Rennes – Monaco 1:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:1 (1:1)
AS Monaco
Středa 04.04.2018, 18:45 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (20:35:23)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 19:16.
     
    Dohrávka 31. kola Ligue 1 mezi Rennes a Monacem končí remízou 1:1, za kterou může být druhý celek tabulky ještě moc rád. Renneští vstoupili do utkání velmi aktivně a zásluhou Jorise Gnagnona se zalouženě ujali vedení. Tomáše Koubka ale o pár minut později překonal Marcos Rony Lopes a navzdory několika šancím domácích už další branka nepadla.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ofsajd a v něm Adrien Hunou, veškerý vzruch je tak bezpředmětný. Danijel Subašić s rozehrávkou pochopitelně ani trochu spěchat nebude.
     
    90+2
    Adama Diakhaby jen zakopl míč na útočnou polovinu, Monačtí už jen čekají na závěrečný hvizd.
    90+1. Obrovská šance domácích
     
    90+1
    Tak to byla šance jako hrom! Benjamin Bourigeaud pronikl do pokutového území a poté nacentroval míč na vzdálenější tyč, kde stál úplně volný Joris Gnagnon, který ale svou hlavičku nasměroval o pár centimetrů vedle!
     
    90
    Druhá půle bude o tři nastavené minuty delší.
     
    89
    Z nařízené standardky ale Renneští vůbec nezahrozili, míč skončil v autu a vhazování se ujme hostující zadák Andrea Raggi.
     
    88
    Sudí Delerue to sečetl Kévinu N'Doramovi, jenž dnes už poněkolikáté fauloval a dostal za to žlutou kartu.
     
    87
    Vše podstatné se odehrává ve středu hřiště, na obou týmech je v závěru utkání již znát únava.
     
    85
    Pokus o rychlou protiakci Monaca neměl dlouhého trvání, Benjamin André se zmocnil míče ještě před půlící čarou.
     
    84
    Benjamin Bourigeaud prověřil Subašićovu pozornost ranou ze střední vzdálenosti, strážce monacké svatyně si ale připsal další reflexivní zákrok.
     
    83
    Gabriel Boschilia byl faulován ve středu hřiště, brazilský záložník hrající teprve počtvrté v této sezóně si tak bude moci rozehrávku v klidu zopakovat.
     
    82
    V Roazhon Parku už se rozběhla závěrečná desetiminutoka zápasu, jehož stav je i nadále vyrovnaný a ani dění v posledních minutách nenapovídá tomu, že by se na tom mělo něco změnit.
     
    81
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Ismaïla Sarr, přichází Adrien Hunou.
     
    79
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Gabriel Boschilia.
     
    78
    Dnes prakticky neviditelný Thomas Lemar oslovil střídajícího Ghezzala, jemuž se ale z pravé strany nepodařilo odcentrovat.
     
    77
    Nyní se ovšem Benjamin André dostal k hlavičce z hranice malého vápna a kdyby domácí záložník míč lépe trefil, Danijel Subašić by byl asi bez šance.
     
    76
    Z nařízené standardky domácí zahrozit nedokázali, dalekonosný nákop do pokutového území doletěl přímo do Subašićovy náruče.
     
    75
    Diafra Sakho to na útočné polovině schytal od Jemersona, který si za ostrý skluz vykoledoval žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Marcos Rony Lopes, přichází Rachid Ghezzal.
     
    73
    Pokus Benjamina Bourigeauda zpoza hranice pokutového území byla opět zblokována Kamilem Glikem, který dnes jako jeden z mála hráčů Monaca podává skvělý výkon.
     
    71
    Renneští však i nadále působí o něco svěžejším dojmem, Wahbi Khazri teď po levém křídle s ohromnou lehkostí zavezl míč na útočnou polovinu.
     
    70
    Zhruba dvacet minut před koncem se na trávníku nic převratného neděje, dění posledních minut napovídá tomu, že nerozhodný stav oběma týmům vyhovuje.
     
