Kližan – Gimeno-Traver 0:1; 1:4; 0-0 (skreč)
skreč Kližan
Martin Kližan
Martin Kližan
0
4
1
0
 
Daniel Gimeno-Traver
Daniel Gimeno-Traver
1
6
4
0
 
sk Čtvrtek 12.04.2018, 13:27Challenger Barletta - Open Città della Disfida (antuka) • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.
     
    Vážení čitatelia, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z tenisového turnaja, ktorý sa v týchto dňoch odohráva v talianskej Barlette. O štvrťfinálovú miestenku dnes zabojuje aj Slovák Martin Kližan, ktorého súperom bude Daniel Gimeno-Traver.

    MARTIN KLIŽAN

    Martin Kližan bol 24. hráčom sveta, no aktuálne je na tom v rebríčku o viac než sto miest horšie. Dôvodom je najmä nevydarená vlaňajšia sezóna, v ktorej ho neraz trápili zdravotné problémy. Na konci minulého roka sa dohodol na spolupráci s Dominikom Hrbatým, čo sa javí byť správnym ťahom. Bratislavský rodák sa ospravedlnil za niektoré vyjadrenia z minulosti, viac sa sústredil na tenis a na výsledkoch je to znať. V tejto sezóne vyhral 17 z 22 duelov a na konte má triumf z challengerového turnaja v Indian Wells. V španielskej Marbelle postúpil do semifinále a dobrú formu potvrdil v Davis Cupe. Proti Bosne a Hercegovine získal pre Slovensko dva body, keď bez straty setu zdolal Mirzu Bašića a Damira Džumhura. Na aktuálnom turnaji v Barlette úspešne zvládol zápas prvého kola. Belgičana Kimmera Coppejansa zdolal 6:4, 6:0, keď mu až päťkrát uchmatol servis. Po prvom podaní vyhral 77% loptičiek a na príjme získal celkovo 55% výmien.

    DANIEL GIMENO-TRAVER

    Daniel Gimeno-Traver má zrejme svoje najlepšie tenisové roky za sebou. Bývalý člen TOP 50 sa momentálne krčí na konci tretej stovky, a tak sa predstavuje výlučne na challengeroch, respektíve turnajoch kategórie Futures. Je antukovým špecialistom a od roku 2017 hral len na najpomalšom povrchu. Už 32-ročný tenista sa turnajového titulu naposledy dočkal vo februári 2015, keď ovládol Bucaramanga challenger. V Barlette na rozdiel od slovenského hráča musel absolvovať trojkolovú kvalifikáciu. Natrápil sa najmä v jej prvej časti, v ktorej zdolal mladého Nemca Daniela Masura po setoch 7:6, 5:7, 6:2. Ďalšie tri zápasy zvládol s prehľadom. V hlavnej fáze bol jeho súperom Maxime Chazal. Španiel vyhral 6:2, 7:6, ale až päťkrát prišiel o svoje podanie. Okrem troch es zaznamenal štyri dvojchyby a na kurte sa zdržal o polhodinu dlhšie než Martin Kližan. Vo vzájomnej bilancii má navrch bratislavský rodák. Vyhral tri zo štyroch stretnutí, vrátane finálového súboja z marockej Casablancy.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    15-0
    Martin Kližan vstupuje do zápasu úspešne. Pomohol si dobrým prvým podaním a následne výmenu zakončil precízne zahraným úderom k čiare.
     
    30-0
    Slovenský tenista zvyšuje svoj náskok v úvodnej hre zápasu. Jeho španielsky súper si teraz nepotykal s presnosťou a loptičku nasmeroval do autu.
     
    40-0
    Martin Kližan potvrdzuje veľmi dobrý vstup do zápasu. V prvej hre zatiaľ predvádza koncentrovaný výkon a má dokonca možnosť zaznamenať čistú hru.
     
