Angers – Nice 1:1 (kon.)
konec
Angers SCO
1:1 (0:0)
OGC Nice
Pátek 13.04.2018, 20:45 • Stade Raymond Kopa, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:38:16)
     
    Po nezáživném prvním poločasu jsme sledovali o něco napínavější druhý. Do vedení se dostalo Nice, které dlouho vedlo, ale Angers po překrásné brance vyrovnalo. Z herního pohledu by si vítězství více zasloužili hosté, ovšem ti se musejí spokojit stejně jako domácí s bodem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Volný přímý kop rozehrál Jean Michaël Seri, který se snažil vsítit gól. Ovšem Ludovic Butelle stál na správném místě a balon vyrazil na rohový kop.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Baptiste Guillaume (Angers SCO), který zezadu u postranní čáry podrazil Alassana Pléu.
     
    90
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát pouhé dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    Alassane Pléa se od postranní čáry snažil projít do šestnáctky, ale klička se mu nepovedla. Ovšem Nice bude kopat rohový kop. Na centr si naskočil Marlon, jehož pokus byl nepřesný.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Malang Sarr.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Alassane Pléa (OGC Nice), jenž zezadu podrazil soupeře.
    84. Angelo FULGINI - 1:1
     
    84
    Angers právě vstřelilo branku!
    Po nádherné brance je znovu vyrovnáno! Centr z pravé strany odvrátil Marlon jen za sebe, kde byl připravený ANGELO FULGINI. Jeho pokus byl opravdu výstavní a balon se cestou do šibenice stihl otřít ještě o břevno.
     
    83
    Domácí fotbalisté jsou opět u míče a na jejich příznivcích je cítit, že chtějí vyrovnávací branku. Ovšem těsně před pokutovým územím zbavilo Nice soupeře míče.
     
    81
    Alassane Pléa se téměř všude! Hostující hrotový útočník stál ve druhé vlně, kam se míč odrazil. Ovšem jeho pokus z voleje měl sice razanci, ale přesnost mu rozhodně scházela.
     
    80
    Posledních deset minut zbývá domácímu celku k vyrovnání. Angers poslalo centr z pravé strany do malého vápna, kde ve vzduchu vládne Walter Benítez.
     
    78
    Pierre Lees-Melou po souboji upadl na zelený pažit, kde se začal vztekat. Hostujícímu hráči totiž nebyl písknutý faul, a tak Nice bude muset spěchat do obrany.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Walter Benítez (OGC Nice), který již podle gestikulace hlavního rozhodčího minimálně potřetí zdržoval hru.
     
    74
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Prince Oniangué, přichází Baptiste Guillaume.
     
    73
    Domácí celek se snaží o vyrovnání, ale čas se mu hodně rychle krátí. Angers bylo blízko vstřelení vyrovnávacího gólu. Jenže dorážku měl Karl Toko Ekambi na dlouho nohu, a tak trefil dobře vybíhajícího brankáře.
     
    70
    Těsně za hranicí vápna si převzal míč Karl Toko Ekambi, jenž se snažil uklidit balon k zadní tyči. Ovšem jeho rána byla hodně nepřesná.
    68. Alassane PLÉA - 0:1
     
    68
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jsme se úvodního gólu dočkali a asi právem ho vsítili hostující fotbalisté! Jean Michaël Seri viděl nabíhajícího ALASSANEA PLÉU, který podél brankáře zaznamenal další gól ve své kariéře. Asistence: Jean Michaël Seri.
     
    67
    Zakončení z volného kopu se kroutilo do branky, ale na první tyči jej přizvedl bránící hráč, a tak se bude kopat další roh. Ovšem ani po dobře kopnutém rohovém kopu se domácí střely na branku nedočkali.
     
    66
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Wilfried Kanga.
     
    65
    Baptiste Santamaría se nacpal před soupeře, čímž si vynutil na svou osobu faul. Angers bude rozehrávat standardní situaci z pravé strany a těsně za šestnáctkou.
     
    62
    Domácí hráči kombinují na vlastní polovině a příliš nikam nespěchají. Angers stále více sahá k dlouhým nákopům a po jednom z nich vystřelil Karl Toko Ekambi. Jenže jeho rána ze záklonu zamířila nad horní tyč.
     
    60
    Karl Toko Ekambi sice nastartoval své motory a přihrávka šla směrem k brance Nice. Ovšem byla hodně nepřesná, a tak si pro míč doběhl v poklidu Walter Benítez.
     
    59
    Hra se nyní hodně kouskuje, jelikož se v ní objevuje stále více zákroků za hranicí pravidel. Dalším faulujícím hráčem je Baptiste Santamaría, který došlápl na nohu soupeře.
     
    56
    Po delší době jsme sledovali situaci, která mohla nabídnout branku. Za dlouhým pasem běžel Karl Toko Ekambi, jenž počkal na spoluhráče ve druhé vlně. Ovšem jeho pokus z voleje mířil vysoko nad bránu.
     
    55
    Thomas Mangani předvedl nevybíravý zákrok, kdy ve skluzu trefil soupeře. Hlavní rozhodčí přerušuje hru a důrazně napomíná faulujícího hráče.
     
    53
    Jean Michaël Seri z přímého kopu našel hlavu před chvílí faulovaného hráče. Ovšem hlavička Alassanea Pléy mířila přesně do rukavic gólmana.
     
    53
    Alassane Pléa byl důrazně atakován, ale faul na něj byl hodně za hranou. Hostujícímu útočníkovi byla přišlápnuta noha, ale zdá se, že bude v pořádku.
     
    52
    Arnaud Souquet měl na pravé straně dost času k centru. Zvedl hlavu, ale jeho přihrávka do druhé vlny mířila jen na bránícího hráče. Nice kopalo rohový kop, jenže ani tentokrát z rohového kopu nezahrozilo.
     
    51
    Domácí obránci kombinací mezi sebou uklidňují hru, jenže následující přihrávka dopředu byla zastavena, a tak se k míči vracejí hostující fotbalisté.
     
    49
    Angers sice přešlo půlící čáru, ale hned za ní o míč přišlo. Hra se přesunula před branku domácího celku, ale pas na útočníky byl příliš dlouhý.
     
    48
    Stále platí, že Nice kombinuje, ale tentokrát už na polovině soupeře. Hosté se snažili přenést hru, na což si obrana soupeře počíhala. Jenže následně odvrátila balon k hráčům v červeném.
     
    47
    Ještě pro připomenutí, Angers SCO nastoupilo v bíle sadě dresů, naopak OGC Nice zvolilo červenou barvu. Vraťme se na zelený pažit, kde kombinují hostující zadáci.
     
    46
    Druhý poločas byl zahájen, ale Angers se s míčem daleko nedostalo. Jejich nákop totiž skončil u krajního obránce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka moc fotbalové krásy nenabídla a koření už vůbec nepřinesla. Stav zápasu je zatím bezbrankový a hraje se spíše od vápna k vápnu. Na míči jsou lepší hráči Nice, kteří si vytvořili několik příležitostí, hlavně zpoza vápna, ale Ludovic Butelle chytá velké střetnutí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát pouhý šedesát vteřin nad rámec normální hrací doby.
     
    45
    Běží poslední minuta normální hrací doby úvodního poločasu. U balonu se nacházejí domácí fotbalisté, kteří ale těžko hledají cestu do pokutového území.
     
    42
    Karl Toko Ekambi postupoval sám na brankáře, ale zpomalil natolik, že ho doběhl bránící hráč. Ten se mu skluzem ve vápně vrhl pod nohy, čímž zamezil obrovské příležitosti.
     
    41
    Z volného kopu opravdu přišel centr do pokutového území, kde vládne Dante. Hostující kapitán vystoupal nejvýše a odvrátil hrozící nebezpečí.
     
    40
    První poločas se blíží ke konci a ve čtyřicáté minutě bude Angers rozehrávat standardní situaci z pravé strany.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Pierre Lees-Melou (OGC Nice).
    37. Jean Michaël Seri (NIC)
     
    37
    Obrovská šance hostujícího celku končí zákrokem brankáře! Z pravé strany dostal míč proti noze Jean Michaël Seri, jehož pokus se dostal za gólmana a mířil za brankovou čáru. Ovšem Ludovic Butelle opět se štěstím neinkasoval.
     
    35
    Hostující celek se stále více cpe do zakončení a tentokrát bude rozehrávat rohový kop. Ten byl odvrácen, ale Nice dostalo šanci k reparátu. Ovšem centr z pravé strany jen vápnem proletěl.
     
    34
    Pierre Lees-Melou byl hodně daleko od branky, ale přesto se rozhodl zakončit. Jeho pokus byl velmi nepřesný a ohrozil pouze diváky za brankou domácího celku.
     
    32
    Dnes to nevypadá na gólové hody, dost možná utkání rozhodne jediný gól. Oba celky se totiž spíše soustředí na obrannou hru.
     
    31
    Nice má míč na kopačkách, ale nachází se daleko od branky soupeře. Až po pár přihrávkách putoval míč na pravou stranu, ale poté zase zpátky.
     
    29
    Za obranu si nabíhal Alassane Pléa, který si pohybem řekl o přihrávku. Jenže ta byla příliš dlouhá a skončila až u brankáře. Hostující útočník zdviženým palcem spoluhráči poděkoval.
     
    28
    Hra je poněkud neurovnaná a spíše bych řekl, že sledujeme lehce podprůměrné utkání Ligue1. Uvidíme, s čím nyní přijde Angers.
     
    25
    Ovšem centr od rohového praporku nebyl nebezpečný a domácí obrana jej v pohodě odvrátila.
     
    24
    Alassane Pléa dostal míč proti noze a bez váhání zakončil. Ovšem jeho pokus potkal cestou bránícího hráče, a tak se bude kopat rohový kop.
     
    23
    O skvělou atmosféru se starají domácí příznivci, kteří ženou svůj celek za úvodní brankou. Ovšem pas na Karla Toka Ekambiho byl příliš dlouhý, ale Angers u míče zůstává.
     
    21
    Ludovic Butelle byl donucen k dlouhému nákopu, jenž propadl k hostující obraně. Nice se okamžitě hnalo do útoku, jenže Allan Saint-Maximin si ve vápně šlápl na míč.
     
    20
    Dvacet minut je minulostí a zatím sledujeme utkání ve velkém tempu, ale šancí je zatím poskromnu. Uvidíme, kterému z celků se podaří otevřít stav zápasu.
    18. Pierre Lees-Melou (NIC)
     
    18
    Zpoza vápna nebezpečně vypálil Pierre Lees-Melou, jeho pokus mířil pod břevno, ale Ludovic Butelle si připisuje první velký zákrok dnešního večera!
     
    17
    Hra se přelévá ze strany na stranu a k dalšímu pokusu se dostal Alassane Pléa. Jenže tentokrát k němu rychle přistoupil bránící hráč, jenž míč srazil na rohový kop.
     
    16
    Alassane Pléa přihrával na rozběhnutého spoluhráče do pokutového území, ale jeho přihrávka byla nepřesná, a tak se hra otáčí před branku Nice.
     
    15
    Nice opět uklidňuje hru kombinací mezi obránci, ale útok po pravé straně byl zastaven. Bassem Srarfi se totiž kličkou nedostal za krajního obránce Angers.
     
    14
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Jeff Reine-Adélaïde, přichází Angelo Fulgini.
     
    12
    Obrovská šance domácího celku končí trestuhodně! Zakončení domácího hráče byla na hranici malého vápna sraženo mimo prostor tří tyčí.
     
    12
    Jeff Reine-Adélaïde se vrací do hry a uvidíme, zda jeho pohyb bude v pořádku. Také Angers se probojovalo ke střeleckému pokusu, který srazil Dante.
     
    10
    Na zeleném pažitu zůstal sedět Jeff Reine-Adélaïde, jenž schytal atak Allana Sainta-Maximina. Domácí hráč potřebuje lékařské ošetření a dost možná se bude střídat.
     
    10
    Úvodních deset minut je minulostí a zatím musím konstatovat, že se hraje od vápna k vápnu. K prvnímu zakončení se dostal Bassem Srarfi, ale jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    8
    Domácí celek se hnal do protiútoku, ale po nepřesné přihrávce o míč přišli. Ovšem ani Nice balon neudrželo dlouho, a tak se podél lajny do útoku vydal Jeff Reine-Adélaïde, ale také on se nechal předskočit bránícím hráčem.
     
