NY Islanders – Tampa 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Vegas Golden Knights
Pátek 23.03.2018, 03:15 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:39 Logan COUTURE - 2:1
     
    60:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tohle prodloužení moc dlouho netrvalo. Nejdříve měl dvě velké šance hostující Jonathan Marchessault, ale z protiútoku se prosazují Žraloci. Útočník LOGAN COUTURE vzal jako správný lídr situaci na sebe. Nabral puk na hokejku, zamířil, vypálil a prostřeli dnes výborného Malcolma Subbana. Důležitý bod do tabulky navíc tak berou domácí hráči. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Tomáš Hertl.
     
    46:52
    Subban zastavil tutovku Tomáše Hertla. Český útočník před sebou měl polovinu prázdné branky, přesto do ní nedokázal puk ve správný okamžik zasunout.
     
    46:35
    Počet hráčů na ledě se srovná. Hostující Miller krosčekoval Karlssona a dobře to věděl. Proto si také odsedí menší trest za katrem. Takže se bude hrát ve čtyřech.
     
    45:44
    Tentokrát si početní výhodu zahrají hosté. Útočník Sharks Kevin Labanc je totiž nucen odsedět dvě minuty za nedovolené bránění. Prosadí se Las Vegas?
     
    40:29
    Komplikace pro Las Vegas. McNabb dostává dvě minuty za hození hole a Sharks si tak zahrají půl minuty přesilovou hru ve třech proti pěti.
     
    38:53
    Po velké šanci San Jose se bude vylučovat na straně Vegas. Dvě minuty za podražení dostává David Perron. A domácí tak mají šanci jít dnes poprvé do vedení.
     
    35:08
    Kevin Labanc se najednou zjevil samotný před brankářem soupeře. I on byl ale možná natolik zaskočen, že potom zakončením bekhendem hodně minul horní část branky.
     
    28:34
    Tomáš Tatar v šanci při vlastním oslabení. Dostal nahrávku mezi kruhy a unikal skoro sám na branku. Bekhendem ale Jonese tentokrát překonat nedokázal.
     
    27:06
    Tomáš Hertl zkoušel kotouč sklepnout ze vzduchu do sítě, to se mu jen těsně nepovedlo. Ale Subban měl znovu štěstí, protože neměl zrovna přehled o situaci kolem sebe.
     
    25:07
    Nakonec se za zákrok na Vlasica vylučuje, a to hned na 2+2 minuty. Tento trest inkasuje hostující Colin Miller, který tak svému týmu hodně komplikuje situaci.
    23:27 Brent BURNS - 1:1
     
    23:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Napoprvé se ještě urostlý obránce Sharks neprosadil, napodruhé už ano. BRENT BURNS musí ale poděkovat i spoluhráčům, kteří ukázkově stínili před zraky soupeřova gólmana. Ten vůbec nic neviděl, a tak Burnsovo nahození od modré čáry bez větších komplikací prošlo až do sítě. Nutno říci, že si zadák San Jose trefu za svou dnešní střeleckou aktivitu zasloužil. Začínáme tedy výsledkově znovu. Asistence: Paul Martin, Jannik Hansen.
     
    22:16
    Pořádně nebezpečná rána od Dillona z modré čáry. Subban ji vytěsnil i s trochou štěstí, protože přes stínící hráče před sebou toho moc neviděl.
     
    18:05
    Kevin Labanc po Pavelskiho nahrávce těsně netrefil volný prostor u pravé tyče Subbanovy branky. Tohle byla hodně velká šance Sharks na vyrovnání.
     
    16:25
    Také na druhé straně se vylučuje za nedovolené bránění. Erik Haula inkasuje menší trest, což znamená, že se počet hráčů na ledě srovná na čtyři na obou stranách.
     
    15:12
    Bude se poprvé v zápase vylučovat. Na konci první třetiny si přesilovku zahrají Vegas Golden Knights, protože domácí útočník Logan Couture se provinil nedovoleným bráněním.
     
    08:58
    A z jedné takové ztráty se teď málem prosadil Shea Theodore. Naštěstí pro domácí šanci dokázal zastavit Martin Jones lapačkou.
    03:47 Tomáš TATAR - 0:1
     
    03:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Po delší době se hosté dostali do útočného pásma a hned se prosazují. Dá se říci, že Vegas rozebralo soupeře podél celé třetiny. Od modré čáry pak před branku nahazoval Jonathan Marchessault, jenž našel volného slovenského forvarda TOMÁŠE TATARA. Ten zůstal nikým nehlídaný před brankovištěm, a tak neměl problém překonat Martina Jonese zakončením bekhendem u tyče. San Jose musí od začátku dohánět. Asistence: Jonathan Marchessault, Shea Theodore.
     
    02:33
    Eric Fehr v příležitosti. Nejdříve hokejista Sharks vypálil z dálky, pak ještě společně s Jannikem Hansenem dorážel vlastní pokus. Hostující gólman opět přerušil hru.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Burns (P. Martin, Hansen), 61. Couture (Vlasic, Hertl) – 4. Tatar (Marchessault, Theodore)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – E. Kane, Pavelski (C), M. Karlsson – Hertl, Couture, Bødker – Meier, Tierney, Labanc – Goodrow, Fehr, Hansen.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Dansk) – McNabb, Schmidt, Engelland, Theodore, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, Tatar – Perron, Haula, Neal – Carpenter, Eakin, Tuch – Nosek, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Lee, Hanson – Nagy, Knorr

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri