Benevento – Hellas Verona 3:0 (kon.) | Turín – Crotone 4:1 (kon.) | AC Milán – Inter 0:0 (kon.)
Chievo – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
Chievo Verona
1:1 (0:0)
US Sassuolo Calcio
Středa 04.04.2018, 18:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Fabrizio Cacciatore (Chievo Verona) zatáhl Missiroliho za dres a ještě obdržel žlutou kartu.
    84. Červená karta po 2. žluté
     
    84
    Hosté to budou mít v závěru zápasu velice obtížné. Starosti svým spoluhráčům přidělal Francesco Magnanelli, který se po druhé žluté kartě nechal vyloučit. Osudným se mu stalo stažení protivníka k zemi. Sassuolo dohraje utkání pouze v osmi hráčích v poli.
     
    48
    Përparim Hetemaj (Chievo Verona) podrazil Missiroliho. Ptáte se na jeho trest? Žlutá karta.
     
    45+2
    Těsně před odchodem do kabin si Emanuele Giaccherini (Chievo Verona) prohlédl žlutě zbarvený kartonek. Důvodem byl jeho faul mimo souboj o míč.
     
    42
    Massimo Gobbi (Chievo Verona) rychlostně nestačil na Cassatu, a tak ho stáhl k zemi. Samozřejmě za to nemohl očekávat nic jiného, než žlutou kartu.
    29. Červená karta
     
    29
    Tak pozor! Paolo Tagliavento šel celou situaci překontrolovat na videozáznam a z něj vyvodil závěr, že žlutá karta je mírným trestem. Proto svůj předchozí výrok opravil a faulujícího hráče rovnou vyloučil. Claud Adjapong (US Sassuolo Calcio) tohle rozhodnutí nechápe, ale už ho nezmění a musí se brzy poroučet ze hřiště.
     
    22
    Faulem zastavil Francesco Magnanelli (US Sassuolo Calcio) rodící se protiútok a za to se stal prvním karetně potrestaným hráčem utkání.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 72. Giaccherini – 90+5. Cassata

    Karty:   42. Gobbi (CHV), 45+2. Giaccherini (CHV), 48. P. Hetemaj (CHV), 90+4. Cacciatore (CHV) – 22. Magnanelli (SAS)   84. Magnanelli (SAS)   29. Adjapong (SAS)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:5.
    Chievo Verona: Sorrentino (C) – Cacciatore, Gamberini (75. Cesar), Bani, Gobbi – P. Hetemaj (63. Birsa), L. Castro, Radovanović, Giaccherini – Stępiński (57. Pellissier), Inglese.
    Náhradníci: Confente, Seculin – Léris, Gaudino, N. Rigoni, Cesar, Birsa, Pucciarelli, Depaoli, Pellissier, Meggiorini, Bastien.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Goldaniga (78. Peluso), Acerbi, Dell'Orco – Lirola, Cassata, Magnanelli (C), Missiroli, Adjapong – D. Berardi (67. Ragusa), Babacar (62. Politano).
    Náhradníci: Pegolo – Ragusa, Rogério, Duncan, Pierini, Politano, Peluso, Biondini, Sensi, Matri, Lemos, L. Mazzitelli.

    Rozhodčí: Tagliavento – De Meo, Di Vuolo
    bahis siteleri