    1:0
    Martin Kližan zvládol prvú hru dnešného stretnutia a dostáva sa do vedenia. Po výmene strán pôjde podávať jeho 32-ročný súper Daniel Gimeno-Traver.
     
    0-15
    Daniel Gimeno-Traver takisto vstupuje úspešne do gemu pri svojom podaní. Pomohol si kvalitným servisom, na ktorý Martin Kližan nestačil zareagovať.
     
    15-15
    Daniel Gimeno-Traver sa snažil zaútočiť bekhendovým úderom po čiare. Na radosť slovenského tenistu však skončila loptička tesne za základnou čiarou.
     
    30-15
    Španiel si teraz pritiahol kratším úderom súpera k sieti. Martin Kližan však loptičku dobehol, následne zahral kvalitný úder a napokon ukončil výmenu presným volejom.
     
    30-30
    Slovenský tenista sa zatiaľ k brejkalu nedostal. Daniel Gimeno-Traver musel ísť síce cez druhé podanie, ale Martin Kližan poslal loptičku do siete.
     
    30-40
    Daniel Gimeno-Traver otáča vývoj tohto gemu na svoju stranu. Napriek drobným problémom to môže byť on, kto získa druhý gem.
     
    1:1
    Španielsky tenista si v závere gemu pomohol kvalitným servisom. Martin Kližan tak dobrú situáciu nevyužil a na podanie pôjde za vyrovnaného stavu.
     
    15-0
    Slovenský tenista začína gem na podaní dobre. Na konci dlhšej výmeny sa teší z bodu, pretože krížnym forhendovým úderom dostal Španiela do neriešiteľnej pozície.
     
    30-0
    Slovenský tenista zatiaľ nestratil pri podaní ani loptičku. Teraz si pomohol typickým laváckym servisom a následne už opanoval priebeh výmeny.
     
    40-0
    Martin Kližan pokračuje vo svojom dobrom výkone a v priebehu krátkeho času si vypracoval tri šance na ukončenie gemu. Žeby sme tak boli svedkami ďalšej čistej hry?
     
    40-15
    Čistá hra z toho napokon nebude. Nevynútenou chybou sa prezentoval aj slovenský tenista, no stále má k dispozícii dve šance na to, aby potvrdil svoje podanie.
     
    2:1
    Na druhý pokus sa to už slovenskému hráčovi podarilo. Daniel Gimeno-Traver sa na príjme k ničomu podstatnému nedostal, a tak pôjde podávať za nepriaznivého stavu z jeho pohľadu.
     
    15-0
    Daniel Gimeno-Traver ani na dvakrát nedokázal prehodiť loptičku na druhú stranu dvorca. Úvodný fiftín štvrtého gemu tak zadarmo putuje na slovenské konto.
     
    30-0
    Martin Kližan sa opäť dostáva do nádejnej pozície na príjme. Počas dlhšej výmeny si trpezlivo počkal na chybu súpera, ktorá napokon prišla z forhendovej strany.
     
    40-0
    Daniel Gimeno-Traver posiela loptičku len do siete. To znamená, že svojmu súperovi doslova daruje tri šance na prelomenie podania. Veríme, že Martin Kližan takýmto luxusom nepohrdne.
     
    40-15
    Prvú hrozbu straty podania španielsky tenista odvrátil. Po dobrom servise prešiel do útoku a výmenu zakončil forhendovým úderom na bočnú čiaru.
     
    3:1
    Martin Kližan získava úvodný brejk dnešného stretnutia. Daniel Gimeno-Traver mu však k tomu výrazne pomohol, keďže sa až dvakrát dopustil dvojchyby.
     
    0-15
    Martin Kližan nezačína gem pri svojom podaní práve najlepšie. Snažil sa síce šikovne skrátiť hru, ale loptička skončila ešte na jeho strane kurtu.
     
    0-30
    Slovenský tenista chybuje z bekhendovej strany. Loptička skončila len v mieste určenom pre štvorhru, a tak sa Daniel Gimeno-Traver dostáva do nádejného vedenia.
     
