NY Islanders – Tampa 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
konec
New York Islanders
6:7 (1:3, 2:4, 3:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 23.03.2018, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    A domácí to konečně mohou zkusit s prázdnou brankou!
     
    55:49
    Na hattrick myslí také hostující J. T. Miller. Ten zblízka trefil Haláka!
     
    52:40
    J. T. Miller rychle vykroužil do zakončení a z úhlu cpal puk na bližší tyčku, ke které se Halák nestačil natlačit. Chybělo pár centimetrů!
     
    50:57
    Další rána Pulocka! Mířil těsně nad beton Andreje Vasilevského, který ale stačil zakročit lapačkou!
     
    50:20
    Teď ale mohli hosté soupeři zase odskočit! J. T. Miller vypíchl protihráči puk a vyzval ke skórování Stevena Stamkose. Ten trefil tyčku!
    44:36 Anthony BEAUVILLIER - 6:7
     
    44:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je neskutečné, Ostrované snižují na rozdíl jediného zásahu a jsou zpět v utkání! Střelu Johnnyho Boychuka šikovně tečoval ANTHONY BEAUVILLIER, jenž puk tečoval do prostoru mezi tělem a levou rukou gólmana Tampy. Asistence: Johnny Boychuk a Mathew Barzal.
    43:21 Anthony BEAUVILLIER - 5:7
     
    43:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    A už je to jen o dva góly! Jordan Eberle našel přihrávkou od mantinelu ANTHONYHO BEAUVILLIERA, kterého nechala defenziva Tampy před brankou zcela samotného a je z toho další gól mezi betony Andreje Vasilevského – 5:7. Asistence: Jordan Eberle.
     
    42:15
    Pro Isles to mohlo být zase o něco veselejší! Thomas Hickey napálil od modré tyčku!
    41:35 Anders LEE - 4:7
     
    41:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přeci jen ještě stačili přesilovku využít a snižují na 4:7! Střelu Joshe Baileyho z pravého kruhu vyrazil Vasilevskij jen k ANDERSOVI LEEOVI, který nadvakrát procpal puk mezi betony hostujícího gólmana za brankovou čáru. Asistence: Josh Bailey a John Tavares.
     
    41:03
    Ryan Pulock útočil na hattrick! Domácí obránce se dostal do nezvyklé situace, jel sám na Vasilevského, ale neprostřelil brankáře soupeře!
     
    39:42
    Victor Hedman podrazil Tannera Fritze. Domácí mají k dispozici přesilovku.
    38:20 J. T. Miller - 3:7
     
    38:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tohle hosté sehráli nádherně! Victor Hedman nabíjel na pravý kruh Nikitovi Kučerovovi. Ten ale tentokrát nestřílel a místo toho nabídl puk J. T. MILLEROVI, kterému stačilo jen dobře nastavit hůl na to, aby usměrnil kotouč do prázdné branky – 3:7. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
     
    37:34
    Za hákování je vyloučen Thomas Hickey. Uvidíme další přesilovou hru Tampy.
     
    36:59
    Výborně to udělal Ryan Pulock. Ten obešel protihráče a předložil puk Jordanovi Eberleovi. Vasilevskij se ale rychle přesunul a zlikvidoval tuto šanci Ostrovanů!
     
    31:22
    A to už bylo na Christophera Gibsona moc. Do branky Islanders se staví Jaroslav Halák.
    31:22 Michail SERGAČJOV - 3:6
     
    31:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Máme tu už šestý gól Tampy! Od modré čáry vypálil MICHAIL SERGAČJOV a kotouč, i díky práci Ondřeje Paláta v předbrankovém prostoru, zapadl za záda Christophera Gibsona – 3:6. Asistence: Yanni Gourde a Brayden Point.
     
    30:35
    Victor Hedman našel na pravém kruhu Nikitu Kuerova. Na jeho střele si ale smlsnul Christopher Gibson, jenž dokázal schovat puk do lapačky!
     
    30:00
    Hosté budou hrát přesilovku. Anders Lee zahákoval McDonagha a usedá na trestnou lavici.
    28:27 J. T. Miller - 3:5
     
    28:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! Nejprve měli dobrou příležitost domácí, ale Chris Wagner vyřešil přečíslení 2 na 1 střelou, kterou vytěsnil Vasilevskij. Vzápětí se do stejné situace dostali Lightning, Steven Stamkos kotouč předložil J. T. MILLEROVI a ten zblízka uklízel do odkryté klece – 3:5. Asistence: Steven Stamkos a Braydon Coburn.
    25:15 Anders LEE - 3:4
     
    25:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    A už je to jen o jediný gól! Josh Bailey prostrčil puk na ANDERSE LEEHO, který byl před brankou zcela zapomenutý. Domácí útočník si kličkou do forhendu roztáhl Vasilevského a chytře zasunul touš mezi jeho betony – 3:4. Asistence: Joshn Bailey.
     
