NY Islanders – Toronto 4:5 (kon.) | NY Rangers – Tampa 3:7 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Colorado – Chicago 5:0 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vegas – St. Louis 4:3 (po pr.)
Boston – Florida 5:1 (kon.) | Detroit – Ottawa 2:0 (kon.) | Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.)
konec
HC Plzeň 1929
0:3 (0:1, 0:0, 0:2) Stav série: 0:2
Bílí Tygři Liberec
Sobota 31.03.2018, 12:00 • Home Monitoring Aréna • Play-off DHL extraligy juniorů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Krásné sobotní poledne, vážené fanynky a vážení fanoušci mládežnického ledního hokeje, vítejte u sledování psaného přenosu z druhého utkání semifinálové série play-off DHL extraligy juniorů! V západočeské Home Monitoring Aréně se proti sobě střetnou celky HC Plzeň 1929 a Bílí Tygři Liberec. Přeji příjemnou zábavu!
     
    Severočeši vedou v sérii hrané na dva vítězné zápasy 1:0, když první a jediný duel, který se odehrál na libereckém ledě, zvládli. Dlouho se hrálo bez gólů, následně se po polovině duelu Tygři dokázali prosadit hned dvakrát. Indiáni sice svého soka zatlačili, snížili, načež se snažili se o vyrovnání, ale Liberec nakonec přidal ještě jednu trefu. Západočeši už jen korigovali, druhý duel tedy musí vyhrát, aby sérii protáhli alespoň do případného nedělního rozhodujícího střetnutí.

    První semifinále

    Bílí Tygři Liberec 3:2 HC Plzeň 1929


    32. Kunst (Burda, Průžek), 38. Teplý (Miročnikov), 52. Burda (Průžek) – 42. Eret (Rubner, Kodýtek), 59. Vracovský (Kvasnička, Kaňák)
     
    Úvodní sestavy:

    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kvasnička, Kačena (A), Staněk, Váchal, Kaňák, Sysel – Chalupa, Reitspies, Červenka, Hanzlík (A), Kodýtek, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Vracovský, Eret, D. Roubal (C), Rubner

    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Mirochnikov, Hanousek, Krejsa, Turský, Benák, Kunst, Starosta (A) – Janele, Holenda, Šír, Průžek, Piroutek, Rychlovský, Wiencek (A), Nezbeda (C), Jursa, Burda, Teplý, Hrabík, Chrtek

    Rozhodčí: Horák, Bejček – Frodl, Klouček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Hostující tým sice vyhrál úvodní buly dnešního utkání, ale nakonec nerozehrál přesně. Je tu jen icing a hra se přesouvá do útočného pásma Plzně.
     
    00:48
    Indiáni kombinují v rohu útočné třetiny, Matěj Chalupa se ale ke střele nedostal. Dopředu zamířili Tygři a Beran si připsal první úspěšný zákrok.
     
    01:42
    Domácí znovu rychle nahodili touš do útočného teritoria, nyní se svádí lítý boj o puk u mantinelu.
     
    02:08
    Gólman Žajdlík na poslední chvíli vyrazil kotouč, který vyslali domácí beci od modré čáry, před brankovištěm ho ale nikdo nedokázal rychle dorazit.
     
    02:41
    Puk po souboji vypadl mimo ledovou plochu, buly ve středním pásmu.
     
    03:17
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Vlastimil Kačena – 2 min., napadení).
     
    03:41
    Liberecká kombinaci byla jaksi kostrbatá, hostující tým se neudržel na puku. Indiáni záhy se štěstím vyhazují.
     
    03:57
    Po teči vypadl puk do ochranné sítě, buly před brankou Adama Berana.
     
    04:12
    Ondřej Chrtek byl po rychlém pasu úplně nekrytý před brankovištěm Plzně, ale přihrávku nakonec nedokázal zvednout nad beton Berana.
     
    04:47
    Další šanci měl Wiencek, ale ani on se nedokázal prosadit. Liberecká přesilovka je v její druhé polovině opravdu nebezpečná.
     
    05:17
    Domácí v plném počtu.
     
    06:19
    Po konci plzeňského oslabení se ani jeden celek nemohl na ledě pořádně srovnat, po této pasáži končí puk mimo hřiště.
     
