Karlovarsko – Brno 3:1 (kon.)
konec
VK ČEZ Karlovarsko
3
25 25 21 25  
Volejbal Brno
1
23 17 25 18  
Sobota 31.03.2018, 19:00 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • Play-off extraligy mužů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    25:18
    Michal Kriško znovu na podání. Nyní přihrával Hrazdira, ale od něj se ale odrazil balon jen do těsného autu vedle postranní lajny domácího celku. Ropret s Rejlkem kontrolovali let míče a poté už se Karlovarští mohli radovat z postupu!
     
    24:18
    Druhý karlovarský univerzál Michal Kriško umí do míče pořádně prásknout. Nyní servisem rozhodil Webera, který pouštěl balon do autu, ale ten končí na zadní lajně. Šest mečbolů!
     
    23:18
    Kriško přichází na podání místo Zmrhala. Michal Kriško zatlačil střídajícího Handlíře, následně se neprosadil Hrazdira a vše ukončuje Hudeček. Brno ještě jednou zastavuje hru oddechovým časem. Karlovarsko je dva body od semifinále!
     
    19:16
    Henri Treial na podání. A ten dává přímý bod na Římala. Karlovarsko kráčí do semifinále! Brno si bere oddechový čas.
     
    17:16
    Daniel Římal má kvalitní podání a nyní Brno potřebovalo jeho pomoc. Zmrhal se po přihrávce útokem neprosadil a to trestá Okosanovič. Karlovarsko rychle zastavuje hru oddechovým časem.
     
    16:13
    Gregor Ropret na servisu. Římal smečoval jen do připraveného Zmrhala v poli, poté ukončuje výměnu Hudeček. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    8:6
    Michal Hrazdira je znovu na podání. Hudeček se vypořádal s vysokou nahrávkou a z hlavního kůlu umístil balon k zadní lajně. Je tady technický oddechový čas.
     
    21:25
    Široký stále na podání. Hrazdira ukončuje třetí sadu po kombinaci s Boulou z pipu. Treialův blok byl mimo. Brno snižuje ztrátu v rozhodujícím zápase na 1:2 na sety.
     
    21:24
    Tomáš Široký našel servisem Římala. Poté smečoval Okosanovič do bloku a druhý setbol je také smazán. Ondřej Marek si bere oddechový čas.
     
    19:24
    Michal Kriško vystřídal na servis Zmrhala. Druhý domácí univerzál zatopil Hrazdirovi, ale poté se prosazuje z hlavního kůlu Římal.
     
    14:18
    Hrazdira bod na síti nedal, ale Treial zazmatkoval v třímetrové zóně a Brno odskakuje na čtyři body. Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    13:16
    Tomáš Široký na podání. Hrazdira bod z pipu nedal, stejně dopadl i na středu sítě Klapal, ale vše vyřešil Okosanovič bombou po lajně. Brno tak vede při druhém technickém oddechovém čase o tři body.
     
    8:10
    A právě Daniel Římal je na podání. A dává eso! Hudeček odpálil přihrávku jen do stropu. Domácí si rychle berou oddechový čas.
     
    7:8
    Do prvního technického oddechového času jde při vedení o bod Brno. Domácím se nepodařilo zpracovat podání brněnského nahrávače a toho využívá na středu Klapal.
     
    25:17
    Druhá sada končí stejně jako ta první – tedy po nepřesném servisu. Stefan Okosanovič napálil míč do sítě a Brno to bude mít hodně těžké, pokud chce pomýšlet na postup do semifinále.
     
    24:16
    Ondřej Hudeček na podání. Mendoza je zablokován na středu sítě Treialem a je tady řada setbolů pro Karlovarsko.
     
    16:12
    Ondřej Boula na servisu. Pfeffer nedokázal přihrát a Brno snižuje. Jiří Novák ihned zastavuje hru oddechovým časem.
     
    16:10
    Filip Rejlek za koncovou lajnou. Domácí univerzál nadělal potíže Brnu, poté smečoval proti dvojbloku Hrazdira a hostující kapitán se s tím nedokázal vypořádat. Karlovarsko vede při druhém technickém oddechovém čase již o šest bodů.
     
    14:9
    Treial nadělal velké problémy Weberovi, který nakonec přihrával jen na lavičku a Brno si žádá další oddechový čas.
     
    10:7
    Ropretův servis tentokrát mířil na Římala. Poté smečuje také Okosanovič jen do bloku a Karlovarsko už vede o tři body. Trenér Brna Ondřej Marek si bere oddechový čas.
     
    8:7
    Martin Klapal na podání. Jeho servis končí těsně vedle postranní lajny a tak jde Karlovarsko do prvního technického oddechového času v jednobodovém vedení.
     
    25:23
    Hrazdirův servis dopadl v autu a první sada končí! Velká škoda pro Brno, které dokázalo stáhnout vedení domácího týmu v samé koncovce.
     
    24:22
    Michal Hrazdira našel servisem Zmrhala, od kterého se balon odrazil jen mimo hru. Po esu přichází oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    24:20
    Tomáš Široký na podání. Římal na první pokus neuspěl, neuspěl ani na ten druhý, když ho blokuje Treial s Ropretem. Čtyři setboly.
     
    18:15
    Ropret stále za koncovou lajnou. Také Weber byl v potížích, následně neuspěl technickým útokem Římal a Karlovarsko se raduje po chybě Okosanoviče na hlavním kůlu. Brno si bere oddechový čas.
     
    16:15
    A právě hostující kapitán je na servisu. Hrazdirův servis měl najít Pfeffera a toho také našel. Zmrhal se z pipu neprosadil, ale stejně dopadl i na hlavním kůlu Okosanovič. Poslední slovo měl v této výměně Hudeček, který vytloukl blok Římala. Je tady technický oddechový čas.
     
    10:11
    Treialova plachta nyní mířila na Římala, který měl také obrovské problémy. Boula ještě udržel míč nad zemí, ale následně nepřehrál pásku Hrazdira. Také Brno si bere oddechový čas.
     
    7:11
    Daniel Římal pokračuje na podání. Zmrhal smečoval nejdříve jen do bloku, poté se dostali hosté znovu k bodovce, kterou proměnil z pipu smečující Hrazdira. Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    6:8
    Hrazdira měl problémy s přihrávkou servisu Gregora Ropreta. Následně neurovnanou výměnu zakončuje Klapal na středu sítě, kde jen lehce sklepl balon na stranu Karlovarska. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Hukel, Zmrhal – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek – Petrák, Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Volejbal Brno: Boula, Červinka – Hrazdira (C), Jakubec, Stanislav, Handlíř – Mendoza, Pražák, Klapal, Pospíchal – Římal, Okosanovič – Gerža, Weber
    Trenér: Ondřej Marek

    Rozhodčí: Tomáš Fink – Emil Velinov
    Karlovarsko 3 2 Brno
    #1 Pondělí 19.03.2018 • 18:00
    Karlovarsko - Brno 3:0
    #2 Čtvrtek 22.03.2018 • 18:00
    Brno - Karlovarsko 3:1
    #3 Neděle 25.03.2018 • 18:00
    Karlovarsko - Brno 3:0
    #4 Středa 28.03.2018 • 18:00
    Brno - Karlovarsko 3:1
    #5 Sobota 31.03.2018 • 19:00
    Karlovarsko - Brno 3:1
    bahis siteleri