NY Islanders – Tampa 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
New York Rangers
Pátek 23.03.2018, 00:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:09
    Kreider po přihrávce ZIbanejada uklidil kotouč do branky Flyers, ale ještě před tím pískli čárový rozhodčí postavení mimo hru! To bylo velmi těsné a stálo by za to, se na tuto situaci ještě jednou podívat.
     
    48:21
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Sanheim – 2 min., podražení).
     
    46:42
    Rangers teď byli velmi blízko srovnání! Díky rychlému tlaku do branky Flyers vznikly v brankovišti velké zmatky, ve kterých se všichni oháněli za pukem. Ten nakonec ze zahuštěného prostoru vyplul k levé tyči, kde se Zibanejadovi nepodařilo překonat Lyona.
    41:28 Jesper FAST - 4:3
     
    41:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dvoubrankové vedené Flyers je opět smazáno. Po vhazování Gilmour vyzval ke střele z levé strany O'Garu, jehož tvrdou střelu vytěsnil Lyon přímo na hranici brankoviště. Tam byl nehlídaný JESPER FAST, který kotouč bleskurychle uklidil za brankovou čáru. Asistence: Rob O'Gara a John Gilmour.
    40:08 Oskar LINDBLOM - 4:2
     
    40:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velmi důležitá branka domácích, která určí tempo závěrečné dvacetiminutovky. Voráček po vhazování váthl na pravém křídle Patricka, který se dostal až do zakončení u pravé tyče. To vyrazil Georgijev přímo před branku, kde doklepl volný puk OSKAR LINDBLOM. Asistence: Nolan Patrick a Jakub Voráček.
    37:03 Jesper FAST - 3:2
     
    37:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté díky šťastné brance stahují dvougólovou ztrátu. Sproul posunul kotouč pouze do levého rohu, kde vybojoval kotouč JESPER FAST. Ten z povinnosti zkusil nahodit puk do brankoviště, kde si jej nešťastně srazil do branky Provorov. Asistence: Ryan Sproul a Chris Kreider.
     
    31:06
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Kevin Hayes – 2 min., sekání).
    28:38 Travis KONECNY - 3:1
     
    28:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí úspěšně navyšují vedení na rozdíl dvou branek. Po vytažení hry na modrou čáru pálil tvrdé Radku Gudas, jehož projektil tečoval těsně před brankou za Georgijevova záda TRAVIS KONECNY. Asistence: Radko Gudas a Claude Giroux.
     
    27:52
    Obrovská příležitost i na druhé straně! Na konci přečíslení dva na jednoho byl Zibanejad, který měl zcela volnou levou část branky. Koncovka šla ale příliš nízko a Lyon pokus vytěsnil svým betonem.
     
    27:41
    Na pravé straně modré čáry byl zcela volný Voráček, který po přihrávce předal puk rozjetému Couturierovi! Ten si kotouč zpracovával příliš dlouho, až o něj nakonec díky rychlému zásahu obránce Rangers přišel.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Marc Staal – 2 min., podražení).
    23:46 Jakub VORÁČEK - 2:1
     
    23:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers si berou zpět jednobrankové vedení. Giroux před puk na pravé křídlo, kde se ho ujal rozjíždějící JAKUB VORÁČEK. Český útočník následně najel bez respektu mezi tři hráče Rangers, přes které se v pádu dokázal prosadit k pravé tyči! Asistence: Claude Giroux a Travis Sanheim.
     
    23:31
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Matt Read – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Mika Zibanejad – 2 min., hrubost).
    13:53 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    13:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hráčům Rangers se daří srovnat stav utkání. Fast svým pasem vyslal na steč rozjetého MIKA ZIBANEJADA. Tomu se podařilo ubránit kotouč před bránícím Gudasem a následně zvolil takové nenápadné, ani ne prudké zakončení mezi betony zaskočeného Lyona. Zibanejad dokazuje, že poslední zápasy chytl skvělou formu. Asistence: Jesper Fast a Neal Pionk.
     
    12:41
    Hráči v bílem teď trochu zaspali ve středním pásmu! Sanheim projel až na střed levého kruhu, odkud adresoval přesnou přihrávku pro Simmondse, jenž si sjel na mezikruží. Jeho střelu z první vytěsnil pohotovým zákrokem Georgijev.
    07:56 Travis KONECNY - 1:0
     
    07:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali úvodní branky. Po zavezení hry do pásma Rangers vytáhli Flyers hru na útočnou modrou, kde po předávce našel MacDonald na levém kruhu TRAVISE KONECNEHO. Ten využil volného prostoru a po přejetí na osu hřiště nasměroval kotouč přesně k pravé tyči. Brankář Georgijev nemohl přes clonícího Couturiera vůbec nic vidět. Asistence: Andrew MacDonald a Claude Giroux.
     
    06:44
    Nyní ale byli domácí blízko branky! Skvělý pas z levého rohu dostal Lehterä přímo před branku, kde podle všeho z první nastřelil pravou tyč.
     
    01:56
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Jordan Weal – 2 min., hákování).

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 8. Konecny (MacDonald, Giroux), 24. Voráček (Giroux, Sanheim), 29. Konecny (Gudas, Giroux), 41. Lindblom (Patrick, Voráček) – 14. Zibanejad (Fast, Pionk), 38. Fast (Sproul, Kreider), 42. Fast (O'Gara, Gilmour)


    Philadelphia Flyers: Lyon (Mrázek) – Provorov, Gostisbehere, Sanheim, MacDonald, Manning, Gudas – Giroux, Couturier, Konecny – Lindblom, Patrick, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds – Read, Laughton, Lehterä.
    New York Rangers: Georgijev (Pavelec) – M. Staal, Pionk, Skjei, Sproul, O'Gara, Gilmour – Kreider, Zibanejad, Fast – Naměstnikov, K. Hayes, Zuccarello – Vesey, Spooner, Bučněvič – C. McLeod, Desharnais, Carey.
    bahis siteleri