    07:02
    Tygři zatlačili indiány v jejich obranné třetině, ale z tlaku nakonec nevytěžili ani jednu střelu. Dopředu naopak putují domácí.
     
    07:57
    Jakub Sysel vyrazil na útočný výlet, nakonec z toho byla jen plzeňská střela z úhlu, jež Žajdlík kryje. Buly v útočném pásmu Plzně.
     
    08:49
    Ani další kombinace Severočechů v útočném pásmu neskončila úspěšně, hostující hráči se o pásmo nakonec sami připravili.
     
    09:18
    Ke střele se dostal domácí útočník Vavřička, ale ta nakonec libereckého gólmana neohrozila, protože se obrana Tygrů rychle vrátila, načež puk zablokovala.
     
    09:44
    Obránce Kačena to zkusil od modré čáry, jeho nahození ale nebylo přesně, končí mimo. Dopředu míří hosté.
     
    10:11
    Domácí si při zakládání útoku přihráli rukou, hra se přerušuje. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    10:46
    Kodýtek s Eretem nyní skvěle napadali rozehrávku hostí, indiáni se díky tomu dostali k puku. Střela Chalupy ale byla záhy zastavena a hostující tým vyhazuje.
     
    11:32
    Ihned po přejetí modré čáry to švihem zkusil Starosta, mířil ke vzdálenější tyči, leč gólman Beran puk kryje do lapačky.
     
    11:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    První gól dnešního utkání je na světě, zničehonic se po vhazování v útočném pásmu trefují hostující Tygři! Burda vyhrál buly přímo na hůl JIŘÍHO PRŮŽKA, jenž okamžitě vypálil, po této bleskové akci a střele se nakonec Severočeši ujímají vedení. Beran na tuto rychlou jedovku neměl nárok. Asistence: Václav Burda.
     
    12:47
    Indiáni se po inkasování vrhli do útočení, nyní dlouho kombinovali kolem branky Žajdlíka, Tygři nakonec vyhazují puk na icing.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Chrtek – 2 min., podražení).
     
    14:05
    Po pasu Kaňáka střílel z první Rubner, jeho tvrdá rána nakonec skončila nad břevnem.
     
    14:28
    Tygři se v krátkém sledu podruhé osvobozují, zatím oslabení brání s přehledem.
     
    14:46
    A následný útok indiánů po levé straně zastavuje ofsajd, buly ve středním pásmu.
     
    15:15
    Hostující celek se znovu osvobozuje, puk je až u Berana. Oba týmy střídají.
     
    15:34
    Hosté v plném počtu.
     
    15:45
    Důsledný Petr Eret nepřestal sledovat puk a našel si ho v klubku hráčů, které se vyrojilo před brankou Liberce. Žajdlík musel předvést dobrý zákrok, aby puk chytil.
     
    16:55
    A znovu střílel Eret, domácí jsou nyní dosti aktivní v útočném pásmu. Ani další rána domácích se ale neujala, Liberec zatím brání bezvadně.
     
    17:38
    Kodýtek chtěl z předbrankového prostoru dorazil odražený puk po další střele Ereta, ale Tygři mu nenechali ani centimetr prostoru. Tlak Plzně však i nadále trvá.
     
    18:48
    Domácí dlouho nemohli rozehrát, nakonec se po rychlém pasu dostal dopředu Pour, ale ani jeho svižná střela se neujala. Žajdlík je v brance perfektní.
     
    19:31
    Indiáni i nadále tlačí na obranu soupeře, leč Liberec hraje na vlastní modré bezchybně. Tygři se navíc dostali dopředu a získali pásmo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina druhého semifinálového utkání mezi Plzní a Libercem přinesla celkem svižný a rychlý hokej. Indiáni byli v útoku aktivnějším týmem, ale za celých dvacet minut se nemohli přes perfektně zorganizovanou obranu Liberce prosadit do nějakého tutové šance. Naopak Tygři byli nesmírně nebezpeční v přesilové hře, kdy Západočechy podržel gólman Beran, ten ale nemohl ve dvanácté minutě dosáhnout na neomylnou ránu, kterou vyslal hned po buly Jiří Průžek.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    I druhá třetina začíná libereckým icingem. Domácí se chtěli na začátku vrhnout aktivně do útoku, ale Tygři tuto snahu rázně utnuli.
     
    21:03
    David Kvasnička zahrál při zpracování puku vysokou holí, bude se tedy vhazovat v obranném pásmu Plzně.
     
