NY Islanders – Tampa 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
6:5 (2:2, 2:3, 2:0)
Arizona Coyotes
Pátek 23.03.2018, 00:00 • PNC Arena, Raleigh (kapacita 18680 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Fantastický zákrok Cama Warda, který lapil skrytou střelou Olivera Ekmana-Larssona na poslední chvíli do lapačky!
     
    58:45
    Darcy Kuemper už zůstal na střídačce, domácí navíc vyhráli vhazování a Justin Williams dostal puk pryč z obranného pásma.
    58:02 Jeff SKINNER - 6:5
     
    58:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí opět obrací zápas a necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny se ujímají vedení! Jaccob Slavin vyrazil s pukem do přečíslení tří na dva, ve středním pásmu předel puk Di Giuseppemu, který jej posunul na JEFFA SKINNERA. Ten se ještě snažil najít Slavina, nakonec se k němu puk vrátil a domácí útočník jej zametl pod Kuemperem do branky! Asistence: Phillip Di Giuseppe a Jaccob Slavin.
    49:46 Valentin ZYKOV - 5:5
     
    49:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen zvýšili v posledních momentech úsilí a znovu srovnávají skóre! Po nahození od modré čáry se před brankou prosadil z dorážky VALENTIN ZYKOV, který tak dává svou druhou branku v zápase a zároveň v celé sezoně! Asistence: Jaccob Slavin a Teuvo Teräväinen.
     
    49:26
    Brock McGinn se rychlostí vřítil do útočného pásma, obešel obránce a vyslal prudkou střelu, která se otřela o břevno!
     
    48:22
    Zatím největší příležitost domácích ve třetím dějství. Phillip Di Giuseppe pálil z levého kruhu, Kuempera však ani napodruhé nepřekonal!
    39:49 Alex GOLIGOSKI - 4:5
     
    39:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Stejně jako v první třetině, se i ve druhém dějství hosté prosazují na samém konci, když udeřili v přesilové hře. Po trochu kostrbatém přechodu do útočného pásma se puku ujal Clayton Keller a po šermovačce několika hokejek najednou kotouč vyplul před ALEXE GOLIGOSKIHO, který jej jen zasunul do odkryté branky. Asistence: Clayton Keller a Derek Stepan.
     
    39:00
    Dlouhý tlak hostů nakonec skončil faulem. Za sekání je vyloučen domácí útočník Sebastian Aho.
    34:56 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:4
     
    34:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Máme znovu srovnáno! Trevor van Riemsdyk posunul v útočném pásmu puk po mantinelu na Sebastiana Aha, který připravil střeleckou pozici pro TEUVA TERÄVÄINEN, jenž vypálil z pravého kruhu a Kuemperovi propadl puk přes lapačku až do branky! Asistence: Sebastian Aho a Trevor van Riemsdyk.
     
    32:32
    Arizona si zahraje přesilovou hru. Za hákování míří na trestnou lavici Elias Lindholm.
     
    29:30
    Následně hned Strome nabídl exkluzivní příležitost ke skórování Bradu Richardsonovi, který ztroskotal na betonu ležícího Cama Warda.
     
    27:03
    První přesilovou hru v utkání si zahraje také Carolina. Christian Dvorak totiž zasáhl Justina Faulka hokejkou do obličeje a dostává trest na 2+2 minuty za faul vysokou holí, domácí obránce nicméně za oplácení inkasuje menší trest za sekání, který odpyká Lee Stempniak.
    25:45 Nick COUSINS - 3:4
     
    25:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zběsilá přestřelka pokračuje i nadále, poprvé jdou do vedení také hosté! Po dobývání Wardovy branky se prosazuje NICK COUSINS, jenž z minusového úhlu doklepl kotouč za Wardova záda! Asistence: Christian Fischer a Dylan Strome.
    24:27 Josh ARCHIBALD - 3:3
     
    24:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    S góly se nám dnes roztrhl pytel! Máme opět srovnáno. JOSH ARCHIBALD si vybojoval puk v útočném pásmu, předal jej Maxi Domimu a najel si do palebné pozice, kam o chvilku později dostal přihrávku a trefil se přesně mezi Wardovy betony! Asistence: Max Domi.
    21:40 Phillip DI GIUSEPPE - 3:2
     
    21:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Napotřetí se už PHILLIP DI GIUSEPPE dočkal! Po dvou velkých šancích přišla ještě přihrávka Eliase Lindholma zpoza branky a zdánlivě nezdařilá střela domácího útočníka nakonec zaplachtila přesně mezi Kuemperovy betony! Asistence: Elias Lindholm a Jeff Skinner.
     