    0-40
    Bohužiaľ, prvú dvojchybu si na svoje konto pripisuje aj slovenský tenista. Daniel Gimeno-Traver má tak tri šance na to, aby získal späť stratené podanie.
     
    3:2
    Daniel Gimeno-Traver veľmi rýchlo reaguje na predošlú stratu svojho podania. Čistou hrou berie servis slovenského tenistu. Predošlú výmenu zakončil Martin Kližan úderom do siete.
     
    0-15
    Daniel Gimeno-Traver začína dobre šiesty gem prvého setu. Po podaní von z dvorca zaútočil a loptičku poslal nechytateľne na druhú stranu kurtu.
     
    15-15
    Po predošlom víťaznom údere z forhendu španielsky tenista chybuje. Tentokrát loptička z jeho rakety skončila len v polovici siete.
     
    15-30
    Martin Kližan teraz netrafil loptičku práve najlepšie. Pomerne ľahký return nasmeroval len do siete, a tak musí opäť doťahovať tesné manko.
     
    15-40
    Martin Kližan posiela loptičku tesne za základnú čiaru, čo potvrdil aj hlavný rozhodca. Daniel Gimeno-Traver má tak dve šance na ukončenie gemu.
     
    30-40
    Prvú šancu ešte španielsky tenista nedokázal využiť. Loptička z bekhendovej strany totiž skončila tesne vedľa bočnej čiary.
     
    3:3
    Daniel Gimeno-Traver si pomohol kvalitným servisom a ukončuje dianie v šiestom geme. Na podanie sa tak už pomaličky chystá za vyrovnaného stavu slovenský tenista Martin Kližan.
     
    15-0
    Martin Kližan začína dôležitý siedmy gem veľmi dobre. Loptičku si obehol na forhendovú stranu a následne ju poslal presne na bočnú čiaru. Daniel Gimeno-Traver nemal šancu.
     
    30-0
    Martin Kližan si pritiahol súpera k sieti kratším úderom. Daniel Gimeno-Traver loptičku síce dobehol, ale následne už nedokázal reagovať na presný lob slovenského hráča.
     
    30-15
    Už to vyzeralo, že slovenský tenista bude mať trojicu gembalov. Realita je však iná, pretože Martin Kližan rutinný smeč nad hlavou poslal do siete.
     
    40-15
    Martin Kližan si pripisuje na konto ďalší víťazný úder a má dve šance na ukončenie gemu. Daniel Gimeno-Traver síce protestuje, no nie je mu to nič platné.
     
    40-30
    Daniel Gimeno-Traver ešte dramatizuje vývoj siedmeho gemu. Martin Kližan sa po sérii víťazných úderov nevyvaroval aj trošku zbytočnej chyby z bekhendu.
     
    4:3
    Martin Kližan si pomohol kvalitným servisom. Jeho španielsky súper poslal return tesne za základnú čiaru, a tak pôjde o chvíľu podávať s novými loptičkami s tesným mankom.
     
    0-15
    Daniel Gimeno-Traver začína gem pri svojom podaní veľmi dobre. Na úvod si pripisuje priamy bod z podania, pretože Martin Kližen príliš nečakal podanie na stred kurtu.
     
    15-15
    Martin Kližan teraz veľmi dobre rozbehal súpera. Následne si prešiel na sieť, čím vyvinul na neho tlak. Daniel Gimeno-Traver dokázal reagovať len úderom do siete.
     
    30-15
    Daniel Gimeno-Traver zaznamenáva tretiu dvojchybu v tomto sete. Martin Kližan sa tak dostáva na dosah brejkbalových možností.
     
    30-30
    Brejkbaly z toho pre slovenského hráča nebudú. Martin Kližan totiž poslal loptičku zo svojej rakety niekoľko centimetrov za základnú čiaru.
     