    21:11
    Další obrovská liberecká šance ihned po vyhraném buly. Jako tank se k brance vyřítil Hrabík, ale Beran už se překonat nenechal.
     
    21:20
    A po dalším vyhraném vhazování se Tygři nacpali k brankovišti Plzně, kde se vytvořila valná hromada, puk se sudím ztratil z dohledu, proto přerušili hru.
     
    22:18
    Albert Janele se dostal zadarmo k puku, ale v útočném pásmu o něj zase záhy přišel. Dopředu mohou do rychlého brejku vyrazit domácí.
     
    23:02
    Indiáni se stále nemohou dostat do útočného pásma, nyní mají šanci, po icingu se bude vhazovat u branky Žajdlíka.
     
    23:42
    Západočeši se však v útočných vodách opět neusadili, po zakázaném uvolnění se hra navíc přesune k Beranovi. Sledujeme dosti defenzivní pasáž hry.
     
    24:14
    Kvasnička si při rozehrávce zahrával, nakonec o puk přišel. Hrabík střílel z úhlu, gólman Beran byla rychle na zemi a puk chytá.
     
    24:59
    Obrovskou šanci měl Nezbeda, indiáni mají stále více a více okének v obraně. Jeho střelu na poslední chvíli vyráží Beran ramenem mimo!
     
    25:22
    Další střela Tygrů skončila v ochranné síti za brankou Plzně.
     
    26:25
    Matěj Chalupa se najednou zjevil úplně sám před brankou, puk nezpracoval, ale i tak málem skončil u tyčky. Následně střílel Kaňák od modré, Žajdlík puk ukryl do výstroje.
     
    26:58
    Indiáni byli i nadále hodně aktivní v útočném pásmu, ale přes obranný val se neprosadili.
     
    27:26
    Nezbeda měl další šanci, totožnou jako před malou chvílí, také Beran předvedl identický zákrok ramenem. Tygři z rychlých kontrů hodně trápí domácí beky.
     
    28:36
    Z otočky pálil nepříjemně domácí Vavřička, ale Žajdlík puk odrazil vyrážečkou. Indiáni už se poté v útočném pásmu neudrželi.
     
    29:18
    Vracovský se vrhl proti puku doslova po hlavě, chtěl vypálit z první, ale nakonec sejmul jen svého spoluhráče. Dopředu se díky tomu vydali Tygři, Benák střílel těsně mimo.
     
    29:52
    Hostující tým po nahození z dálky získal buly v útočné třetině.
     
    30:22
    Indiáni mohli v útočném pásmu několikrát vypálit, ale vždycky situaci řešili přihrávkou. Nakonec se sami připravili o pobyt v útočné třetině.
     
    31:21
    Severočeši lépe bruslí, většinou jsou u puku rychleji než domácí. Ti se však nyní zvedají a jsou častěji v útočném pásmu u branky Žajdlíka.
     
    31:54
    Po rychlém výpadu to zkusil švihem Jakub Pour, ale branku nakonec netrefil, od mantinelu se touš odrazil do ochranné sítě.
     
    32:43
    Velkou šanci měl obránce Kvasnička, ale puk mezi betony nepropasíroval. Indiáni mačkali svého soupeře v útočném pásmu, ale gólu se nedočkali.
     
    33:27
    Domácí se i nadále snaží dostat do šance, Liberec přidává vzadu na obrátkách, Tygři zatím většinu plzeňské snahy eliminují.
     
    34:11
    Pěkně přes obránce to zkusil Teplý, Beran na poslední chvíli zastavil puk vyrážečkou. Další jedovatý pokus libereckých hráčů.
     
    35:03
    Zakázané uvolnění Liberce vrátí hru před branku Žajdlíka.
     
    35:33
    Ani výtečná střela Poura z první nekončí gólem, Žajdlík puk skvěle zastavil betonem. K dorážce se záhy nedostal Rubner.
     
    36:31
    Domácí i nadále hodně buší na defenzivní bránu Liberce, ten se brání stále velice trpělivě a poctivě. Častěji však Tygři vyhazují puky jen na icing.
     
    36:56
    Ani další akce nekončí vyrovnávací brankou! Kaňák hned po buly střílel od modré čáry, po něm dorážel puk Kodýtek, leč Žajdlík všechny střely Plzně eliminoval.
     