    7
    Hráči v červených dresech jsou častěji u balonu, ale před branku domácího celku se zatím neprocpali.
     
    5
    Karl Toko Ekambi si řekl o míč, ale stál na patách, a tak skluzem zasáhl Adrien Tameze. Po autovém vhazování se hosté protlačili k míči a opět kombinují.
     
    4
    Angers se snažilo projít do pokutového území po pravé straně, ale Nice výborně bránilo. Do hry se po zpětné přihrávce musel zapojit také brankář.
     
    3
    Hostující celek zatím soupeři nepůjčil balon a neustále se snaží najít cestičku k brance domácího celku. Vše se změnilo až nyní, kdy jeden z hostujících hráčů nezpracoval jednoduchou přihrávku.
     
    2
    Angers SCO nastoupilo k dnešnímu utkání v bílé sadě dresů, naopak OGC Nice zvolilo červenou sadu.
     
    1
    Hlavní rozhodčí zahájil utkání, jako první se dotkli míče hostující hráči, kteří začínají hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C), Thomas, Bamba – Santamaría – Oniangué, Mangani – Reine-Adélaïde, Toko Ekambi, Tait.
    Náhradníci: Michel – L. Coulibaly, Fulgini, Guillaume, Kanga, Pavlović, Sunu.

    OGC Nice: Benítez – Souquet, Dante (C), Marlon, Le Marchand – Tameze – Lees-Melou, Seri – Saint-Maximin, Pléa, Srarfi.
    Náhradníci: Cardinale – Burner, Le Bihan, N. Mendy, Sacko, M. Sarr, Coly.

    Rozhodčí: Turpin – Gringore, Danos.
     
    Angers SCO

    Loňský nováček do své první sezóny vletěl jako uragán, díky čemuž letos opět hraje nejvyšší francouzskou soutěž. Ovšem zatím se Angers krčí na čtrnáctém místě, když získalo šestatřicet bodů, což je o deset méně než Nice. Jenže SCO se musí dívat hlavně pod sebe, jelikož osmnácté Troyes ztrácí pouhých sedm bodů. Navíc se domácímu celku v posledních duelech nedaří, když získalo osm bodů, ale v boji o záchranu to stačí. Nejlepším střelcem týmu je Karl Toko Ekambi, jenž dostal míč do soupeřových branek sedmnáctkrát.
     
    OGC Nice

    Zatímco v loňské sezóně to byla za strany Nice jízda a tým se podíval do letošních evropských pohárů, tak nyní se tomuto celku v ani zdaleka nedaří. OGC se totiž krčí až na sedmém místě, když získal šestačtyřicet bodů. Ovšem hostující celek na páté Rennes s Tomášem Koubkem v brance ztrácí pouhý bodík. V posledních pěti duelech Nice získalo úctyhodných deset bodů. Nejlepším střelcem týmu je Mario Balotelli, který nasázel čtrnáct branek
     
    Vítám vás u předehrávky třiatřicátého kola Ligue1, v níž se představí Angers SCO a OGC Nice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Michal Luxa

    Branky: 84. Fulgini – 68. Pléa (Seri)

    Karty:   90+2. Guillaume (AGR) – 38. Lees-Melou (NIC), 77. Benítez (NIC), 86. Pléa (NIC)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:5.
    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C), Thomas, Bamba – Santamaría – Oniangué (74. Guillaume), Mangani – Reine-Adélaïde (14. Fulgini), Toko Ekambi, Tait (66. Kanga).
    Náhradníci: Michel – L. Coulibaly, Fulgini, Guillaume, Kanga, Pavlović, Sunu.

    OGC Nice: Benítez – Souquet, Dante (C), Marlon, Le Marchand – Tameze – Lees-Melou, Seri – Saint-Maximin (87. M. Sarr), Pléa, Srarfi.
    Náhradníci: Cardinale – Burner, Le Bihan, N. Mendy, Sacko, M. Sarr, Coly.

    Rozhodčí: Turpin – Gringore, Danos
    thejrc.org