    30-40
    Ďalšia chyba v podaní slovenského tenistu. Loptička opäť končí za základnou čiarou, a tak má Daniel Gimeno-Traver k dispozícii gembal.
     
    40-40
    Martin Kližan dobehol skrátenie svojho súpera a víťazným úderom upravuje skóre ôsmeho gemu na zhodu. Dočkáme sa po ďalšej výmene brejkbalu bratislavského rodáka?
     
    40-A
    Teraz sme boli svedkami kuriózneho momentu, keď Španielovi vypadla raketa z rúk pri podaní. Martin Kližan to ale nevyužil a svoj return poslal do autu.
     
    40-40
    Daniel Gimeno-Traver sa ešte nemôže radovať zo zisku gemu. Martin Kližan správne prečítal jeho skrátenie a následne zahral víťazný úder.
     
    A-40
    Španielsky tenista poslal loptu niekoľko centimetrov za základnú čiaru. To znamená, že svojmu súperovi daroval šancu na ukončenie gemu.
     
    40-40
    Škoda, podanie španielskeho hráča nebolo práve najlepšie, no napriek tomu z toho Martin Kližan nič nevyťažil. Jeho return končí hlboko v sieti.
     
    A-40
    Slovenský tenista má ďalšiu možnosť na zisk podania svojho súpera. Daniel Gimeno-Traver totiž opäť poslal loptičku len do siete.
     
    40-40
    Tentokrát to španielsky hráč zahral veľmi dobre. Po podaní von z dvorca zaútočil a z forhendovej strany poslal loptičku presne na bočnú čiaru.
     
    40-A
    Daniel Gimeno-Traver má výhodu na svojej strane. Výrazne mu pomohol slovenský tenista, ktorý z ľahkej pozície poslal loptičku do autu.
     
    40-40
    Maratónsky gem pokračuje ďalej. Daniel Gimeno-Traver mal možnosť ukončiť ho, ale jeho volej končí niekoľko čísel za základnou čiarou.
     
    40-A
    Ďalšia výhoda putuje na konto španielskeho tenistu. Martin Kližan sa dlho držal vo výmene, ale napokon ju ukončil umiestnením loptičky do autu.
     
    4:4
    Tentokrát to už španielsky tenista zvládol a vyrovnáva skóre prvého setu. Škoda, Martin Kližan to mal dobre rozohrané, no nevyvaroval sa zbytočných chýb najmä z bekhendovej strany.
     
    0-15
    Martin Kližan nevstupuje dobre do deviateho gemu. Z bekhendovej strany tentokrát posiela loptičku len do polovice siete.
     
    0-30
    Ďalšia chyba na strane slovenského hráča. Výmenu mal relatívne pod kontrolou, aktívnou hrou si prešiel k sieti, no tam lacno chyboval.
     
    15-30
    Martin Kližan reaguje na nepriaznivé skóre vydareným stop-ballom. Daniel Gimeno-Traver sa síce snažil ako vedel, no loptička dvakrát spadla na jeho stranu dvorca.
     
    30-30
    Slovenský tenista si teraz pomohol priamym bodom z podania a vyrovnáva skóre tohto gemu. Verme, že v nastolenom trende bude pokračovať.
     
    30-40
    Bohužiaľ sa tak nedeje. Martin Kližan posiela loptičku len do siete, a tak má Daniel Gimeno-Traver jednu šancu na zisk servisu mierneho favorita zápasu.
     
    4:5
    Daniel Gimeno-Traver získava podanie slovenského tenistu. Ten spravil štyri nevynútené chyby v tomto geme, a tak sa dostáva do zložitej pozície.
     
    0-15
    Daniel Gimeno-Traver podáva na víťazstvo v prvom sete a začína dobre. Na konci výmeny sa teší zo zisku bodu po ďalšej nevynútenej chybe Martina Kližana.
     
    0-30
    Španiel je už len dve loptičky od zisku prvého setu. Bohužiaľ, ani tentokrát sa Martin Kližan nevyvaroval nevynútenej chyby, čím výrazne uľahčuje prácu svojmu súperovi.
     