    37:58
    Individuálně to chtěl zkusit Chalupa, ale obětaví Tygři mu nedovolili zakončit.
     
    38:20
    Dvakrát pálil Jakub Pour a dvakrát trefil beton libereckého gólmana. Indiáni mají drtivý tlak, gól už byl na spadnutí, ale Liberec se dokázal osvobodit.
     
    39:27
    Další střelu Plzně obstaral kapitán David Roubal, ten však trefil pouze připravenou lapačku Žajdlíka. Ještě se bude vhazovat v obranném pásmu hostí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:26.
     
    Prostřední třetina dnešního mače nakonec nepřinesla ani jeden gól, i když na obou stranách k němu nebylo daleko. Velmi zajímavé možnosti si připsali domácí Pour, Kaňák a Kodýtek, ale gólman Žajdlík Plzeňským stále nedovoluje skórovat. Na druhé straně dvakrát podobně střílel Nezbeda, druhý gól Tygrů ale nepřidal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Také třetí dnešní úvodní buly vyhráli domácí, kteří se však hned neženou dopředu, ale rozvážně se snaží založit akci.
     
    41:05
    Jakub Pour obdržel zpoza branky přesný pas, z oprvní také vystřelili, ale byl příliš blízko u gólmana, takže napálil jen jeho beton.
     
    41:58
    Nyní už jsou indiáni definitivně nastěhovaní v útočném pásmu, ale Liberečtí se skvěle pohybují, takže se domácí nemohou dostat ke střele.
     
    42:32
    Tygři se také vrhli do útočení, v rohu obranného pásma Plzně se snaží ušetřit čas a získat řadu cenných sekund. To se jim daří.
     
    43:27
    Matěj Chalupa si mezi kruhy zpracoval puk a vstřelil k tyči, u té byl nalepený a připravený gólman Žajdlík.
     
    44:06
    Od levého mantinelu nabízel puk na teč Kaňák, Vracovský ho ale ze vzduchu nesklepl, nicméně dobře clonil gólmanovi. Ten touš nadvakrát ukryl do výstroje.
     
    44:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři vyhráli buly v obranném pásmu a bleskově vyrazili do útoku. Jaku u první branky, tak i nyní udeřili jako blesk z čistého nebe! SEMEN MIROČNIKOV se dostal ke kotouči a přesnou ranou, která se odrazila ještě od břevna, zvyšuje vedení Severočechů. A indiáni jsou nyní v hodně těžké pozici. Asistence: Michal Teplý a Ondřej Chrtek.
     
    45:53
    Domácí se pochopitelně vrhli do útoku, do kterého nasadili všechny síly. Tygři jsou však při bránění posilnění druhou přesnou trefou.
     
    46:35
    Po střele Vracovského, kterou odrazil hostující gólman betonem, chtěl dorážet ještě Sysel, ale obrana Liberce ho ihned odzbrojila.
     
    47:38
    David Roubal šikovně tečoval nahození od modré čáry, ani nyní však Žajdlík neinkasoval. Liberec se záhy osvobozuje.
     
    48:26
    Indiáni se snaží, ale Tygři brání stále více a více obětavěji. Navíc se opět dostali do brejku, Teplý střílel jen těsně mimo tři tyče.
     
    49:03
    A další střelou se prezentoval hostující Průžek, tu lapil Beran do lapačky. Indiáni mají nyní problémy s rozehrávkou, poslali puk jen na icing.
     
    49:35
    Obrovské zmatky v obraně Plzně! K puku se dostal úplně zadarmo Jan Šír, který byl naprosto nekrytý před Beranem, forhendová klička mu ale nakonec nevyšla.
     
    50:31
    Západočeši se stále snaží dostávat ke střelám, ale přes obranu Liberce se dostávají opravdu jen velmi těžce. Domácím pomáhají k získání pásma hlavně nahození z velké dálky.
     
    51:42
    Ani nyní se domácí nedostali k ohrožení branky, sice se drží v útočném pásmu, ale naprosto chybí střelba.
     
    52:27
    Hraje se nyní hodně ze strany na stranu, ale ani jeden celek se nemůže dostat k žádné střele. Což naprosto vyhovuje Tygrům.
     
