiu dobu teraz držia loptu na svojich kopačkách hosťujúci futbalisti, ktorí sa pokúšajú o prienik na útočnú polovicu. Podbrezová však teraz úspešne bráni svoje územie.
     
    18
    Postupne sa však hra začína vyrovnávať, sledujeme aj zaujímavé útočne výpady a všetko je tak ešte v tomto zápase otvorené. Oba tímy určite potrebujú body, aby sa pohodlne udržali v našej najvyššej futbalovej súťaži.
     
    17
    Dopredu teraz prenikol domáci celok, spoza pokutového územia sa k strele dostal Leško, ale jeho pokus do stredu brány nemohol brankára Kiru nijak prekvapiť. Domáci sa tak už vracajú späť na svoje územie.
     
    16
    A na pozore sa teraz musel mať aj brankár Kuciak. Koscelník to skúsil strelou spoza 16-tky, ale brankár domácich bol pripravený a loptu vyrazil do bezpečia. Hostia ešte chvíľu útočili, ale už si loptu na svoje kopačky prebrala Podbrezová.
     
    15
    Teraz sa však hosťom podarilo poriadne prevetrať obranné rady domáceho celku. Do pokutového územia smeroval nebezpečný center, do zakončenia sa dostával Turik, ale jeho pokus bol nepresný.
     
    14
    Michalovce sa však už postupne dostávajú k lopte, ale nedarí sa im v prechode do útoku. Domáci tak vstúpili do tohto zápasu výborne a stále pohodlne držia svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    12
    Podbrezová hrá aj naďalej veľmi aktívne, zatiaľ pôsobia oveľa nebezpečnejším dojmom ako ich dnešný súper. Uvidíme teda, čo nám prinesú zvyšné minúty prvého polčasu.
    11. Neuznaný gól domácich.
    Zdroj: www.huste.tv
     
    11
    Aj sa tak stalo a domáci sa už radovali z druhého gólu! Na Leškov center si najvyššie vyskočil Bilič, ale podľa postranného rozhodcu dosiahol gól z ofsajdovej pozície. Hostia tak teraz mali veľké šťastie.
     
    10
    Niši fauloval prenikajúceho domáceho futbalisti a tak Podbrezová získava priamy kop na útočnej polovici. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť, jedná sa o nebezpečnú vzdialenosť a zrejme tak uvidíme center do pokutového územia.
     
    9
    Po dobrej prihrávke sa do zakončenia na bránu domácich dostal Bragin, ale jeho slabá strela nenarobila brankárovi Kuciakovi žiadne problémy. Následne Podbrezová rozbieha svoj ďalší útočný výpad.
     
    8
    Tento útok domácim futbalistom takisto nevyšiel, pretože Sedláček sa previnil iba útočným faulom. Michalovce tak majú loptu na svojich kopačkách, ale zatiaľ kombinujú na svojej polovičke.
     
    7
    Domáci sa dostali na útočnú polovicu a následne sa snažili aj o prienik do pokutového územia, ale nepresná prihrávka doputovala iba k pozornému brankárovi Kirovi, ktorý už rýchlo posiela svojich spoluhráčov smerom dopredu.
     
    6
    Útočné výpady sa postupne striedajú na oboch stranách, obaja brankári sa tak musia mať na pozornosti, ale zatiaľ riešili len ľahké situácie, aj keď Kira už musel ťahal loptu zo svojej siete.
     
    5
    To je teda vinikajúci vstup domácich futbalistov do tohto zápasu. Uvidíme, ako tento rýchly gól ovplyvní zvyšok zápasu. Hostia majú ešte dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom spravili.
    4. Iľja TEREŠČENKO - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    4
    Podbrezová dala gól!

    Je tu prvý gól tohto stretnutia! Hostia vyslali center pred bránu domácich, ale lopty za zmocnil brankár Kuciak, ktorý okamžite poslal loptu dlhým výkopom dopredu na svojich spoluhráčov, Bernadina potiahol útok po pravej strane, následne poslal presnú prihrávku pred bránu hostí a dezorientovaná obrana si nedala pozor na voľného ILLIU TEREŠČENKA a ten prekonal vybiehajúceho Kiru – 1:0!
     
