Skalica – Detva 1:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:0 (kon.)
konec
HK Skalica
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HK Detva
sk Úterý 27.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Skalica dala gól!
    RENÉ JAROLÍN preukázal výborný prehľad v hre, keď si nakorčuloval na prihrávku svojho spoluhráča, rýchlym pohybom oklamal gólmana a následne aj presne zakončil k pravej tyčke. Stav stretnutia je 1:5! Asistencia: Ondrej Janík, Alexander Kotzman.
     
    52:13
    Detva dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia traja proti dvom. JURAJ MILÝ si nakorčuloval dopredu po prave strane ihriska, kde mu Jakub Žilka poslal presnú prihrávku a následným švihom vymietol Košútovi aj tie posledné pavučinky, ktoré mu ostali v jeho bránke. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Jakub Žilka, Matúš Chovan.
     
    41:22
    Detva dala gól!
    Domáca defenzíva nechala pred vlastnou bránkou úplne voľného LADISLAVA ŠČURKA, ktorý po prihrávke Davida Videlku nekompromisne upratal puk k ľavej tyčke. Stav stretnutia je 0:4 a o víťazovi dnešného stretnutia je už teoreticky rozhodnuté. Asistencia: David Videlka.
     
    33:26
    Detva dala gól!
    K puku sa dostal na modrej čiare MIKHAIL KUKLEV, ktorý ho okamžite poslal tvrdým spôsobom smerom k bránke. Strelec gólu bol podľa všetkého Rastislav Gašpar, ktorý stečovaný puk dorazil do prázdnej bránky, ale miestny hlásatel oznámil iného strelca. Stav stretnutia je 0:3! Asistencia: Martin Chovan.
     
    17:45
    Detva dala gól!
    JURAJ MILÝ hľadal svojou prihrávkou niekoho zo svojich spoluhráčov pred bránku súpera, ale našiel len hokejku brániaceho hráča, ktorý si vsietil nešťastný vlastný gól. Stav stretnutia je už 0:2! Asistencia: Jakub Žilka.
     
    02:53
    Detva dala gól!
    Martin Chovan skvelou prihrávkou našiel pred bránkou voľného JOZEFA TIBENSKÉHO, ktorý aj s dávkou šťastia dokázal puk upratať až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Martin Chovan, Martin Belluš.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 57. Jarolín (Janík, Kotzman) – 3. Tibenský (Chovan, Belluš), 18. Milý (Žilka), 34. Kuklev (Chovan), 42. Ščurko (Videlka), 53. Milý (Žilka, Chovan)


    HK Skalica: Košút – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Dufek, Kukliš, Kučera, Dmitriev, Kniazev
    HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Belluš, Surový, Tibenský.

    Rozhodčí: Stano, Mullner – Šefčík, Orolin.
    bahis siteleri