    0-40
    Priamy bod z podania znamená, že španielsky tenista má tri šance na víťazstvo v prvom sete. Martin Kližan už pôsobí trošku odovzdane.
     
    4:6
    Martin Kližan posiela return do autu, a tak je prvý set minulosťou. Slovák v ňom síce získal ako prvý výhodu brejku, ale nedokázal si udržať svoj náskok. Daniel Gimeno-Traver prvé dejstvo ovládol pomerom 4:6.
     
    15-0
    Druhý set začína na podaní slovenský tenista Martin Kližan. Prvá výmena sa skončila v jeho prospech, pretože Daniel Gimeno-Traver chyboval z bekhendovej strany.
     
    30-0
    Martin Kližan si trpezlivo počkal na zaváhanie svojho súpera. To napokon aj prišlo, a tak Slovák získava v úvodnom geme solídny náskok.
     
    40-0
    Priamy bod z podania si na konto pripisuje slovenský hráč. Po servise išiel okamžite na sieť, no hrať nemusel, keďže Daniel Gimeno-Traver chyboval.
     
    1:0
    Martin Kližan vstupuje do druhého setu čistou hrou. Rovnako tomu bolo aj v úvodnom dejstve, ktoré sa však priaznivo neskončilo. Snáď to v druhom sete dopadne lepšie.
     
    0-15
    Daniel Gimeno-Traver išiel do výmeny len cez druhé podanie. Martin Kližan sa toho snažil využiť, ale jeho agresívny return sa do dvorca nevošiel.
     
    0-30
    Podobná situácia ako z predošlých sekúnd. Martin Kližan sa snažil byť aktívny hneď prvým úderom, ale ten nenašiel vymedzený priestor.
     
    0-40
    Daniel Gimeno-Traver má tri šance na ukončenie gemu. Martin Kližan totiž robí aj tretiu chybu. Tentokrát loptičku nasmeroval tesne za základnú čiaru.
     
    15-40
    Prvú možnosť španielsky tenista využiť nedokázal, pretože loptička z jeho rakety skončila v sieti. Stále má však Daniel Gimeno-Traver komfortnú pozíciu.
     
    30-40
    Martin Kližan teraz veľmi dobre zaútočil. Prešiel si na sieť a donútil súpera chybovať. Daniel Gimeno-Traver má tak už len poslednú gembalovú príležitosť.
     
    40-40
    Parádny return teraz zahral Martin Kližan. Daniel Gimeno-Traver sa len tak-tak natiahol za loptičkou a samozrejme z takej náročnej pozície už nedokázal kvalitnejšie zahrať.
     
    A-40
    Po najkrajšej výmene doterajšieho priebehu zápasu má Martin Kližan brejkbal. Krásne si povodil súpera po dvorci a následne zahral rutinný volej na sieti.
     
    40-40
    Daniel Gimeno-Traver musel odvracať brejkbal cez druhé podanie. Napokon sa mu ale podarilo, pretože Martin Kližan opäť netrafil vymedzený priestor.
     
    40-A
    Martin Kližan uľahčuje zápas svojmu súperovi. Ďalšia nevynútená chyba znamená, že výhoda sa naklonila na stranu skúseného španielskeho hráča.
     
    1:1
    Priamym bodom z podania ukončuje Daniel Gimeno-Traver dej druhého gemu. Musel v ňom odvracať brejkbal, ale napokon si ustrážil výhodu vlastného servisu.
     
    15-0
    Martin Kližan vstupuje lepšie do tretieho gemu. Podaním von z dvorca nedal súperovi šancu. Eso z toho síce nebolo, ale aj priamy bod určite poteší.
     
    15-15
    Slovák nedokázal nadviazať na úspech z predošlej výmeny. Z bekhendovej strany trafil len sieť, a tak je skóre opäť vyrovnané.
     
