Bulharsko – Tchaj-wan 7:2 (kon.) | Gruzie – Hongkong 11:1 (kon.) | Turecko – Jihoafrická rep. 7:1 (kon.)
konec
Gruzie
11:1 (5:1, 3:0, 3:0)
Hongkong
Čtvrtek 19.04.2018, 16:20Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:22 Michail ŠALUNOV - 11:1
     
    50:22
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A teď už ano! Od modré čáry se prosadil MICHAJL ŠALUNOV, jehož dalekonosná střela propadla za záda hongkongského brankáře, ač nebyla tečována. Asistence: Davit Oganeziani, Alexandr Vasilčenko.
    46:00 Oliver OBOLGOGIANI - 10:1
     
    46:00
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Desátý gól Gruzie je na světě. Hattrick zkompletoval OLIVER OBOLGOGIANI, který se nejlépe zorientoval před brankovištěm a dorazil puk za záda Hoa, jenž sice první střelu z mezikruží chytil, ale puk vyrazil pouze před sebe. Asistence: Gia Oganeziani, Alexandr Žužunašvili.
    42:15 Oliver OBOLGOGIANI - 9:1
     
    42:15
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Na další akci soupeře však už byl krátký. Po vhazování v útočném pásmu přihrál Žužunašvili OLIVERU OBOLGOGIANIMU, který si povyjel do levého kruhu a obhodil brankáře Hong Kongu. Asistence: Alexandr Žužunašvili.
    34:13 Oliver OBOLGOGIANI - 8:1
     
    34:13
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Třetí gól Gruzie v oslabení! Tentokrát si za obranou soupeře počíhal OLIVER OBOLGOGIANI, který se při souboji s brankářem příliš netrápil s kličkováním a spolehnul se na razanci a dobré umístění střely. A brankáře Hoa překonal. Asistence: Alexandr Žužunašvili.
    30:25 Alexandr ŽUŽUNAŠVILI - 7:1
     
    30:25
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Šalunov si počkal na modré čáře na puk, prudce vypálil na Kcheunga, který vyrazil pouze k číhajícímu ALEXANDRU ŽUŽUNAŠVILIMU, který dorážel kotouč do zcela odkryté branky. Pátý gól Žužunašviliho! Asistence: Michajl Šalunov, Oliver Obolgogiani.
    24:10 Oliver OBOLGOGIANI - 6:1
     
    24:10
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Žužunašvili se proměnil v nahrávače a po vyjetí zpoza branky přihrál přes brankoviště na volného OLIVERA OBOLGOGIANIHO, který navyšuje vedení střelou do odkryté klece. Asistence: Alexandr Žužunašvili, Vitalij Dumbadze.
    16:37 Alexandr ŽUŽUNAŠVILI - 5:1
     
    16:37
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól ALEXANDRA ŽUŽUNAŠVILIHO! Po vhazování ve středním pásmu se Gruzie okamžitě vrhla do útoku, Obolgogiani zpětnou přihrávkou před brankoviště našel Žužunašviliho, který překonal už dost frustrovaného Kcheunga. Asistence: Oliver Obolgogiani, Ivan Švecov.
    16:22 Alexandr ŽUŽUNAŠVILI - 4:1
     
    16:22
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Z utkání se stává trochu přestřelka. ALEXANDR ŽUŽUNAŠVILI se dočkal svého hattricku, když okamžitě po vhazování vyrazil do brejku, do něhož ho vyslal Dumbadze. Žužunašvili krásnou kličkou do bekhendu položil brankáře, jehož následně obhodil. Asistence: Vitalij Dumbadze.
    16:09 Bernard FUNG - 3:1
     
    16:09
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Hong Kongu se daří korigovat skóre! BERNARD FUNG po vhazování v útočném pásmu sjel s pukem do levého kruhu, nahodil na Iljenka a brankář Gruzie si ramenem srazil puk do branky. Asistence: Jordan Ho.
    12:59 Alexandr ŽUŽUNAŠVILI - 3:0
     
    12:59
    Gruzie právě vstřelila branku!
    To se nevidí příliš často! ALEXANDR ŽUŽUNAŠVILI dokázal podruhé za sebou v oslabení skórovat a to dokonce při dvojnásobném oslabení! Znovu se dostal k puku u levého mantinelu, tentokrát obešel dokonce dva obránce a střelou k pravé tyči nedal Kcheungovi šanci.
    12:02 Alexandr ŽUŽUNAŠVILI - 2:0
     
    12:02
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie se prosadila v oslabení! ALEXANDR ŽUŽUNAŠVILI si počkal ve středním pásmu na vyhozený puk, ve sprinterském souboji se dostal před obránce a kličkou na střed dokázal překonat Kcheunga. Asistence: Amiran Geperidze.
    10:30 Ivan ŠVECOV - 1:0
     
    10:30
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Favorité zápasu vstřelili úvodní branku. Po souboji na zadním mantinelu se ke kotouči dostal Kozjulin, jenž si vybruslil před brankoviště, přiklepl IVANOVI ŠVECOVOVI a ten propálil Kcheunga. Asistence: Artem Kozjulin, Alexandr Vasilčenko.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Švecov (Kozjulin, Vasilčenko), 13. Žužunašvili (Geperidze), 13. Žužunašvili, 17. Žužunašvili (Dumbadze), 17. Žužunašvili (Obolgogiani, Švecov), 25. Obolgogiani (Žužunašvili, Dumbadze), 31. Žužunašvili (Šalunov, Obolgogiani), 35. Obolgogiani (Žužunašvili), 43. Obolgogiani (Žužunašvili), 46. Obolgogiani (G. Oganeziani, Žužunašvili), 51. Šalunov (D. Oganeziani, Vasilčenko) – 17. Fung (J. Ho)


    Gruzie: Iljenko (51. Ambrolava) – Kurbatov, Minasiani, Džeiranašvili (A), Geperidze, Davitašvili – Dumbadze (C), Žužunašvili (A), Obolgogiani – Filimonov, Charizov, Vasilčenko – Švecov, Kozjulin, Gongadze – G. Oganeziani, D. Oganeziani, Šalunov.
    Hongkong: Kcheung (31. K. Ho) – Leung (C), K. H. Wong, Jieung, Fung, Lam, P. W. Čcheung, Č. K. Kchan, Ma (A) – Šam (A), S. H. Kchan, Tchang – To, J. Ho, T. Wong – Lo, Fu, Lau – Tchaj.

    Rozhodčí: Roshchyn (ESP) – Beresford (GBR), Miklič (SLO)

    Diváci: 40
    bahis siteleri