    53:03
    Aktivní Chrtek vystřelil od levého mantinelu, tuto střelu Beran v pohodě kryje do lapačky. Následně mu však dotírající Tygři nedovolili rozehrát.
     
    54:02
    Po dlouhém kroužení v útočném pásmu vystřelil domácí David Roubal, Žajdlík puk kryje v klidu do lapačky, před ním nikdo neclonil, takže touš viděl.
     
    55:02
    I nadále indiáni buší na obranu Liberce, ale nemohou se dostat přes modrou čáru, kterou hostující hráči naprosto uzamkli.
     
    55:34
    Pokud se domácí přece jenom dostanou do útočného pásma, tak v něm příliš dlouho nepobudou... Nyní navíc poslali puk na icing.
     
    56:27
    Obětavost Libereckých se stále zvětšuje, domácí se stále nemohou dostat na dostřel branky Žajdlíka. Nyní se vhazuje ve střední třetině.
     
    56:43
    Adam Beran prchá z branky a domácí hrají v šesti!
     
    57:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ NEZBEDA se za brankou Plzně zmocnil puku, když skvěle dotíral na domácí obranu, poté hostující kapitán, i když byl faulován, přidává zřejmě rozhodující branku dnešního utkání. Bez asistence.
     
    57:46
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Chrtek – 2 min., sekání).
     
    57:56
    Střela Kaňáka od modré čáry jen těsně minula hostující branku.
     
    58:27
    Tygři hrají ve velké euforii, vyhazují puk za pukem.
     
    58:33
    Na ledě se strhlo hned několik potyček, rozhodčí je však rychle roztrhli!
     
    58:33
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Petr Kodýtek – 2 min., vysoká hůl + 2 min., hrubost). Trest odpyká Vít Reitspies.
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vítek Turský – 2 min., hrubost).
     
    58:52
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Petr Eret – 2 min., sekání).
     
    59:18
    Kunst vystřelil od modré čáry, po sérii vyloučení hrají Tygři přesilovku 4 na 3, Beran puk ukryl mezi betony.
     
    59:46
    Hosté v plném počtu.
     
    Konec zápasu.
     
    Liberečtí Bílí Tygři zvládli i druhý duel semifinále a slaví postup!

    Úvodní třetina druhého semifinálového utkání mezi Plzní a Libercem přinesla celkem svižný a rychlý hokej. Indiáni byli v útoku aktivnějším týmem, ale za celých dvacet minut se nemohli přes perfektně zorganizovanou obranu Liberce prosadit do nějakého tutové šance. Naopak Tygři byli nesmírně nebezpeční v přesilové hře, kdy Západočechy podržel gólman Beran, ten ale nemohl ve dvanácté minutě dosáhnout na neomylnou ránu, kterou vyslal hned po buly Jiří Průžek.

    Prostřední třetina dnešního mače nakonec nepřinesla ani jeden gól, i když na obou stranách k němu nebylo daleko. Velmi zajímavé možnosti si připsali domácí Pour, Kaňák a Kodýtek, ale gólman Žajdlík Plzeňským stále nedovoloval skórovat. Na druhé straně dvakrát podobně střílel Nezbeda, druhý gól Tygrů ale nepřidal.

    Z juniorského hokeje je to z Plzně pro dnešek všechno, děkuji za pozornost při sledování psaného přenosu a přeji krásný zbytek víkendu. U dalšího onlajnu se bude znovu těšit Jan Picka. (13:57:23)

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 12. Průžek (Burda), 45. Miročnikov (Teplý, Chrtek), 58. Nezbeda


    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kvasnička, Kačena (A), Staněk, Váchal, Kaňák, Sysel – Chalupa, Reitspies, Červenka, Hanzlík (A), Kodýtek, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Vracovský, Eret, D. Roubal (C), Rubner
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Miročnikov, Hanousek, Krejsa, Turský, Benák, Kunst, Starosta (A) – Janele, Holenda, Šír, Průžek, Piroutek, Rychlovský, Wiencek (A), Nezbeda (C), Jursa, Burda, Teplý, Hrabík, Chrtek

    Rozhodčí: Horák, Bejček – Frodl, Klouček
    HC Plzeň 0 2 Liberec
    #1 Středa 28.03.2018 • 19:00
    Liberec - HC Plzeň 3:2
    #2 Sobota 31.03.2018 • 12:00
    HC Plzeň - Liberec 0:3
    bahis siteleri