    15-30
    Bratislavský rodák robí ďalšiu zbytočnú chybu. Daniel Gimeno-Traver má tak veľkú šancu, aby sa dostal k ďalším brejkbalom.
     
    15-40
    Ďalšia dvojchyba slovenského hráča zrejme nepotrebuje ďalší komentár. Daniel Gimeno-Traver sa zadarmo dostáva k výhode dvoch brejkbalov.
     
    30-40
    Martin Kližan šikovne skrátil hru. Daniel Gimeno-Traver hral loptičku hlboko pod sieťou, a tak ju už nedokázal dostať na druhú stranu dvorca.
     
    40-40
    Martin Kližan odvrátil aj druhú hrozbu straty podania. Po servise si prešiel na sieť, kde zahral rutinný volej. Na svete je tak zhoda.
     
    40-A
    Martin Kližan až príliš často strieda vydarené údery s nevynútenými chybami. Tentokrát platil druhý variant, a tak má Daniel Gimeno-Traver ďalší brejkbal.
     
    40-40
    Martin Kližan si opäť dokázal pomôcť servisom. Daniel Gimeno-Traver sa na seba veľmi hnevá, pretože jeho return skončil iba na páske.
     
    A-40
    Rodák z Bratislavy mal poriadny kus šťastia. Loptičku z jeho rakety tečovala páska, no našťastie prešla na druhú stranu dvorca. Typické prasiatko prináša Slovákovi gembal.
     
    40-40
    Martin Kližan chcel ukončiť gem sám. Jeho forhendovému úderu nechýbala síce razancia, ale výška už pokrivkávala. Loptička končí len v sieti, a tak sme svedkami ďalšej zhody.
     
    40-A
    Bohužiaľ, Martin Kližan robí ďalšiu chybu, a tak má Daniel Gimeno-Traver ďalšiu možnosť na to, aby pripravil slovenského tenistu o podanie.
     
    1:2
    Martin Kližan zbytočne chybuje na sieti, a tak je tretia hra druhého setu minulosťou. Navyše, vyzerá to tak, že má drobné zdravotné problémy a bude potrebovať pomoc fyzioterapeuta.
     
    15-0
    Po krátkom ošetrení slovenského hráča môžeme v zápase pokračovať. Martin Kližan si po kvalitnom forhende prešiel k sieti a tentokrát bol úspešný.
     
    15-15
    Bekhendová strana je jednoznačne slabinou slovenského tenistu. Potvrdila to aj táto výmena, na konci ktorej posiela Martin Kližan loptičku do siete.
     
    30-15
    Martin Kližan mal teraz šťastie. Loptička z jeho rakety spadla na základnú čiaru, vďaka tomu mala trošku netypický odskok s čím sa nedokázal popasovať Daniel Gimeno-Traver.
     
    30-30
    Tentokrát to španielsky tenista zvládol oveľa lepšie. Z forhendovej strany poslal loptičku na bočnú čiaru, čím nedal súperovi šancu na reakciu.
     
    30-40
    Daniel Gimeno-Traver si pomohol priamym bodom z podania. Martin Kližan poslal loptičku do siete, a tak si na brejkbalovú šancu musí počkať.
     
    40-40
    Tento raz výmenu lepšie zvládol slovenský tenista. Prechodom na sieť trošku vystrašil súpera, ktorý následne poslal loptičku ďaleko do autu.
     
    A-40
    Martin Kližan má šancu získať podanie svojho súpera. Daniel Gimeno-Traver mu k tomu výrazne pomohol, keďže ani na dvakrát neprehodil loptičku ponad sieť.
     
    40-40
    Martin Kližan nevyužil už piaty brejkbal v tomto zápase. Z bekhendu poslal loptičku do siete a poriadne sa čertí. Každopádne, na svete je ďalšia zhoda.
     
    40-A
    Daniel Gimeno-Traver otáča vývoj tohto gemu na svoju stranu. Ako inak, stalo sa tak po nevynútenej chybe jeho slovenského súpera.
     