    69
    Po dlouhé době sledujeme souvislou kombinaci svěřenců Leonarda Jardima, Monačtí ale kombinují jen poblíž půlící čáry.
     
    67
    Sanjin Prcić prodloužil míč do pokutového území na Bourigeauda, k němu ale okamžitě přistoupil Kamil Glik a znemožnil mu vystřelit.
     
    66
    Benjamin Bourigeaud vybojoval autové vhazování poblíž půlící čáry, s jeho exekucí ale domácí fotbalisté ani trochu nespěchají.
     
    65
    Zhruba pětadvacet minut před koncem tempo hry opět opadlo, vše podstatné se odehrává ve středu hřiště a hra je plná faulů a nepřesností.
     
    63
    Wahbi Khazri se zmocnil odraženého míče na hranici pokutového území a bez váhání vypálil, jeho nepovedený pokus ale o nějaký ten metr minul pravou tyč!
     
    62
    Benjamin André dostal od Kévina N'Dorama naloženo poblíž půlící čáry, domácí si tak budou moci rozehrávku v klidu zopakovat.
     
    60
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází James Lea Siliki, přichází Diafra Sakho.
     
    59
    Wahbi Khazri si z levého křídla navedl míč na osu hřiště a poté přenesl hru na pravou stranu, kde číhal Romain Danzé, jeho následný centr byl ale značně nepřesný.
     
    57
    Další akce Monackých skončila už těsně za půlící čarou a na opačnou stranu se vydává Benjamin Bourigeaud.
     
    56
    Kamil Glik se málem dostal do zakončení z předbrankového prostoru, polský stoper ale v pádu na míč nedosáhl.
     
    55
    Svěřenci Leonarda Jardima se s postupnou kombinací příliš nepárají a spoléhají se na nakopávané balony, ty ale domácím obráncům nedělají sebemenší potíže.
     
    53
    Raggi dnes už poněkolikáté rozehrál nepřesně, domácí to ale nedokázali potrestat, poněvadž Ismaïla Sarr uvízl v ofsajdu.
     
    52
    Sanjin Prcić si na individuální průnik netroufl a posunul míč pod sebe na Andrého, domácí především nechtějí udělat chybu.
     
    50
    Také úvod druhé půle zatím patří spíše domácím fotbalistům, hráčům v červených dresech se ale z dlouhých pobytů na soupeřově území nedaří nic vytěžit.
     
    49
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Adama Diakhaby.
     
    48
    Monačtí fotbalisté vybojovali rohový kop, ze kterého ale nakonec žádné nebezpečí pro Koubka nepramenilo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:45.
     
    V první půli jsme se rozhodně nenudili. O pohárovou Evropu bojující Rennes do utkání vstoupilo skvěle a díky trefě obránce Gnagnona se domácí zaslouženě ujali vedení. ‎Les Rouges et Noirs byli i nadále lepším týmem, hostům se ale podařilo vyrovnat na stávajících 1:1, když Koubka propálil Lopes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Benjamin André se drží za lýtko, zdá se však, že bude v pořádku. To už se mezitím rozběhla předposlední minuta prvního poločasu.
     
    43
    Akce ‎Les Rouges et Noirs už poté pokračovat nemohla, Ismaïla Sarr se totiž pozapomenul v ofsajdovém postavení.
     
    42
    Danijel Subašić zůstal stát jako opařený a měl obrovské štěstí, Andrého hlavička po centru z pravé strany orazítkovala břevno!
     
    41
    Ismaïla Sarr se prohnal kolem veterána Raggiho a poté se prokousal až do pokutového území, kde jeho průnik ale na poslední chvíli zastavil Jemerson.
     
    39
    Benjamin Bourigeaud si narazil míč se Silikim a poté zpoza hranice šestnáctky vypálil, jeho pokus byl ale zblokován.
     
    38
    Raggiho nepovedené rozehrávky se zmocnil Wahbi Khazri, bývalému hráči Sunderlandu se ale nepodařilo chyby italského zadáka využít.
     