    3
    Ani domácemu celku však prvý útočný výpad nevyšiel podľa predstáv, Więzik sa ocitol v postavení mimo hru. Loptu tak do hry uvedie svojim výkopom brankár Kira.
     
    2
    Hostia začali celkom aktívne a okamžite sa presunuli na útočnú polovicu. Následne však Michalovce vyprodukovali iba nepresný center pred bránu domácich a tak sa už k lopte dostáva Podbrezová.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hosťujúci futbalisti, ktorí nastupujú do tohto stretnutia v žltých dresoch, domáci celok zvolil bielu farbu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné sobotné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FK Železiarne Podbrezová a MFK Zemplín Michalovce už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť základné zostavy oboch tímov. Na striedačke domácich je aj Michal Breznaník, ktorý sa vracia do tímu po dlhom zranení. V tejto barážovej časti je veľmi ťažké určiť jasného favorita, navyše v základnej časti boli oba celky tabuľkovými susedmi. Môžme sa tak teda tešiť na zaujímavé stretnutie, ktoré sľubuje vyrovnaný priebeh. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Pavol Chmura – Tomáš Somoláni, Milan Štrbo – Anton Ihring. ZELPO Aréna je teda už na všetko pripravená, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko (C), Krivák, Djordjevič, Bilič – Kostelný, Sedláček – Bernadina, Tereščenko, Leško – Więzik

    Náhradníci: Drobnjak – Turňa, Lepieš, Mojžiš, Magda, Baéz, Breznaník

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Shumeiko – Bednár – Koscelník, Niši, Turik, Regáli – Bragin

    Náhradníci: Bieszczad – Danko, Sulley, Antonov, Matić, Jankauskas, Kurminowski

    Rozhodca: Pavol Chmura – Tomáš Somoláni, Milan Štrbo – Anton Ihring
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Železiarne Podbrezová a MFK Zemplín Michalovce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00!

    Naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga sa presúva do svojej nadstavbovej časti. Prvé šestica mužstiev bojuje o titul, tá zvyšná o udržanie sa vo Fortuna lige. Práve druhý prípad sa týka aktérov tohto zápasu. ZELPO Aréna v Podbrezovej bude hostiť stretnutie Podbrezovej, ktorá na svojom trávniku privíta súpera z východu republiky a to Michalovce.

    FK Železiarne Podbrezová:
    Domácim futbalistom nevyšiel vstup do súťaže a už sa to potom s nimi vlieklo ďalej. Po základnej časti sa Podbrezová umiestnila na 10. mieste so ziskom 20 bodov. Podbrezová tak putovala do skupiny o záchranu, kde jej však vstup vyšiel na výbornú, keď dokázala zvíťaziť na pôde Zlatých Moraviec výsledkom 1:0.

    MFK Zemplín Michalovce:
    Hosťujúci futbalisti skončili v základnej časti len o niečo lepšie. Na svojom konto si pripísali 24 bodov a tak obsadili 9. priečku, teda jedno miesto pred Podbrezovou. Michalovce tak teda tiež putovali do skupiny o záchranu, v ktorej úvode odohrali derby s Prešovom a remizovali v ňom 0:0.

    Favorit:
    V takýchto častiach súťaže sa jednoznačný favorit hľadá ťažko. Oba celky vedie čo je v hre a potrebujú zbierať z každého zápasu body. Preto sa teda môžme tešiť na zaujímavé stretnutie.

    Zápas vám z pozície komentátora prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 4. Tereščenko (Bernadina), 47. Bernadina – 76. Žofčák (pen.)

    Karty:   68. Viazanko (POD) – 84. Regáli (MIC)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko (C), Krivák, Djordjevič, Bilič – Kostelný, Sedláček – Bernadina (89. Breznaník), Tereščenko (61. Mojžiš), Leško (90+1. Magda) – Więzik.
    Náhradníci: Drobnjak – Turňa, Lepieš, Mojžiš, Magda, Baéz, Breznaník.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Shumeiko – Bednár – Koscelník, Niši (67. Matić), Turik (56. Danko), Regáli – Bragin (46. Sulley).
    Náhradníci: Bieszczad – Danko, Sulley, Antonov, Matić, Jankauskas, Kurminowski.

    Rozhodčí: Pavol Chmura – Tomáš Somoláni, Milan Štrbo – Anton Ihring

    Diváci: 658
    bahis siteleri