Kladno – Letohrad 3:2 (1:0 po s.s.) | Rakovník – Hr. Králové 3:4 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 2:3 (0:2 po s.s.)
Most – Sudoměřice 1:3 (kon.) | Kert Park Praha – Kovo Praha 5:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
TJ Kovo Praha
Pátek 30.03.2018, 17:00CROSSDOCK Extraliga • 18. kolo
     
    38:06
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Přetížená obrana Kova nestačí a je hotovo. Fejfarovu střelu vyrazil Lain přímo k volnému DALIMILU ZVONKOVI a ten trefil odkrytou část branky. Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    36:58
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak Kert Parku byl zákonitě převtělen do čtvrté branky domácích. První šanci MICHALA KOVÁŘE sice ještě fantastický brankář hostů lapil, na dorážku ze vzduchu už ale neměl.
     
    28:14
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Hosté se neuvěřitelně zvedli ve druhé třetině a po rychlé přihrávce od Robina Malého na střed skóroval mezi betony Mroviece nekrytý TOMÁŠ WINTER! Už je to jen o gól. Asistence: Robin Malý a Tomáš Šmerha.
     
    22:17
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    A za aktivitu přichází zasloužená odměna, JAN KOČKA dostal skvělou přihrávku před branku a zblízka překonal Mroviece!
     
    13:01
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Po úspěšném buly se dopředu sám na Laina řítil TOMÁŠ FEJFAR zkusil udělat bekhendovou kličku Lainovi, který ho sice vychytal, ale na dorážku z ostrého úhlu už nestačil. Ve vzduchu se vznáší pro hosty nepříjemný debakl.
     
    7:57
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí navíc předvedli rychlý brejk, na jehož konci byl DALIMIL ZVONEK a překonal po přesné přihrávce Martina Kručka brankáře Laina. Asistence: Martin Kruček.
     
    6:05
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A po nepřehledné situaci před brankou a dobré práci Zvonka se míček odrazil k TOMÁŠI FEJFAROVI, který zblízka dorážel přesně. Asistence: Dalimil Zvonek.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 7. Fejfar (Zvonek), 8. Zvonek (Kruček, Dejneka), 14. Fejfar, 37. Kovář (Plzák, Postulka), 39. Zvonek (Fejfar) – 23. Kočka (Winter, Wröbel), 29. Winter (Malý, Šmerha)


    HC Kert Park Praha: Mroviec, Mikl – Blaško, Plzák, Dulava, Nýdl, Rozenberg, Šperl, Dejneka, J. Kruček, M. Kruček, Kovář, Postulka, Zvonek, Wrobel, Fejfar, Pala, Danko
    TJ Kovo Praha: Lain, Majerníček – Adam, Bydžovský, Zeman, Kyclt, Zahálka, Wurdák, Winter, Kočka, Bravenec, Svoboda, Valenta, Krejčí, Zeman, Šmerha.
    bahis siteleri