    21:26
    Dvě obrovské příležitosti pro Phillipa Di Giuseppeho, v obou případech však ztroskotal na Kuemperovi!
    19:38 Clayton KELLER - 2:2
     
    19:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté v samotném závěru úvodního dějství srovnávají! Derek Stepan se vytočil zpoza branky i přes bránícího Dahlbecka a krásnou přihrávkou našel u druhé tyčky CLAYTONA KELLERA, který se dokázal prosadit i přes těsnou obranu Joakima Nordströma. Asistence: Derek Stepan a Niklas Hjalmarsson.
     
    15:14
    Dylan Strome se po přihrávce od Maxe Domiho dostal do výborné šance, ani nadvakrát ale nedokázal Warda překonat!
     
    14:55
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním utkání, zahrají si ji hosté. Za nedovolené bránění je vyloučen obránce Klas Dahlbeck.
    08:27 Alex GOLIGOSKI - 2:1
     
    08:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný gól! Domácímu brankáři Camu Wardovi se při snaze o rozehrávku usadil kotouč v brusli a sám dezorientovaný gólman s ním zaplul až za brankovou čáru! Rozhodčí po konzultaci s videem museli uznat gól. Branka je uznána ALEXI GOLIGOSKIMU, který nahazoval puk po mantinelu. Asistence: Brad Richardson.
     
    08:27
    Po nepříliš přehledné situaci u branky Caroliny se nyní řeší celá akce u videa. Camu Wardovi zůstal kotouč zaklesnutý někde v brusli a sám domácí brankář pak s ním zaplul až do branky!
     
    05:22
    A třetí branku mohl hned přidat Lee Stempniak, před kterým se otevřela odkrytá branka. Zkušený útočník ale poslal puk vedle ní...
    04:55 Valentin ZYKOV - 2:0
     
    04:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    V hostující brance se třepetá další kotouč! Rychlý brejk Hurricanes táhl Sebastian Aho, který získal puk v obranné třetině a v situaci tři na dva našel ideálně v mezikruží volného VALENTINA ZYKOVA, který zakončil přesně pod horní tyč! Asistence: Sebastian Aho a Jaccob Slavin.
    00:48 Jeff SKINNER - 1:0
     
    00:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    To je začátek! Hurricanes zavřeli své soupeře v jejich vlastním pásmu, Phillip Di Giuseppe přenechal puk za brankou Eliasu Lindholmovi, který našel u druhé tyče zcela volného JEFFA SKINNERA a tomu už nedělal problém zasunout puk za Kuempera! Asistence: Elias Lindholm a Phillip Di Giuseppe.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 1. Skinner (E. Lindholm, Di Giuseppe), 5. Zykov (Aho, Slavin), 22. Di Giuseppe (E. Lindholm, Skinner), 35. T. Teräväinen (Aho, T. van Riemsdyk), 50. Zykov (Slavin, T. Teräväinen), 59. Skinner (Di Giuseppe, Slavin) – 9. Goligoski (Richardson), 20. Keller (Stepan, Hjalmarsson), 25. J. Archibald (Domi), 26. Cousins (Fischer, D. Strome), 40. Goligoski (Keller, Stepan)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, Faulk (A), Dahlbeck, McKeown, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Zykov, Aho, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal (C), Williams – Skinner (A), E. Lindholm, Stempniak – Nordström, D. Ryan, Di Giuseppe.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson (A), Connauton, Chychrun, Hjalmarsson (A), Goligoski (A), L. Schenn – Pánik, Stepan (A), Keller – Domi, Dvorak, J. Archibald – Martinook, Richardson (A), Rinaldo – Cousins, D. Strome, Fischer.

    Rozhodčí: O'Rourke, Hebert – Nansen, Suchánek

    Diváci: 10535
    bahis siteleri