Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
New York Islanders
Neděle 01.04.2018, 01:07 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Krásný den všem fanouškům kanadsko-americké NHL.Základní část nabízí posledních pár duelů a my dnes budeme sledovat snahu New Jersey o navýšení svého náskoku na osmé pozici, jenž zajišťuje play-off. Soupeřem budou nedalecí Ostrované! Startujeme v jednu hodinu ráno.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Hokejisté Devils mají dobrou formu a aktuálně stále bojují o své první play-off v posledních pěti letech. Aktuálně jsou svěřenci Johna Hynese na osmé pozici s minimálním náskokem na floridské Pantery. Devils naposledy padli v prodloužení s Penguins, předtím ale porazili Lightning a venku právě Penguins.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 72 zápasů, 86 bodů (34+52)
    Nico Hischier – 77 zápasů, 50 bodů (18+32)
    Kyle Palmieri – 58 zápasů, 41 bodů (24+17)
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Ostrované byli celkem dlouho dobu v boji o play-off, nakonec se ale vyřazovací část obejde bez jejich účasti. Islanders v posledních pěti zápasech hned čtyřikrát prohráli, vyhrát se jim povedlo pouze v utkání s Ottawou. Prohry přišly proti Maple Leafs, Floridě, Chicagu a Lightning.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    John Tavares – 78 zápasů, 80 bodů (34+46)
    Matthew Barzal – 78 zápasů, 78 bodů (20+58)
    Josh Bailey – 73 zápasů, 69 bodů (18+51)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Müller, Butcher – Hall, Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac, Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.

    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Davidson, Pelech, Hickey, Pulock, Mayfield – Lee, Tavares, Fritz – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, B. Nelson, Clutterbuck – Wagner, Johnston.

    Rozhodčí: O'Halloran, StPierre – Cherrey, Daisy.
     
    Krásné ráno všem nočním tvorům, jenž si nenechají utéct závěr základní části NHL. Utkání začne v nějakých 1:07, sledujte jej s námi!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Devils sice vyhráli vhazování, ale Islanders se dostali ke kotouči a nahodili jej za branku Keitha Kinkaida. Za zády Kinkaida se nyní svádí souboj o kotouč.
     
    00:55
    Následně se domácí celek pokoušel dostat do útoku, ale bylo pískáno. Pokračovat se bude vhazováním ve středovém kruhu.
     
    01:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to byla blesková branka! Střelecký pokus od modré čáry vyrazil Kinkaid jen před sebe, kde byl pozorný TANNER FRITZ, jemuž se svižně povedlo dostat kotouč za záda Keitha Kinkaida! Asistence: Brandon Davidson a John Tavares.
    01:15 Tanner FRITZ - 0:1
     
    01:43
    Domácí se pokoušeli odpovědět bleskovým úprkem Johna Moorea, jenž zakončoval z hranice pravého kruhu. Greiss si ovšem střelecký pokus pohlídal a kotouč ukryl v lapačce.
     
    02:01
    Brian Gibbons se následně dostával přes obránce Pelecha, ale přepadl přes něj a rozhodčí následně přerušili hru. Píská se ofsajd a vhazuje se ve středu ledové plochy.
     
    02:26
    Aktivně se do třetiny domácího celku proháčkoval Brock Nelson, kterému se ovšem nepovedlo zakončit. Následné snažení Isles bylo zakončeno tečovanou ránou do ochranné sítě.
     
    02:46
    Velká šance na srovnání stavu. Nico Hischier dostával žabičku před branku, kde se pokoušel prosadit bekhendem. Kotouč ale nakonec nasměroval jen těsně vedle branky.
     
    03:42
    Mirco Müller si na modré čáře srovnal kotouč a následně jej napálil směrem na branku. Thomas Greiss ovšem pohotově zasáhl a ke kotouči se dostali jeho spoluhráči.
     
    04:32
    Domácí začínají být aktivní! Blake Coleman dostal přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval, pozorného Greisse se mu ovšem svižným pokusem překonat nepovedlo.
     
    05:00
    Následně Zajac od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště, kde nastavoval hokejku opět Coleman. I tento pokus byl ovšem Greissem zneškodněn!
     
    05:22
    Další nahození přišlo do brankoviště německého brankáře, kde se k volnému puku dostal střelec Taylor Hall. Ten ale neposednou gumu zblízka do branky nedostal.
     
    06:05
    Obrovský tlak domácích byl nyní přerušen faulem na Palmieriho, jenž nebyl odpískán. Domácí celek nicméně posílá na branku jeden pokus za druhým.
     