    37
    Ofsajd a v něm Benjamin Bourigeaud, hra je přerušena a Djibril Sidibé s rozehrávkou ani trochu nespěchá.
     
    35
    Ani deset minut před koncem první půle tempo zápasu neustává, další akce renneských už ale tak nebezpečná nebyla.
     
    34
    Wahbi Khazri se málem dostal do zakončení ze skvělé pozice, míč si ale příliš předkopl a vyběhnuvší Danijel Subašić poté dostatečně zmenšil střelecký úhel.
     
    33
    Ismaïla Sarr dostal naloženo u pravé postranní čáry, ‎Les Rouges et Noirs budou zahrávat přímý kop z místa nedaleko rohového praporku.
     
    31
    Tam se sice dlouho neudrželi, Fabinho ale poté zbytečně fauloval Jamese Leu Silikiho, domácí si tak budou moci rozehrávku v klidu zopakovat.
     
    30
    Renneští hrají první zápas po téměř dvou týdnech a i po inkasovaném gólu oplývají aktivitou, domácí se postupně prokousávají na útočnou polovinu.
    29. Marcos RONY LOPES - 1:1
     
    29
    Monaco právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, hosté zničehonic udeřili a začínáme opět od nuly. MARCOS RONY LOPES zůstal nehlídaný na pravé straně pokutového území a po Falcaově pasu poslal míč nechytatelně ke vzdálenější tyči.
     
    27
    Koubek teď musel poprvé zasahovat, střela Stevana Jovetiće z těžké pozice ale postrádala razanci.
     
    26
    Monackým začátek zápasu absolutně nevychází, po opatrné úvodní desetiminutovce převzali svěřenci Sabriho Lamouchiho otěže utkání pevně do svých rukou.
     
    24
    Po dalším rohovém kopu pro Stade Rennes se do zakončení dostal opět Joris Gnagnon, hlavička domácího stopera ale proletěla těsně nad břevnem!
     
    23
    Sanjin Prcić mohl ještě navýšit náskok Rennes, jeho náramnou střelu z hranice pokutového území směřující do levé šibenice ale Danijel Subašić bravurně vyrazil.
     
    22
    Po inkasovaném gólu Monačtí přepnuli své síly do ofenzívy, po dalším nepovedeném nákopu na Jovetiće ale balon skončil jen v zámezí.
    20. Joris GNAGNON - 1:0
     
    20
    Rennes právě vstřelilo branku!
    No a domácí se proti druhému týmu tabulky zaslouženě ujímají vedení! Sanjin Prcić našel přesným centrem na vzdálenější tyči pozapomenutého JORISE GNAGNONA, který z ostrého úhlu dokázal propálit Subašiće.
     
    19
    Andrea Raggi před dotírajícím Sarrem pro jistotu odhlavičkoval míč mimo hrací plochu, Renneští budou zahrávat rohový kop.
     
    18
    Z ostrého úhlu to teď zkusil Benjamin André, Danijel Subašić ale balon bez potíží vyrazil do zámezí.
     
    16
    Sanjin Prcić šikovně roztáhl hru na pravou stranu hřiště, kde číhal Wahbi Khazri, jemuž se už ale nepodařilo odcentrovat balon do šestnáctky.
     
    15
    Svěřenci Leonarda Jardima zapojují do kombinace i brankáře Subašiće, napadající fotbalisté Rennes hostům dělají pořádné problémy.
     
    14
    Akce Benjamina Bourigeauda sice neměla dlouhého trvání, Monačtí ale o míč vzápětí zase přišli.
     
    13
    Po Jovetićově akci se do zakončení dostal Fabinho, Brazilcova střela z hranice pokutového území ale postrádala přesnost a Koubek mohl zůstat v klidu.
     
    11
    Dalekonosný nákop na Stevana Jovetiće se neujal, balon skončil v zámezí a Tomáš Koubek si ho pomalu chystá k odkopu.
     
    10
    Renneští fotbalisté zatím hrají s favoritem vcelku vyrovnanou partii, také na držení míče je to zatím zcela vyrovnané.
     
