Antverpy – Oostende 3:3 (kon.) | Club Bruggy – Genk 1:0 (kon.)
konec
Royal Antverpy
3:3 (1:1)
KV Oostende
Pondělí 02.04.2018, 14:30 • Bosuilstadion (Deurne) • Belgická liga • O Evropskou ligu
Předzápasové kurzy
     
    90
    Batubinsika (Royal Antverpy FC) se mohl stát hrdinou zápasu! Po centru z rohového kopu vystřelil zblízka, ale bohužel pro něj pouze do Dutoita roztaženého na brankové čáře. Po důležitém zákroku gólmana to na tribunách jenom zahučelo. To je doslova infarktový závěr, nic pro slabší povahy.
    88. Zinho GANO - 3:3
     
    88
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Oostende vyrovnává na 3:3. Po faulu ve vápně nařídil sudí penaltu a tu přetavil v gól ZINHO GANO, který zavěsil míč pod břevno. Vypadá to, že divoké utkání nepozná svého vítěze.
     
    85
    Po jednom takovém obdržel žlutou kartu William Owusu Acheampong (Royal Antverpy FC). Zasáhl totiž soupeře loktem do obličeje.
     
    83
    Z rozhodnutí rozhodčího ohledně autového vhazování frustrovaný Aleksandar Bjelica (KV Oostende) kopl v přerušené hře do míče. Za nesportovní chování byl potrestán žlutou kartou.
     
    80
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Richairo Živković, přichází Zinho Gano.
     
    77
    Riziko znamenal také rohový kop. Centrovaný balon propadl klubkem hráčů k Matheusovi, který zblízka trestuhodně přestřelil! Tahle neproměněná tutovka může po závěrečném hvizdu hodně mrzet. Anebo taky ne.
     
    76
    Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Goude Niangadou, přichází Dino Arslanagic.
     
    75
    Oslabení domácí se semkli a z protiakce pořádně zahrozili. Rodrigues přijal přihrávku na pravou stranu pokutového území, odkud vyděsil Bolata pumelicí mířící k bližší tyčce.
    71. Červená karta
     
    71
    Šok pro domácí tým, který závěrečnou dvacetiminutovku dohraje v oslabení! Svědomí zpytuje Nader Ghandri. Zatáhl totiž protihráče za dres a po druhé žluté kartě je vyloučen.
     
    68
    V týmu KV Oostende došlo k avizované výměně hráčů. Svůj pobyt na hřišti ukončil Aristote Nkaka, naopak na zatravněnou plochu přišel Jelle Bataille.
    60. William Owusu Acheampong - 3:2
     
    60
    Antverpy právě vstřelily branku!
    Přestřelka pokračuje a Royal se v ní poprvé ujímá vedení. Po narychlo rozehraném přímáku z půlící čáry se po levém křídle rozběhl Corryn, aby sestrojil přihrávku na přední tyč. Tam už číhal WILLIAM OWUSU ACHEAMPONG, který nechytatelnou dělovkou vymetl bližší šibenici.
     
    60
    Množství osobních soubojů o míč vyvrcholilo nedovoleným zákrokem, za který Brecht Capon (KV Oostende) inkasoval žlutou kartu.
    55. Joaquín ARDAIZ - 2:2
     
    55
    Antverpy právě vstřelily branku!
    V Antverpách je podruhé vyrovnáno! JOAQUÍN ARDAIZ se stal adresátem průnikové přihrávky, po jejímž zpracování obstřelil gólmana.
    52. Richairo ŽIVKOVIĆ - 1:2
     
    52
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou vedení zpět. Při tomto gólu využili nepozornosti obránce, který neočekával dlouhý nákop z rychle rozehraného přímého kopu. K odraženému balonu se na hranici pokutového území dostal RICHAIRO ŽIVKOVIĆ a chladnokrevně prostřelil Bolata.
     
    48
    Žlutou kartu vidí Nader Ghandri (Royal Antverpy FC). Důvodem je stažení protihráče k zemi.
     
    46
    Během poločasové pauzy proběhlo v týmu Royal Antverpy FC dvojité střídání. Na hřiště se nevrátili Faris Haroun a Laurent Mendy, místo nich přišli Geoffry Hairemans a Joaquín Ardaiz.
     
    42
    Ivo Rodrigues (Royal Antverpy FC) nestačil na rychlostně vybaveného Bjelicu a zezadu ho podsekl. Hned si byl jistý tím, že neunikne žlutému trestu.
    36. Laurent MENDY - 1:1
     
    36
    Antverpy právě vstřelily branku!
    Domácí vyrovnali o chvíli později. Pomohla jim k tomu penalta, kterou proměnil LAURENT MENDY. Brankáře poslal na opačnou stranu.
    28. Joseph AKPALA - 0:1
     
    28
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Pravidlo "nedáš – dostaneš" se teď ukázalo v celé své kráse. Po neproměněné šanci domácích vznikl brejk, na hranici ofsajdu pohybující se JOSEPH AKPALA obdržel přihrávku za záda obránců a tváří v tvář vyběhnuvšímu Bolatovi neselhal.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 36. L. Mendy (pen.), 55. Ardaiz, 60. Owusu Acheampong – 28. Akpala, 52. R. Živković, 88. Gano (pen.)

    Karty:   42. Rodrigues (ANY), 48. Ghandri (ANY), 85. Owusu Acheampong (ANY) – 60. Capon (OOS), 83. Bjelica (OOS)   71. Ghandri (ANY)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:4.
    Royal Antverpy: Bolat – Buta, Batubinsika, Matheus, Corryn – Niangadou (76. Arslanagic), Ghandri, Haroun (46. Hairemans), Rodrigues – Owusu Acheampong, L. Mendy (46. Ardaiz).
    Náhradníci: Teunckens – Arslanagic, De Laet, Hairemans, Jaadi, T.-S. Sušić, Ardaiz.

    KV Oostende: Dutoit – Capon, Milić, Lombaerts, Tomašević, Bjelica – E. Banda, Nkaka (68. Bataille), Vandendriessche, Canesin – Akpala.
    Náhradníci: Vanhamel – Bushiri, Berrier, Bataille, R. Živković, D'Haese, Gano.
    bahis siteleri