    06:47
    V další akci se objevil na levém kruhu Miles Wood, jenž zakončoval svižně po ledě. Greiss si ale připsal další zákrok, nyní kotouč vyrazil svými betony.
     
    07:54
    Devils právě vstřelili branku!
    A ta branka visela ve vzduchu, zasloužená trefa domácího celku! Coleman nejdříve klec minul, následně ovšem vybojoval puk za Greissem a nacpal jej do brankoviště. Zde se zakončením mezi betony prosadil STEFAN NOESEN! Asistence: Blake Coleman a Will Butcher.
    07:54 Stefan NOESEN - 1:1
     
    08:33
    Domácí celek se hned nacpal do útoku a pokračoval v aktivním snažení. Vše přerušil až pískot rozhodčího a první komerční přestávka utkání.
     
    09:27
    Taylor Hall byl Nicem Hischierem vyslán do úniku. Kanadský borec se dostal přes dva bránící hráče a zakončoval forhendem. Greiss ovšem zakročil vyrážečkou, parádní zákrok!
     
    10:20
    Will Butcher se za brankou Kinkaida zamotal s rozhodčím a byl hitován domácí obránce i jeden ze sudích utkání. Domácí jsou i tak u kotouče.
     
    11:19
    Od modré čáry vyslal druhý pokus na branku New Jersey Brandon Davidson. Jeho kotouč letěl k pravé tyčce, ale Kinkaid pohotově zasáhl a přerušil na tři minutky hru.
     
    12:06
    Isles se nyní pokoušeli dostat do útoku, ale podél levého mantinelu vyhodili pouze na icing. Vhazovat se tak bude před německým brankářem Thomasem Greissem.
     
    12:19
    To byla obrovská šance hostů! Jordan Eberle vydoloval kotouč a dal jej mezi kruhy na nehlídaného Johna Tavarese. Ten z první zakončoval k levé tyčce, ale nakonec trefil právě brankovou konstrukci.
     
    12:55
    Johnny Boychuk následně pokoušel štěstí, ale trefil jen betony Kinkaida. V protiútoku šel do kličky Hall, přes obránce ale střílel jen do přesouvajícího se Greisse.
     
    14:04
    Snažení hostů před třetí komerční přestávkou první třetiny bylo ukončeno nahozením od modré čáry. Puk se odrazil od zadního mantinelu a skončilo pod rukavicí Keitha Kinkaida.
     
    14:46
    Andrew Ladd dostal kotouč na levý kruh a hned zakončoval. Po ledě se mu ovšem nepovedlo propasovat kotouč až ke Kinkaidovi, zablokovala jej domácí obrana.
     
    15:42
    Aktivní hostující střelec Davidson vyslal další pokus na branku Devils. I nyní ovšem zakročil Kinkaid, jenž puk přikryl a hru raději tak přerušil.
     
    16:45
    Hosté se pokoušeli dostat do pásma, ale bekhendové nahození skončilo jen na lavičce. Pokračovat se bude ve středu ledové plochy vhazováním.
     
    17:05
    Bolestivý zákrok si nyní připsal domácí brankář, jehož zasáhla střela Anthonyho Beauvilliera do pravého ramena. Americký brankář se ovšem oklepal a bude v pořádku.
     
    17:29
    Následně se hosté pokoušeli dostat do útoku, ale nachytáni byli v ofsajdu. Poslední minutky se hodně přerušuje a nevidíme moc atraktivního hokeje.
     
    17:44
    Brandon Davidson a jeho další pokus od modré čáry, nyní Kinkaid zasáhl hokejkou a Devils míří do útočného pásmu do protiakce.
     
    18:27
    Za brankou Isles vybojoval jeden z domácích kotouč a dostal jej před branku na Michaela Grabnera. Ten svižně zakončoval, ale Greiss si připsal další zákrok betony!
     
    18:49
    Následně si do pásma aktivně najel Taylor Hall, jenž zakončoval na vzdálenější tyčku. Branku německého brankáře ovšem jen minul.
     
    19:11
    Anders Lee bude prvním vyloučeným hráčem utkání. Kyle Palmieri se pokoušel ujet podél pravého mantinelu, ale byl podražen.
     
    19:47
    Devils v úvodu přesilovky dostali kotouč do brankoviště, kde se ale důrazem neprosadili. Následně Islanders prošli do ofsajdového postavení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce, sledovali jsme parádní podívanou s několika šancemi na obou stranách. Skóre utkání otevřel již ve druhé minutě dorážkou Tanner Fritz, o pár minutek později ovšem srovnal Stefan Noesen zakončením v brankovišti.

    Střely na branku: 15:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Devils načínají druhou polovinu své první přesilovky za svou brankou, odkud se budou pokoušet dostat do pásma a něco vymyslet.
     
    20:41
    Devils právě vstřelili branku!
    A nakonec je z toho branka, která je celkem šťastná! TAYLOR HALL poslal kotouč od levého mantinelu před branku, kde hledal Travise Zajaca. Puk se do branky nicméně dostal zásluhou brusle bránícího hráče Islanders. Asistence: Will Butcher a Kyle Palmieri.
    20:41 Taylor HALL - 2:1
     
    21:32
    Hosté si následně najeli do pásma a Lee dostával přihrávku na levé křídlo od Tavarese a chystal se ke střele. Kotouč mu ovšem sjel a ke střele nedošlo.
     
    22:10
    Následně třetí lajna Devils zatápěla bránícím hráčům Isles, ale nakonec se kotouč nedostal do branky. Pokračuje se protiakcí Ostrovanů.
     
    22:43
    Individuálně se do pásma Islanders dostával Pavel Zacha, jenž se pomocí kliček dostával až do zakončení. Přes posledního hráče sice nezakončil, ale i tak se bude vhazovat před Greissem.
     
    23:21
    Hosté se dostali do pásma a od modré čáry vyslali na branku Kinkaida pokus, který byl domácím překvapením sezóny vyražen. Následně americkému brankáři upadla helma a přerušuje se.
     
    24:32
    Andy Greene přijal přihrávku do Taylora Halla a od levého mantinelu střílenou přihrávkou zakončoval do brankoviště. Greiss byl nyní pozorný a kotouč vyrazil před sebe.
     
    25:29
    Do pásma Devils si najel obránce Nick Leddy, jenž od levého mantinelu nahazoval na branku, kterou se mu ovšem nepovedlo trefit. Pokračuje se hrou Devils.
     
    25:55
    Michael Grabner zkoušel na druhé straně překvapit Greisse pokusem z levého kruhu. Kotouč ovšem šel do středu branky a německý brankář neměl sebemenší problém.
     
    27:01
    Islanders se díky nepřesné rozehře Devils dostali ke kotouči, Andrew Ladd stál ovšem v ofsajdu, a tak se píská. Po komerční pauze se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    28:14
    Mathew Barzal si rychle sjel do pásma a přihrávkou pod sebe hledal spoluhráče. V ten moment ovšem sudí pískal do píšťalky a signalizoval další ofsajd Isles.
     
    29:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla neskutečná fantazie od TAYLORA HALLA! Nejproduktivnější hráč Devils si individuálně sjel z vlastní třetiny až do té útočné, aby následně z mezikruží zakončil do vzdálenější šibenice, krásná branka. Asistence: Stefan Noesen.
    29:08 Taylor HALL - 3:1
     
    29:57
    Na druhé straně si pohlídal střelecký pokus hostí Keith Kinkaid. Pokračovat se bude vhazováním po pravici amerického brankáře.
     
    30:31
    Pavel Zacha následně připravoval kotouč pro Michaela Grabnera, jenž nabral rychlost. Následně byl ovšem o kotouč připraven a upadl.
     
    31:22
    Do velkého závaru se následně dostali hosté. Vše bylo zakončeno pokusy v brankovišti, Andrew Ladd ani Matthew Barzal se ovšem zblízka proti Kinkaidovi nedokázali prosadit.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Patrick Maroon – 2 min., podražení).
     
    31:55
    Nick Leddy se dostal ke tvrdému pokusu od modré čáry, který ale skončil jen na betonech připraveného Kinkaida. Bránící hráči Devils následně kotouč vyhodili.
     
    32:38
    Tavares se pokoušel dostat kotouč z hranice pravého kruhu na zadní tyčku, jeho pokus byl ovšem přečten a domácí hokejisté zasáhli. Následně se jim povedlo opět vyhodit.
     
    33:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    A nakonec se hostům daří snížit opět na rozdíl jediné branky! ANTHONY BEAUVILLIER dostal přihrávku na pravý kruh a přesným zakončením do šibenice nedal Kinkaidovi jedinou šanci zasáhnout. Asistence: Matthew Barzal a Brock Nelson.
    33:19 Anthony BEAUVILLIER - 3:2
     
    33:44
    Úder mohl hned vrátit Damon Severson, jenž dostal přihrávku na pravý kruh od Hischiera a odkud hned zakončoval. Greiss si ovšem vyjel a střelu parádně zneškodnil!
     
    34:34
    Domácí se následně dostali do útočného pásma a vybojovali vhazování po pravici německého brankáře. Islanders snížili a jsou opět na dostřel, utkání bude mít ještě grády.
     
    34:42
    Devils se následně pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávka nevyšla a kotouč skončil za brankou Islanders. Po icingu se bude pokračovat po levici Kinkaida.
     
    36:16
    Dlouho se Devils pokoušeli do něčeho dostat. Nakonec to od pravého mantinelu zkoušel Severson, neuspěl ovšem on ani na teč čekající Gibbons před brankou.
     
    37:18
    Důrazně se před branku nacpal od pravého mantinelu Miles Wood. On ani dorážející Michael Grabner ovšem nedostali kotouč za záda připraveného Thomase Greisse!
     
    38:16
    Další akce domácího celku přišla po střele Johna Moorea od modré čáry, kterou ale Greiss viděl a ukryl jí v lapačce.
     
    38:27
    Jordan Eberle se dostal do úniku, který s faulem zakončoval bekhendem. Keith Kinkaid ovšem překonán nebyl, pokračovat se bude přesilovou hrou Islanders.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., držení).
     
    38:58
    Devils právě vstřelili branku!
    V oslabení se ovšem po famózním úniku prosazují hráči Devils! Mirco Müller vybojoval kotouč a prchal po pravé straně do pásma. Švýcarský bek následnou žabičkou našel hůl BLAKEA COLEMANA, jenž puk pověsil do levé šibenice. Asistence: Mirco Müller a Michael Grabner.
    38:58 Blake COLEMAN - 4:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hned čtyři branky nabídla prostřední třetina, hned tři z nich nasázeli hokejisté New Jersey. Dvakrát se totiž prosadil Taylor Hall, jednu trefu v oslabení přidal Blake Coleman. Na druhé straně snižoval přesnou střelou v početní výhodě Anthony Beauvillier.

    Střely: 25:23 (10:11 v této třetině)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Devils byli blízko k druhé brance v jednom oslabení! Michael Grabner ujel, ale Thomase Greisse zakončením mezi betony nedokázal překonat!
     
    40:27
    Domácí v plném počtu.
     
    41:59
    Pavel Zacha dostával přihrávku na modrou čáru, ale kotouč se mu nepovedlo zpracovat. Dostávají se tak k němu borci v bílých dresech, jenž aktuálně ztrácí dva góly.
     
    43:06
    Po boji v útočné třetině Islanders se píská icing domácímu celku a pokračovat se bude vhazováním po pravici Keitha Kinkaida.
     
    43:48
    Po špatné rozehrávce se dostal ke kotouči mezi kruhy Anders Lee. Ten to zkusil bekhendově, ale domácí brankář neměl problém se zákrokem. Vhazovat se bude před jeho zraky.
     
    44:35
    Aktivita domácího celku byla následně zakončena pokusem Samiho Vatanena od modré čáry, nahození ovšem skončilo jen v lapačce Greisse.
     
    45:06
    Po souboji mezi Vatanenem a Laddem se přerušuje hra. Domácí obránce ztratil stabilitu, ale faul se nepíská. Vhazovat se bude po pravici Kinkaida.
     
    45:10
    Hned po vhazování se ocitl na ledě s krvavým šrámem pod okem domácí střelec Kyle Palmieri, jenž s pomocí lékaře a Samiho Vatanena opouští ledovou plochu a míří do kabiny. Zasáhla jej hokejka spoluhráče Andyho Greenea.
     
    45:28
    Hischier se dostal do pásma a Maroon před brankou zakončoval do boční sítě. Vše ovšem bylo s faulem Nicka Leddyho, jenž inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    45:35
    Hned na startu přesilové hry to zkoušel technickou střelou z pravého kruhu Pavel Zacha. Jeho svižný pokus ovšem skončil pouze na prsou Thomase Greisse.
     
    45:47
    Nyní český útočník dostal nabito a měl před sebou odkrytý prostor. Zacha ovšem kotouč trefil hodně špatně a ten nakonec skončil jen v rohu kluziště.
     
    46:10
    Isles následně vyhodili a Devils se při zpětném získání pásma dostali do ofsajdu. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    46:44
    Nyní Zacha připravil kotouč pro Zajaca, jenž zakončoval jen vedle branky. Následně to český mladík zkoušel ještě jednou do přední šibenice, ale i nyní byl Greiss úspěšný!
     
    47:28
    Hosté v plném počtu.
     