    9
    Tribunami to jen zahučelo, Ismaïla Sarr totiž mohl mířit sám na Danijela Subašiće, byl mu ale odpískán ofsajd.
     
    7
    André se skácel k zemi nedaleko pokutového území soupeře, sudí Delerue ale nechal ve hře pokračovat a Sidibému hraniční zákrok odpustil.
     
    6
    Ismaïla Sarr se vydal kupředu po pravém křídle, ocitl se ale v obklíčení dvou hráčů Monaca a následně posunul míč jen pod sebe.
     
    5
    Benjamin André na polovině hřiště zajel do Fabinha, hra je přerušena a hosté budou mít čas a klid na rozehrávku.
     
    3
    Nepovedená kolmice adresovaná Jovetićovi skončila u Jérémyho Gelina, ani následná protiakce Rennes ale příliš nebezpečná nebyla.
     
    2
    V úvodu utkání se ani jeden tým nikam nežene, monačtí fotbalisté momentálně kombinují poblíž půlící čáry.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennes FC: Koubek – Danzé, Gnagnon, Ludovic Baal, Gelin – André, Prcić – Siliki, Khazri, Bourigeaud – Sarr.
    Náhradníci: Diallo – Zeffane, Bensebaini, Amalfitano, Hunou, D. Sakho, Gourcuff.

    AS Monaco FC: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Raggi – Rony Lopes, Fabinho, N'Doram, Lemar – Falcao, Jovetić.
    Náhradníci: Sy – R. Ghezzal, Jorge, A. Touré, Diakhaby, Tielemans, Boschilia.

    Rozhodčí: Delerue – Jouannaut, Hebrard.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v prosinci loňského roku a tehdy domácí Monaco zvítězilo těsně 2:1. Domácí tak mají svému soupeři co vracet.
     
    AS Monaco FC

    Monaco je na druhém místě v závěsu za Paris Saint-Germain, které, zdá se, má obhajobu titulu na dosah. Monačtí ale na druhé pozici mají šanci postoupit rovnou do skupinové fáze Ligy mistrů a dnes na hřiště Rennesu jedou s cílem získat nejlépe tři body. Aby si svou pozici udrželi a v případě klopýtnutí soupeřů za nimi náskok navýšili. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.
     
    Stade Rennes FC

    Domácí Rennes je v tabulce na šestém místě a sezónu tak v podstatě v klidu dohrává. Sestupové starosti jeho hráči rozhodně nemají, na pohárovou Evropu ztrácí patnáct bodů. Dá se očekávat, že týmy, které se na prvních čtyřech místech pohybují, si odstup budou chtít udržet. Stát se ještě ale samozřejmě může cokoli a alespoň nějakou teoretickou šanci domácí ještě mají. Dnes je čeká těžký duel s Monacem, které je právě na místě postupu do Evropy.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu jednatřicáté kolo francouzské Ligue 1 a my prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Stade Rennes FC a AS Monaco FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.

    Vojtěch Balon

    Branky: 20. Gnagnon (Prcić) – 29. Rony Lopes (Falcao)

    Karty:   75. Jemerson (ASM), 88. N'Doram (ASM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 19:16.
    Stade Rennes: Koubek – Danzé, Gnagnon, Ludovic Baal, Gelin – André, Prcić – Siliki (60. D. Sakho), Khazri, Bourigeaud – Sarr (81. Hunou).
    Náhradníci: Diallo – Zeffane, Bensebaini, Amalfitano, Hunou, D. Sakho, Gourcuff.

    AS Monaco: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Raggi – Rony Lopes (74. R. Ghezzal), Fabinho, N'Doram, Lemar (79. Boschilia) – Falcao, Jovetić (49. Diakhaby).
    Náhradníci: Sy – R. Ghezzal, Jorge, A. Touré, Diakhaby, Tielemans, Boschilia.

    Rozhodčí: Delerue – Jouannaut, Hebrard
    bahis siteleri