AS Řím – Barcelona 3:0 (kon.) | Manchester City – Liverpool 1:2 (kon.)
konec
Manchester City
1:2 (1:0)
Liverpool FC
Úterý 10.04.2018, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Danny Ings.

    Mo Salah si může vychutnat ovace hostujících fanoušků. Dnes takřka nebyl na hřišti vidět, kromě klíčového momentu celého zápasu, kdy dokázal vyrovnat na 1:1.
     
    81
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Trent Alexander-Arnold, přichází Nathaniel Clyne.
     
    81
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Ragnar Klavan.

    Estonský stoper se postaví k Van Dijkovi a Lovrenovi do středu obrany.
    77. Roberto FIRMINO - 1:2
     
    77
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí i samotný stav odvety! ROBERTO FIRMINO využil velkého zaváhání Otamendiho při rozehrávce, z úhlu mohl mířit vstříc Edersonovi a brazilského brankáře placírkou ke vzdálenější tyči pokořil!
     
    74
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Ilkay Gündoğan.
     
    66
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází David Silva, přichází Sergio Agüero.
     
    65
    Van Dijk s Robertsonem si rozdělili nedovolený zákrok na Sterlinga, první jmenovaný se dočkal žlutého napomenutí od rozhodčího Mateu Lahoze.
    56. Mohamed SALAH - 1:1
     
    56
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Šokující moment na Etihad Stadium! Salah s Maném prošli středem domácí defenzivy takřka jako nůž máslem, Mané před brankářem Edersonem ještě zakončit nedokázal, odražený míč si ale našel MOHAMED SALAH a lehkým obloučkem nedal šanci zasáhnout Nicolasi Otamendimu!
    45.
     
    45
    První šance Liveproolu! Hosté se vydali do protiútoku pouze ve dvou proti pěti bránícím soupeřům, přesto Oxlade-Chamberlain po povedené narážečce se Salahem mohl mířit vstříc Edersonovi, kterého také obešel, z úhlu ale střílel nad branku!
    43.
     
    43
    Další dramatická situace před brankou Liverpoolu! Brankář Karius nedůrazně zasáhl po domácím centru, Milner poté nešťastně odrazil míč k Sanému před prázdnou branku, německý forvard snadno doklepl míč do sítě, ale rozhodčí branku neuznávají kvůli ofsajdu!

    Nutno podotknout, že velmi pravděpodobně se ofsajd neměl mávat a posléze pískat, protože míč se odrazil od bránícího Milnera.
    41.
     
    41
    Po další domácí souhře u soupeřova pokutového území si Bernardo Silva posunul míč na levačku a poté parádní ránou orazítkoval tyč liverpoolské branky!
     
    35
    Kevin De Bruyne si ve středu hřiště posunul míč dopředu a byť Firmino je nesmírně rychlý, tak hvězdného soka musel zastavit pouze za cenu nedovoleného zákroku a další žluté karty.
     
    30
    Centr Davida Silvy brankář Karius vyrazil jen k Bernardu Silvovi, ten ale ani na několik pokusů nedokázal prostřelit bránící těla zadáků Liverpoolu a protože si v závěru svého snažení přiklepl míč rukou, vidí také žlutou kartu.
     
    29
    Sané si posunul míč kolem Alexandera-Arnolda, ten jej poté stáhl k zemi a nemůže se divit žluté kartě v ruce španělského arbitra Mateu Lahoze.
     
    14
    Ederson pořádně zariskoval při rozehrávce, když vyběhl daleko z branky, dokázal si ale poradit s atakujícími protihráči a rozehrát.

    Mané poté doklouzal velmi pozdě do souboje s Otamendim a ostře argentinského stopera trefil, načež se na hřišti strhla menší roztržka mezi brankářem Edersonem a Maném, španělský rozhodčí oba kohouty žlutě napomíná. Maného za zákrok na Otamendiho, Edersona za nepřiměřenou reakci vůči senegalskému útočníkovi Liverpoolu.
    2. Gabriel JESUS - 1:0
     
    2
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Bouře brzké radosti na Etihad Stadium! Liverpool po ztrátě míče na vlastní polovině zcela propadl v obraně, Sterling připravil jednoduchou pozici pro GABRIELA JESUSE, jenž snadno pokořil bezmocného Kariuse!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 2. Jesus (Sterling) – 56. M. Salah, 77. Firmino

    Karty:   14. Ederson (MAC), 30. B. Silva (MAC) – 14. Mané (LIV), 29. Alexander-Arnold (LIV), 35. Firmino (LIV), 65. V. van Dijk (LIV)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 5:7.
    Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte – Fernandinho – B. Silva (74. Gündoğan), De Bruyne, D. Silva (C) (66. Agüero) – Sterling, Jesus, Sané.
    Náhradníci: Bravo – Agüero, Foden, Delph, Gündoğan, Zinčenko, Kompany.

    Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold (81. Clyne), Lovren, V. van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner (C) – M. Salah (89. Ings), Firmino (81. Klavan), Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Klavan, Clyne, Ings, Solanke, Woodburn, A. Moreno.

    Rozhodčí: Mateu Lahoz – Cebrián Devís, del Palomar (vš. Španělsko)

    Diváci: 53461
    04.04.2018
    Liverpool - Manchester City 3:0

    Branky: 12. M. Salah (Firmino), 21. Oxlade-Chamberlain (Milner), 31. Mané (M. Salah)

    Karty:   86. Henderson (LIV) – 45+2. Otamendi (MAC), 76. Jesus (MAC), 80. De Bruyne (MAC), 90+2. Sterling (MAC)

    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 2:6. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 6:10.
    bahis siteleri