    47:50
    Devils následně nezakombinovali ideálně a kotouč skončil jen na icingu. Pokračovat se tak bude vhazováním po pravici amerického brankáře ve službách New Jersey.
     
    49:30
    Hra je nyní dosti neurovnaná a ani jeden celek se nemůže prodrat do nějaké akce. Sledujeme neúspěšné pokusy obou týmů v prodrání se do zakončení.
     
    49:55
    Ostrované se dostali do útoku a kotouč se dostal až ke Kinkaidovi, jenž jej raději ukryl ve své lapačce. Vhazovat se tak bude po jeho levici.
     
    51:07
    Velké šance Devils! Nejdříve zakončoval z levého kruhu do Greisse Hischier, Maroon následně před brankou nepřehodil beton položeného německého brankáře.
     
    52:08
    Aktivní kombinace obměněné první formace New Jersey pokračovala, ale zakončena nebyla. John Moore totiž nedokázal zpracovat přihrávku od Taylora Halla.
     
    53:27
    Hodně dlouho se hraje bez přerušení a aktuálně i bez nějakých vážnějších akcí. Oba celky se sice dostávají do útoku, ale střelecké pokusy nepřicházejí.
     
    54:50
    Scott Mayfield nahazoval od modré čáry, ale kotouč se zastavil pouze na bránícím hráči Devils. Pokračuje se tak útokem domácího celku.
     
    55:45
    Taylor Hall si najel do pásma a zpoza branky přihrával do brankoviště. Patrick Maroon si sem sice najel, ale zakončit se mu v rychlosti již nepovedlo.
     
    56:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    A zničehonic přišla branka hostujícího celku! Johnny Boychuk se tvrdě opřel do kotouče, aby těsně před Kinkaidem změnil dráhu kotouče těsnou tečí CHRIS WAGNER. Závěr utkání bude ještě pořádně zajímavý. Asistence: Johnny Boychuk a Nick Leddy.
    56:21 Chris WAGNER - 4:3
     
    57:10
    Následně se kotouč objevil na střídačce a hra bude necelé tři minuty před koncem třetí třetiny pokračovat ve střední třetině. Vše ovšem až po komerční pauze.
     
    57:19
    John Tavares pořádně vystrašil domácí fanoušky střeleckým pokusem z levého kruhu, Keith Kinkaid ovšem předvedl parádní a důležitý zákrok!
     
    57:58
    Ke kotouči před brankou se dostal Taylor Hall, jenž udělal kličku Greissovi a již mohl zakončovat do prázdné branky. Tam ale nakonec díky těsné obraně nezakončil!
     
    58:51
    Isles již s prázdnou branku vymysleli nebezpečnou akci, Jordan Eberle se dostával ke střele po odrazu puku od zadního mantinelu. Keith Kinkaid ale začaroval a připsal si další zákrok!
     
    58:51
    Oddechový čas si vyžádala střídačka Islanders. Na ledě je šest útočníků a Thomas Greiss poslušně vysedává na střídačce.
     
    59:47
    Dlouhá kombinace hostů byla zakončena až pokusem Pullocka od modré čáry. Kinkaid ovšem střelecký pokus viděl a kotouč ukryl ve své výstroji.
     
    59:52
    Hned po vhazování se do kotouče opřel obránce Nick Leddy. Stefan Noesen ovšem padl do střeleckého pokusu a srazil jej obětavě do ochranné sítě.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání mezi Devils a Islanders je u konce. Domácí celek si nakonec došel pro důležité dva body, a to díky dvěma brankám Taylora Halla. Jeden zásah přidali Stefan Noesen a Blake Coleman. Hosty dostal do vedení Tanner Fritz, branky Anthonyho Beauvilliera a Chrise Wagnera byly již jen korigující.

    Střely: 35:30 (15:12, 10:11, 10:7)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Taylor Hall (NJD) 2+0
    2. Will Butcher (NJD) 0+2
    3. Stefan Noesen (NJD) 1+1
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 11:49
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou. (03:50:19)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Noesen (Coleman, Butcher), 21. Hall (Butcher, Palmieri), 30. Hall (Noesen), 39. Coleman (Müller, Grabner) – 2. Fritz (Davidson, Tavares), 34. Beauvillier (Barzal, B. Nelson), 57. Wagner (Boychuk, Leddy)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Müller, Butcher – Hall, Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac, Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Davidson, Pelech, Hickey, Pulock, Mayfield – Lee, Tavares, Fritz – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, B. Nelson, Clutterbuck – Wagner, Johnston.

    Rozhodčí: O'Halloran, StPierre – Cherrey, Daisy
    bahis siteleri