    1:3
    Daniel Gimeno-Traver potvrdzuje brejk z predošlého gemu. Situáciu si síce po zbytočnej dvojchybe skomplikoval, ale napokon aj vďaka chybám súpera drží svoje podanie.
     
    0-15
    Martin Kližan pokračuje v produkcii nevynútených chýb. Ťažko povedať, ako veľmi ho limituje zranenie nohy, ktorú si dal ošetriť počas predošlej prestávky.
     
    0-30
    Ďalšia chyba v podaní slovenského hráča. Nevyzerá to s ním vôbec dobre. Naopak, Daniel Gimeno-Traver smeruje k postupu do štvrťfinále turnaja.
     
    0-40
    Daniel Gimeno-Traver má tri šance na zisk možno rozhodujúceho brejku. Martin Kližan tentokrát chybuje z forhendovej strany, keď trafil loptičku len do polovice siete.
     
    1:4
    Daniel Gimeno-Traver so šťastím poslal loptičku na druhú stranu dvorca. Po typickom prasiatku už Martin Kližan k sieti nebežal, a tak v druhom sete prehráva už rozdielom troch gemov.
     
    1:4
    Martin Kližan sa rozhodol dnešné stretnutie vzdať, a tak do štvrťfinále turnaja postupuje španielsky tenista Daniel Gimeno-Traver.
     
    Martin Kližan nenadviaže na veľmi dobré výkony z Davis Cupu, v ktorom zdolal napríklad aj 32. hráča sveta Damira Džumhura. Zdravotné problémy sa začali prejavovať v treťom geme druhého setu, keď pri vlastnom podaní zle došliapol na ľavú nohu. Následne sa nechal ošetriť, v ďalšom geme mal brejkbal, ale napokon zápas za stavu 4:6, 1:4 vzdal. Daniel Gimeno-Traver si tak zahrá vo štvrťfinále s víťazom duelu medzi Andreom Pellegrinom a Marcom Moronim. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný deň. (14:50:10)

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:11

    2. set: 0:31

    Kližan Gimeno-Traver
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    17 46 56 23
    Nejdelší série získaných bodů
    4 4 7 7
    Setboly
    0 0 1 0
    Mečboly
    0 0 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:13 0:25 0:35 0:13
    Esa **
    0 0 0 0
    Dvojchyby **
    2 3 4 1
    Udržená podání
    1 / 3
    33 %
    4 / 8
    50 %
    6 / 7
    86 %
    2 / 2
    100 %
    Odvrácené brejkboly
    3 / 5
    60 %
    3 / 7
    43 %
    5 / 6
    83 %
    2 / 2
    100 %
    Body při vlastním podání
    9 / 20
    45 %
    23 / 45
    51 %
    34 / 57
    60 %
    12 / 20
    60 %
    Body po 1. podání *
    17 / 28
    61 %
    25 / 40
    63 %
    Body po 2. podání *
    6 / 19
    32 %
    9 / 17
    53 %
    Úspěšnost 1. podání *
    28 / 47
    60 %
    40 / 57
    70 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    0 / 2
    0 %
    1 / 6
    17 %
    4 / 7
    57 %
    2 / 5
    40 %
    Body při soupeřově podání
    8 / 20
    40 %
    23 / 57
    40 %
    22 / 45
    49 %
    11 / 20
    55 %
    Body po příjmu 1. podání *
    15 / 40
    38 %
    11 / 28
    39 %
    Body po příjmu 2. podání *
    8 / 17
    47 %
    13 / 19
    68 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Martin Kližan
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 11.07.1989
    Věk: 34 let
    Držení: levák
    Výška: 191 cm
    Váha: 85 kg

    Daniel Gimeno-Traver
    Stát: Španělsko
    Datum narození: 07.08.1985
    Věk: 38 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 77 kg
    bahis siteleri