    24:33
    Mathew Barzal přebral ve středním pásmu puk a ukličkoval hned několik protihráčů. Jeho bekhendové zakončení však vytěsnil Vasilevskij!
    23:20 Ryan PULOCK - 2:4
     
    23:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí ale stačili svou přesilovku i využít a snižují tak na 2:4! Anthony Beauvillier přenesl hru na levý kruh, kde číhal RYAN PULOCK a ten ranou bez přípravy k bližší tyčce dnes podruhé pokořil Vasilevského. Asistence: Anthony Beauvillier a Jordan Eberle.
    22:43 Brayden POINT - 1:4
     
    22:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení a vedou už o tři branky! Ryan McDonagh založil přihrávkou na Anthonyho Cirelliho přečíslení 2 na 1. To Cirelli vyřešil přesnou nahrávkou na BRAYDENA POINTA, který poslal kotouč na brankáře Gibsona, který se proti němu přesouval skluzem. Asistence: Anthony Cirelli.
     
    21:56
    Hosté špatně vystřídali a už podruhé dnes dostávají trest za příliš mnoho hráčů!
     
    19:49
    Ještě se bude vylučovat. Andrew Ladd dostal trest za nedovolené bránění.
    14:17 Victor HEDMAN - 1:3
     
    14:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté ubránili oslabení a krátce po jeho skončení udeřili! Ondřej Palát založil vypíchnutím kotouče protiútok svého týmu. Na jeho konci pak Brayden Point uvolnil VICTORA HEDMANA, který z levé strany zamířil nad lapačku Christophera Gibsona – 1:3. Asistence: Brayden Point a Ondřej Palát.
     
    12:08
    Hostů bylo na ledě šest! Následuje tedy dvouminutový trest a Isles si tak zahrají další přesilovku.
    10:24 Ryan PULOCK - 1:2
     
    10:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí snižují! RYAN PULOCK si několikrát vyměnil kotouč s na modré stojícím Jordanem Eberlem a z levého kruhu zamířil k bližší tyčce – 1:2. Asistence: Jordan Eberle a John Tavares.
     
    09:58
    Za faul loktem je vyloučen Nikita Kučerov. Uvidíme domácí přesilovku 4 na 3!
     
    09:03
    Síly na ledě se ale vyrovnávají. Dopředu vyrážel Casey Cizikas a Victor Hedman ho zahákoval. Bude se hrát 4 na 4.
     
    08:54
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Adam Pelech – 2 min., podražení).
    02:35 Tyler JOHNSON - 0:2
     
    02:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    A o pouhých 26 sekund později Blesky udeřily znovu! Chris Kunitz našel TYLERA JOHNSONA, který se z pravého kruhu trefil mezi betony Gibsona. Asistence: Chris Kunitz a Michail Sergačjov.
    02:09 Anthony CIRELLI - 0:1
     
    02:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru, odkud vystřelil Braydon Coburn. Volného kotouče se pak u zadního mantinelu ujal ANTHONY CIRELLI, který s ním rychle obkroužil branku a zaskočil brankáře Gibsona, jemuž puk propadl za brankovou čáru. Asistence: Braydon Coburn a Yanni Gourde.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Pulock (Eberle, Tavares), 24. Pulock (Beauvillier, Eberle), 26. Lee, 42. Lee (Jo. Bailey, Tavares), 44. Beauvillier (Eberle), 45. Beauvillier (Boychuk, Barzal) – 3. Cirelli (Coburn, Gourde), 3. T. Johnson (Kunitz, Sergačjov), 15. Hedman (B. Point, Palát), 23. B. Point (Cirelli, McDonagh), 29. J. T. Miller (Stamkos, Coburn), 32. Sergačjov (Gourde, B. Point), 39. J. T. Miller (Kučerov, Hedman)


    New York Islanders: Gibson (32. Halák) – Boychuk (A), Leddy, D. Seidenberg, Pelech, Pulock, Hickey – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier – Fritz, B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, Wagner.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Strålman (C), Hedman, Girardi, McDonagh, Sergačjov, Coburn (A), Šustr – Kučerov, Stamkos (C), J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Palát – Gourde, Cirelli, Killorn – Erne, Kunitz.

    Rozhodčí: Walsh, Jackson – Nowak, Murphy

    Diváci: 10354
    bahis siteleri