Toronto – Buffalo 2:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 0:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.)
Tampa – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:2 (kon.)
Chicago – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Vegas – Colorado 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (0:4, 1:0, 1:0)
Washington Capitals
Úterý 27.03.2018, 01:40 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Brooks Orpik se vrátil na led a krátce na to vybojoval puk pro Oshieho, ten ale z dobré pozice nedokázal poslat kotouč do odkryté domácí svatyně.
     
    57:35
    Ondřej Pavelec jede na střídačku, Rangers to ještě zkusí se šesti hráči v poli.
     
    56:20
    Domácím se čas na zdramatizování zápasu začíná rychle krátit, po faulu Brookse Orpika (WSH) na Kreidera si ale Rangers zahrají přesilovku.
     
    50:57
    Tak jsem to asi zakřikl. Na Naměstnikova po krásné individuální akci zívala odkrytá branka Washingtonu, čerstvá posila z Tampy ale nedokázala dostat kotouč do sítě!
     
    49:51
    Po závaru před brankovištěm Rangers se puk odrazil na hůl volného Ovečkina, ruský ostrostřelec ale ani tentokrát na Pavelce nevyzrál!
     
    48:27
    Alexandr Ovečkin dostal nabito na svou typickou pozici na levém kruhu, přesouvající se Pavelec ale jeho ránu bravurně polapil!
     
    48:04
    Marc Staal (NYR) se provinil vysokou holí proti Ovečkinovi, po komerční přestávce si Caps zahrají další přesilovku.
    44:26 Mats ZUCCARELLO - 2:4
     
    44:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Náskok Washingtonu je už jen dvougólový a prsty v tom měl i Filip Chytil, který si právě připsal svůj první kanadský bod v NHL! Osmnáctiletý útočník poslal puk do předbrankového prostoru, kde si jeho skákavý pas zpracoval MATS ZUCCARELLO a doklepl černou pryž do sítě. Asistence: Filip Chytil a Rob O'Gara.
     
    39:40
    Po dlouhé ponechané výhodě Capitals byla hra konečně přerušena, Naměstnikov (NYR) půjde pykat za zbytečné hákování ve středním pásmu.
     
    37:37
    Aktivní Filip Chytil vypálil nečekaně z otočky a Grubauer měl co dělat, aby jeho ránu z pravého kruhu vyrazil!
     
    36:16
    Někteří diváci v Madison Square Garden už zvedali ruce nad hlavu, McLeodovu střelu z bezprostřední blízkosti ale zastavila pravá tyč!
     
    35:23
    Další nebezpečnou akci Rangers založil Filip Chytil, který málem vyškolil hvězdného Carlsona a poté se k puku dostal Zuccarello, který nabil do stoprocentní pozice Kevinu Hayesovi, ten ale Grubauera nepřekonal!
    33:16 Lias ANDERSSON - 1:4
     
    33:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Blueshirts se dočkali alespoň kosmetického snížení, o které se po přihrávce Veseyho zpoza branky postaral při svém debutu v NHL devatenáctiletý LIAS ANDERSSON! Asistence: Jimmy Vesey.
     
    32:01
    Nicklas Bäckström vyslal do samostatného úniku Andrého Burakovskyho, ten ale z bezprostřední blízkosti na Pavelce nevyzrál!
     
    25:55
    Chandler Stephenson měl na hokejce pátou branku Capitals, tváří v tvář Ondřeji Pavelcovi ale neuspěl!
     
    23:20
    Jevgenij Kuzněcov nabral puk na čepel své hokejky za Pavelcovou brankou, načež se pokusil zakončit lakrosovým způsobem, tato paráda mu ale těsně nevyšla!
     
    20:42
    Jesper Fast si došel pro faul Niskanena (WSH), který půjde pykat na dvě minuty za držení.
     
    18:23
    Nicklas Bäckström našel před Pavelcem trestuhodně neobsazeného Burakovskyho, švédský útočník ale pálil těsně nad!
    16:39 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:4
     
    16:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Rangers během vlastní přesilovky dokonce sami inkasovali! Za vyhozeným pukem se aktivně vydal Alex Chiasson a vybojoval kotouč pro JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který z bezprostřední blízkosti dokázal překonat nicnetušícího Pavelce. Asistence: Alex Chiasson.
     
    14:43
    Michal Kempný (WSH) se provinil držením proti Hayesovi, Rangers si tak dnes podruhé zahrají v početní převaze.
     
    09:40
    No a český brankář byl ihned v permanenci, s nebezpečnou dorážkou Chiassona z bezprostřední blízkosti si ale dokázal poradit!
     
    08:54
    Alain Vigneault po třech inkasovaných gólech stahuje Alexandara Georgijeva, do branky Rangers tak nastoupí Ondřej Pavelec!
     
    08:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals svou první přesilovku využívají a v Madison Square Garden je zaděláno na debakl domácích Rangers. ALEXANDR OVEČKIN dostal od Carlsona nabito na levý kruh a ze své typické pozice chladnokrevně propálil Alexandara Georgijeva! Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
     
    07:57
    Po komerční přestávce si Capitals zahrají přesilovku, Cody McLeod (NYR) vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
    05:13 Matt NISKANEN - 0:2
     
    05:13
    Washington právě vstřelil branku!
    O pár sekund později už se svěřenci Barryho Trotze dočkali a Washington vede 2:0! Tato branka jde na vrub obránců Rangers, kteří umožnili MATTU NISKANENOVI, aby si před Georgijevem připravil puk na střelu a poslal ho pod břevno. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Alexandr Ovečkin.
     
    04:50
    Kuzněcov se prokousal až do předbrankového prostoru, načež ještě přenechal puk lépe postavenému Ovečkinovi, proti jeho střele ale Alexandar Georgijev skvěle zasáhl!
    02:47 T. J. OSHIE - 0:1
     
    02:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals ale své první oslabení ubránili a krátce po návratu Kuzněcova na led sami udeřili. Na začátku celé akce stál Jakub Jeřábek, který rozehrál puk na Nicklase Bäckströma, jenž nabil na pravý kruh T.J. OSHIEMU a ten dokázal propálit Georgijeva! Asistence: Nicklas Bäckström a Jakub Jeřábek.
     
    00:31
    Rangers si zahrají přesilovku, Kuzněcov (WSH) půjde pykat na dvě minuty za sekání Zibanejada.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 34. Andersson (Vesey), 45. Zuccarello (Chytil, O'Gara) – 3. Oshie (Bäckström, Jeřábek), 6. Niskanen (Kuzněcov, Ovečkin), 9. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 17. Kuzněcov (Chiasson)


    New York Rangers: Georgijev (9. Pavelec) – M. Staal, Pionk, Skjei, Sproul, Gilmour, O'Gara – Kreider, Zibanejad, Fast – K. Hayes, Chytil, Zuccarello – Vesey, Andersson, Spooner – C. McLeod, Naměstnikov, Bučněvič.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Jeřábek, Orpik – Ovečkin, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Bäckström, Oshie – Connolly, Eller, J. Vrána – Stephenson, Beagle, Chiasson.

    Rozhodčí: Pollock, St. Pierre – Mills, Cormier
    bahis siteleri